|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Ss זו סה"כ תוכנית לתקופה קצרה (אתה לא יכול כל החיים להעלות משקל מאימון לאימון אחרת הסקוואט היה 400 קילו) ההגיון הוא פשוט, להוסיף משקל מאימון לאימון (התקדמות ליניארית, על זה התוכניות מבוססות) = להוסיף מסה. לא הגיוני לעשות אימונים של abcd ולהתקדם אולי פעם בחודש וגם זה לא בטוח, כי אין כאן את התכנון הליניארי, וחוסר התאששות כי לרוב התוכניות האלה מכילות עשרות תרגילים שנלקחו מexrx אגב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה אומר שיש לך גנטיקה טובה. מכל דבר אפשר להתקדם, ההבדלים הם הזמן והכמות. מי שרוצה לגדול בלי סקבט ודדליפט יצטרך לעבוד הרבה הרבה יותר זמן כדי להשיג את התוצאות שהיה משיג בלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
שוב אני לא מתווכח או אומר שתוכניות אחרות יותר טובות או משהו כזה פשוט עושה רושם ממה שאנשים פה אומרים שרק זה עובד ורק עם זה אפשר להתקדם וכל מי שעושה פיצולים הוא אידיוט ואפס גמור..וזה פשוט לא נכון סאבזירו ,לגבי הדדליפט וסקוואט מסכים איתך ,גם אני חושב שהתרגילים האלה מומלצים ביותר . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() "הוא שוקל 130 קילו נראה לך שבן אדם בלי שריר ורק שומן במשקל 130 קילו יראה ככה? "
"כן, עליתי 60 קילו, מתוכם 59 שומן. " שניכם צריכים לעבוד על הבנת הנקרא שלכם, איפה כתבתי שהוא עלה רק שומן? גם אם עלית 60 קילו זה יפה אבל רואים שיש לך אחוז שומן גבוה, זו עובדה, שתתחטב תגלה עד כמה צברת שומן ביחס לשריר.
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ההבדל בין 20 אחוז שומן על 130 קילו לבין 20 אחוז שומן על 80 קילו הוא כמו ההבדל בין תל אביב לעזה: אין מקום להשוואה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני אישית מבסוט מאיך שהמעבר לאימוני כוח השפיעו עלי ויזואלית למרות שלמען האמת קיבלתי את הרושם שדווקא הידיים היו גדולות יותר בפיצוילם אבל תכלס זה לא כזה מעניין אותי
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחרי התקופה הזו שעברת (ואתה עדיין עובר כרגע), תחזור לשבוע לפימפומים שהיית עושה ותיראה את ההבדל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא עשיתי השוואה. אין פה ויכוח, אין לי מושג מה אחוז השומן שלו. ואני יודע שמחינת יחס של אחוז שומן למשקל אין פה בכלל מקום להשוואה.
![]() |
![]() |
#30 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שתתחיל לתת נפח אמיתי בלחיצות ומתח תקבל ידיים של בילדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() לא. ודיי עם זה. לא הבנת אותי וזה סתם ויכוח מיותר.
![]() |
#33 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() רק התכוונתי שבתמונה של הABC הוא נראה על אחוז שומן נמוך יותר מאשר בתמונה מהSS ,זהו.
זאת אומרת שנכון שהוא גדל אבל צבר יותר שומן בSS מאשר בabc.
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אתה באמת חושב שזה הבדל של תוכנית מה שגרם לאחוז שומן שלו ? תעשה מסה רצינית פעם אחת גם על abcw ותיראה שלא תישאר על אחוז שומן שהיית עם יד 30.. ואני אומר לך את זה בתור "בילדר" כמו שאומרים פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() וואו..לא התכוונתי לתוכנית אימונים שלו, עשיתי מסה וכרגע אני במסה עברתי מabc לss ולא עליתי באחוז שומן, ידוע לי, כולה התכוונתי שעובדתית הוא עלה באחוז שומן בלי קשר למה הוא אכל כמה ואיזו תוכנית הוא עושה, יש?
![]() |
#37 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() ermac- יש לך נתונים של סלקטור מפלץ, עזוב שטויות לך תעשה שמירה על אישים חשובים\מחסל :-)
חח סתם אחלה גב! מעניין כמה דדליפט\סקוואט\בנץ'\פרס שלך? וכמה זמן אתה מתאמן? כל הכבוד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חבר'ה! עוד מאמר עלה לאתר - מאוד מעניין מדוע למרימי משקולות אין היפרטרופיה משמעותית? | zivgin | פציעות ספורט | 4 | 17-02-10 23:45 |
חבר'ה! עוד מאמר עלה לאתר - מאוד מעניין מדוע למרימי משקולות אין היפרטרופיה משמעותית? | zivgin | אימונים | 29 | 07-02-10 15:56 |
חבר'ה! עוד מאמר עלה לאתר - מאוד מעניין מדוע למרימי משקולות אין היפרטרופיה משמעותית? | zivgin | פיתוח גוף-כללי | 31 | 05-02-10 02:37 |
חבר'ה! עוד מאמר עלה לאתר - מאוד מעניין מדוע למרימי משקולות אין היפרטרופיה משמעותית? | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 03-02-10 13:43 |
חבר'ה! עוד מאמר עלה לאתר - מאוד מעניין מדוע למרימי משקולות אין היפרטרופיה משמעותית? | zivgin | גלריות הגולשים | 1 | 03-02-10 11:46 |