|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא, זה לא מה שאני אומר. אני אומר שאין תנועות פונקציונאליות שעושות את זה, בשום מקום. זו לא דרך יעילה להפעיל כוח כנגד עצם, לא מבחינה תפוקת כוח וגם לא מבחינה אנטומית (איזה עצם אפשר להרים בפשיטת ברך?)
על מה הוויכוח בכלל, אתה נהנה להתווכח על כלום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה עצם אפשר להרים בפשיטת ברך אתה שואל? עכשיו אני קושר דאמבל לחלק התחתון של הרגל ועושה פשיטת ברך, איך זה? ונתתי לך דוגמא רק מעולם האימונים עכשיו. אי אפשר להתווכח שסקוואט זה התרגיל הכי טוב לרגליים, אבל פשיטות/כפיפות הם תרגילי עזר מאוד נחמדים.
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() זה עדיין לא הופך את זה לתנועה פונקציונאלית שקיימת בטבע. זה קיים רק במכונת כפיפה ופשיטה, אין לזה שום דמיון לשום תנועה פונקציונאלית מעבר לזה, זה הכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() כי מתאמן מתחיל מקבל היפרטרופיה מיופיברלית טובה יותר מתרגילים שעובדים על כמה שיותר שרירים. העיקרון הוא גיוס רב יותר של יחידות מוטוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי אנחנו דיברנו על תנועות אפשריות ואז הוא פתאום אומר תנועה פונקציונאלית, אז שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי אני כבר לא בטוח מה הכוונה שלו.
![]() |
#6 |
|
![]() ההשוואה התנועתית הזו די מצומצמת ושטחית, אבל אני לא הולך להכנס לזה. בכל מקרה גם ביל סטאר המליץ בספר שלו לעשות אחרי האימון סט של 20 חזרות של פשיטות וכפיפות. אף פעם לא הבנתי למה האמת, אבל בטח יש לו סיבה טובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה אתם כל מתלהבים מכל התרגילים האלו ( דד ליפט, סקוואט חופשי, בנץ', מיליטרי וכדומה). אצלי במכון יש מספיק אנשים גדולים ושרירים שמעולם לא עשו דד ליפט, סקוואט ומיליטרי, ולא תמיד מתחילים עם בנץ' פרס. לעומתם, יש גם אנשים שמבצעים את התרגילים האלו, ואני ממש לא רואה שינוי משמעותי אצלהם. כנ"ל לגבי התוכניות האימונים ( ss, 5x5 וכו'..). אנשים אצלי גדלים יפה מאוד מתוכניות abc.. תבינו דבר אחד, שאמרתי אותו למקס לא מזמן. לרוב, אין כזה דבר טוב או לא טוב, נכון או לא נכון. יש עובד ולא עובד. תתאמן טוב, תאכל טוב תנוח טוב - תגדל. לא משנה מאיזו תוכנית ולא משנה מאילו תרגילים ( שוב, בהנחה שלא מגיעים לאימון יתר או לחילופין לחוסר גירוי שרירי).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
זה נכון שיש אנשים שגדלו יופי על תכניות נפוצות בחדרי כושר, אבל אם תשים לב אחר כך שרובם באים כל שבוע לחדר כושר עושים את ה100 קילו בנץ ונראים בדיוק אותו דבר שנים על גבי שנים. החברה שבוחרים לעשות מההתחלה סקוואט/בנץ/דדליפט ולא הרבה מעבר לזה אולי לא ירשימו בים בשנתיים הראשונות, אבל ברגע שהם בנו את בסיס הכוח, בהנחה שהתזונה נכונה גם המאסה תתחיל להגיע ובניגוד לתכניות היפטרפיה נפוצות גם תמשיך להגיע הבעייה שלרוב הילדים היום שנתיים זה נראה כמו נצח וקשה לראות כל דבר מעבר לחודש הבא
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המאסה תמיד תמשיך להגיע ובשני המקרים הגבול הגנטי זהה, אם אתה עובד בתוכנית כוח לא שינית את הגנטיקה שלך ואת הגבול שלך לגרום להיפטרופיה ובסוף בשני המקרים אתה תתקע. אלא אם כן אתה תתחיל להשתמש בממתקים למיניהם,וגם אז תכנית להיפטרופיה תגרום לגדילה רבה יותר מתוכנית של 3 חזרות לכל סט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
פספסת לגמרי את הנקודה שניסיתי להעביר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() היש משהו טוב יותר מניסיון אישי ותוצאות בשטח?? וזה מה שאני אומר, אין שום שיטה עילאית או שיטה אחת שטובה מהשניה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |