|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#22 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() נוס, אם היית משקיע קצת זמן היית רואה שיש תכניות כוח שבנויות בצורת ab, לפלג גוף עליון ותחתון עם משחק בין נפח עצימות והתאוששות
אם אתה רוצה תכנית פאמפ, פשוט תעשה יותר חזרות לא ביג דיל אם אתה רוצה להיות חזק, תעשה תכנית כוח נורמלית
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() כן ראיתי איך אתה עונה בהתאם בפוסטים אחרים.וגם הפרופ פה התגובות שהוא
ענה עושים צחוק מכל פוסט אז זה מעצבן.gsp מישהו דיבר פה על abc שאתם דוחפים את זה בכל מילה שניה ואני רשמתי תתגובה שלי ואתה סאב ישר עונה במקום לענות למי שצריך. יש פה אנשים שעונים שטויות לפוסטים שאנשים פותחים אתה מנהל אז תתחיל להתנהג בהתאם ולענות למי שצריך ולא אלי שאני מנסה לסדר דברים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() אני מעדיף יותר היפרטרופיה 6-8-10 חזרות ופחות כוח .
מישהו מכיר תוכנית כזאת של ab ויכול להביא לי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין לך מה לנסות לסדר, אני והשלד (בתור מנהלים) ושאר המשתמשים עזרנו לכל מי שאי פעם שאל פה משהו שאלות מפגרות גוררות תשובות מפגרות, בעיקר ממישהו שעשה ss ואמור לדעת בעצמו מה הוא צריך לעשות בהתאם למה שהוא רוצה. במקומות בהם יש טיפשות הציוניות תמיד תחגוג. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לשאול אותך כרגע שאלה,ותענה לי בשיא הרצינות. אם אתה ממליץ לכל בנאדם שקיים,לעבוד בתוכנית כוח ולאכול מלא מלא-כי זה הדרך להתחזק ולגדול. יותר מכל דבר אחר בעולם נכון? אז למה אנשים שהם בודיבילדרים-שזה המקצוע שלהם,שזה החיים שלהם,לא עובדים כוח אלא פיצולים? הרי הם יחפשו כל דרך אפשרית לגדול.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
הגוף דורש יותר נפח בשביל להתקדם לא אמרו שאי אפשר לגדול מפיצולים אבל יש דרך לעשות משהו ויש דרך לעשות משהו מהר יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() לא , ss לא עובדת שמעלים חזרות ומורידים קצת מהמשקלים. אני צריך תוכנית חדשה,מיציתי ss שהיא בכלל תוכנית כוח ולא מתאימה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה..מה המשקלים שלך שכבר מיצית ss?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() ס'קואט 120
בנץ' 95 דדליפט 145 הכול pr ולחמישיות. לא משקלים הכי גבוההים אבל מספיקים לי . רוצה להחליף ל ab . |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ברגע שבאדיבילדר מתחיל להזריק הוא יכול לשנות את השיטת אימונים שלו לגמרי. התלות בתרגילים שמפרישים טסטוסטרון פוחתת כמעט לגמרי, הוא יכול לעבוד בנפח עצום ובתדירות גבוהה. זה על רגל אחת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() אני חושב שבשלב הזה אתה תראה הרבה יותר היפרטרופיה בתוכנית כמו מדקאו או טקסס - זה שהן תוכניות כוח לא אומר שהן לא טובות לעלייה במסת שריר.
אם אתה באמת מתעקש לא לעשות אותן (וחבל), אז אני יודע שהבולקינג רוטין טובה לעלייה במסה, וגם לhst יש תגובות לא רעות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() אחי אתה בתקופת ב1לקינג?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() איפה אפשר לראות את התוכניות האלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() ממליץ לך ללכת על הליניארית של ביל סטאר ולהוסיף לה מתח וקצת ידיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() וואי נוס חבל שאני לא יכול לתת לך באן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אבל לדעתי תגדל ממנה טוב ותבנה בסיס טוב להיות בילדר
אחרי שתסיים אותה תשתדרג כימית ותעבור לפיצולים עם נפח גבוה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תקופת חיטוב + תוכנית אימונים חדשה. | Nirdr27 | אימונים | 8 | 19-08-09 10:40 |
תוכנית חדשה|מפחד שלא ירגיש תהרגשה של אחריי אימון | superguitar | אימונים | 29 | 03-08-08 03:19 |
ירדתי 5 קילו בזמן מסה אחריי שהתחלתי תוכנית אימונים חדשה... | Antonyx | אימונים | 1 | 28-05-08 19:14 |
תוכנית חיטוב חדשה ליום ראשון =) | yatir1234 | אימונים | 5 | 13-04-07 11:45 |
תוכנית חיטוב חדשה | AMIT.W | אימונים | 17 | 24-10-06 15:27 |