|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא אין מי שמפקח עליך, ככה שיצא ונדפק לך תרגיל כלשהוא אתה בצרה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
כללי:: ודים =]
עוסק ב:: לומד :O
חדר כושר: בסיס !
|
![]() אמ ראיתי אתמול אחד שבא פעם ראשונה
אז המאמן אמר לו תפוס משקולת ולך לספסל הזה שעושים איתו יד קדמית עם המוט w וכאלה בישבה קיצר הוא חשב המשקולת כבדה הפעיל את כל הכוח בהרבה חטף אותה לפנים :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחח אני כמעט הרגתי מישהו בתאונה..
הייתי אמור להיות אחריו בסקוואט, עבד עם איזה 100-140 קילו. הוא סיים סט והודיע לי "סיימתי" בתור אישור שאני יכול להתמקם על הספוט. הוא שתה מהקולר, שממוקם ממש מתחת לקצה אחד של המוט, ואני בשיא טפשותי הלכתי והוצאתי את הפלטות מהצד השני, לא חשבתי שיכול להיווצר מצב שיהיה יותר מידיי משקל בצד אחד והמוט יעוף. בקיצור התחלתי להוציא, פתאום איך שאני מוציא את ה20 האחרון המוט עף, הצד שרוקנתי כמעט נכנס לי בפנים, וכל הצד המלא גלש למטה וכמעט נכנס לו בראש(היה על זה איזה 40 קילו לפחות... מזל שהצלחתי לתפוס את הצד הריק של המוט ומנעתי מזה להכנס בו.... הייתי יושב היום בכלא ![]()
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בגיל 15 דפקתי את הברך רק בגלל שתקופה ארוכה הרמתי יותר מדי ולא נכון(אגו) והיום שאני בן 18 עדין נלחם בזה(בפציעה).
לכל המתחילים, אל תעשו שטויות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד יש תאונות שאני עובד עם דאמבלים כי אני זורק אותם והם תמיד פוגעים במישו חחח..
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אמממ היו לי מספר תאונות...
במכון הישן שלי החליקה לי על היד משקולת של 25 קילו, כל הציפורן יצאה מצד אחד ושארה תלוה כזה באוויר נזל כמות אדירה של דם... לקחתי קאטר מהאיש אחזקה חתכתי אותה עטפתי את זה בתחבושות שהמדריך נתן לי והמשכתי להתאמן חחחחח פאדיחה נוספת: הייתי עסוק בלפרטט עם איזה בחורה ובום נפל לי משקולת על הרגל, שיחקתי אותה לידה שלא כואב לי אבל בפנים רציתי לצרוח. תאונת עבודה שקרתה לי מלפני כמה חודשים במכון שאני מתאמן בו כרגע: עבדתי על הלג פרס במשקל עבודה מאוד גבוה ואני מתאמץ וצועק חיקוי עלוב של קולמן חחחחחח, אני קם מהלג פרס כולי צולע כזה כמו נכה לא הסתכלתי ממש דפקתי את הראש במכונה של הכתפיים, נהיה לי בלוטה ענקית בראש להרבה זמן. עשיתי דאבל קרוס הובר לחזה, צד אחד של הקבל פשוט נקרע ובגלל שהייתי בשוק ולא הבנתי מה קרה פתאום, היה פשוט רעש ענק שכל הפלטות של המכונה נפלו נמשכתי לצד השני בכוח, אבל למזלי לא קרה כלום נערך לאחרונה על ידי Ori_D, 17-01-09 בשעה 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מכירים תמתקן של המתח והמקבילים שיש עליו ספסל כזה שעוזר לך, אז קיצור עשיתי כמה חזרות וירדתי במכה
וכל הספסל עלה במהירות היה כזה רעש וואלה כולם היסתכלו עלי כאילו אני פוצצתי תמקום, ועוד כמה לדוגמא נסיתי לעשות קיצור דרך ליציאה בין המחונות והעפתי להם שמה את הפח , אה אה לא בידיוק תאאונה אבל משהוא מצחיק, חבר שלי ואני הלכנו למאמן שיעשה לנו תוכנית ההוא השקיע סימן לנו עם מרקרים והראה לנו את כל התרגילים, בסוף היום אני אומר לחבר שלי עזוב חרא תוכנית וזרקנו לפי(והוא היה מלא אז ראו אותה בפח) ואז כשבנו ראינו שהוא ראה את התוכנית בפח חחחחחחח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא חישבתי נכון את ההחזרה של המוט למיתקן אחרי שעשיתי מילטרי פרס, כימעט הרגתי את עצמי, את המדריך, ועוד איזה אחד שחיכה עד שאני יסיים עם המוט..
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אהה נזכרתי, שעשיתי פשיטה אז שיניתי קצת את הזווית אז איכשהו המכשיר לא עמד בזה ואיזה 50 קילו פלטות נפלו בבום כל החד"כ הסתכל עליי חחחחחחחחח
כולם חשבו שברתי איזה משהו
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי מיליטרי פרס בישיבה עם דאמבלים
יד ימין שלי לקחה קצת אחורה, דאמבל של 22.5k עף לאחור אם לא היתי משחרר, הייתי שובר את הכתף כנראה..
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לחבר שלי משהוא מצחיייק
הוא שכח להשים סוגר במוט w עשה לחיצה צרפתית והוא עף הצידה אם המשקולות
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Demon חחח לשקר אתה אפילו לא יודע אתה יודע מה סבבה לחצת 250 קילו חחח כן בטח קולמן בוקשי עובד עם זה ואם כן ונפל לך על הלסת הייתה מתעלף כמו שלא הייתה מתעלף בחיים שלך מכה חזה בלסת גורמת לעילפון
היו לי מלא תאונות 1) זה היה מזמן עשיתי מכרעים והייתה משקולת שבורה נראה לי שאני שברתי אז הרכבתי 2 קילו בשביל להשלים את המשקל וכשבאתי להניח על הרצפה נפל לי על האצבע והתחילה לדמדם חחח 2) עשיתי סקווט עם משקל כבד בסמית' משין וכנראה זה לא נכנס טוב והמשקל נפל על הרצפה היה חתיכת בום והמוט התעקם קצת 3) הייתה לנו 2 משקולות שמישהו עשה זה כאלה 5 כדורים כל צד וזה 50 קילו משקולת זה ממש ישן באתי לניח אותה על הרצפה היא התפרקה ל3 חלקים זה היה חתיכת בוםםם 4) לא היה מי שישמור קרה שנתקעתי בלחיצת חזה אז פשוט קמתי עם המשקל ועברתי לישיבה זה היה מצחיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כשעשיתי פוש פרס(אם מישהו מכיר)הדאמבלים עפו יותר מידי אחורה, וזה גרם לכאב נוראי בגב...
לא יכולתי להתאמן חודש אחרי... ![]()
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() יצאת טמבל כי הוא אמר שזה יותר קרוב ל70...
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי שקולמן יכול אפילו יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח הייתה לי פדיחה שאף אחד לא ראה...
הייתה תקופה שהייתי עושה בטופר בין הסטים, כדי לנוח בצורה מדוייקת. עכשיו אני מתחיל אימון הולך לקולר שותה, ובדרך חזרה אני מתעסק בשעון ולא מסתכל על הדרך ודפקתי את הראש במוט של הסמית' משין משהו חזק חחח אבל למזלי המכון היה דיי ריק, אפילו חברים שלי לא שמו לב.