|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומדבר שטויות אבל מסה נחמדה
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() אני חי בסרט?אתה רוצה לעשות השוואות מול אנשים?אני דיברתי על עצמי ולא על כל אחד,תקרא טוב מה רשמתי ואם הייתי חי בסרט לא הייתי מגיע לתוצאות כאלה,אז אם תרצה כמה טיפים תוכל לפנות אלי:d
ולא אני לא עושה רק ידיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם בטן, בשביל הקוביות, לא?
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() בשביל הקוביות אני ידביק פרה על הבטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2.תמשיך לא לעבוד על כתפיים ורגליים ועוד חצי שנה-שנה תראה את החוסר פרופרוציה בגוף ותצטער על זה,ובנוסף שלא תבין למה אתה לא עולה במשקלים בלחיצות למינהם בחזה ואז תבין שזה בגלל שהכתפיים חלשות. 3.אכן יש לך גנטיקה מעולה,אבל אם לא תעבוד נכון אתה תתקע מהר מאוד,אז חבל לבזבז את עצמך ככה,תעבוד כמו שצריך על הכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() אם לא הייתי עובד כמו שצריך לא הייתה לי פרופורציה,אני יודע שלפי תגובות אני נשמע כאילו אני הכל יודע אבל עדיין אני יודע מה אני עושה,ובלחיצות חזה אני יעלה תמיד וכל תרגיל אחר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() נראה נחמד,צריך עוד קצת רוחב
:] |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
בתור התחלה תנסה להסביר לי...אם אתה נשמע שאתה יודע הכל ואתה אומר שאתה יודע הכל אז למה יש אבל ביניהם.. חוץ מזה שאתה מבלבל בשכל ואומר שטויות שלא מהעולם הזה, המאסה מאוד מרשימה. אם אתה רוצה להתקדם תתחיל לפתוח את הראש, להקשיב, להתעניין, לשאול ולא ללכת ראש בקיר.. האמת היא שכל הדברים שאתה אומר הם עפ"י דרך החשיבה שלך, מעולם לא באמת בדקת איך הכל עובד..תסה להבין את הבסיס, יש לך פה חומר לקריאה מתומצת וגם מעניין באתר אז אם באלך ויש לך זמן אני ממליץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() אני לא יודע מה אתם מנסים להגיד אבל הצורה שכתבתי שבה אני מתאמן מדברת לגבי ולא לגבי כל אחד,מה שמתאים לי לא בהכרח מתאים לכם,אני רואה שאתם משחקים לפי החוקים,לפי הניסיון שלי החוקים לא עובדים על הגוף שלי,צריך ללמוד להקשיב לגוף ולא לעשות כנהוג,אפילו המדריך שלי לא יודע למה אצלי זה ככה,אפילו אני לא יכול להסביר את זה.
אני אשאל אותכם ככה:למה אני לא אוכל כלום ועולה במשקל?ובכוח? למה אין לי און סיזון ואוף סיזון? למה אני לא עושה כתפיים ורואים אותם אצלי? למה אני לא עובד חזק על ידיים והן הכי בולטןת אצלי? תודה לכל העוזרים והעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה נראה לי הכי חשוב למי שמכבד את עצמו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי אתה על כ-7-8 אחוז שומן. אם היית על פחות מ-4 אחוז שומן אז לחיות לא היה נשאר לך ממש הרבה.. נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 08-03-10 בשעה 15:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברמות גבוהות באדי בילדר צריך זמנים כאלה כי אי אפשר לחיות כל החיים על 4 אחוז שומן ובשביל מסה צריך להיות במאזן חיובי וגבוה מאוד (בוא נגיד 10000 קלוריות ביום) אם היית לוקח את התחום הזה לשלב תחרותי היית מבין מה זה אוף סיזן ומה זאת מסה אמיתית שלא רואים "קוביות". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא תודה אני אעדיף לא לקבל ממך טיפים, אל תאמן ידיים רגליים כתפיים ממש לא אכפת לי. בינתיים אתה 65 קילו, לא כזה מרשים... מילא היית 80+ אז עוד אפשר להבליג על הטיפשות, אבל זה עצוב. זה שהגעת ל"תוצאות" כאלה זה מכמה סיבות: אתה מתאמן מתחיל אתה אוכל מעט מעל הנייטראלי, מה שממזער את העלייה שלך בשומן התוצאות לא כאלה מרשימות וכנראה התמדה מצידך
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() שמע komlik,
בוא תרד מהעץ. יש פה אנשים מקצועי ובעלי ניסיון רב לגבי BB ו-PL. אתה נמצא ברמה של מתחילים בסה"כ, כן אתה מחוטב טוב אבל זה לא אומר כלום למעשה. באת לקבל תגובה לגבי התמונה שלך, כמו שאמרתי מחוטב טוב א.ש. נמוך (גם לדעתי אין מצב שאתה על 4 א.ש.) תתחיל לבצע מסה, אתה ממש קל ביחד לגובהה שלך. ותעשה טובה אל תדבר שטויות שאין לך שום סימוכין אליהם, תודה.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() כולכם נשמעים מקצוענים,אבל אני רוצה לראות פרופורציות כאלה למישהו,בינתיים אתם הלא מרשימים,עוד לא ראיתי פה מישהו שנראה פחות או יותר חוץ מכמה שאני מוריד כובע בפניהם,במציאות ששואלים אותי כמה אני שוקל,אני ישר שואל כמה אני נראה,בנתיים כולם אבל כולם אמרו שמעל 70 אבל שאני אומר את המשקל שלי כל המקצוענים למיניהם בהלם,ועוד דבר,נכון אני מתאמן מתחיל ונראה על הפנים ולא מרשים,בגלל זה אני מבקר בחדר כושר
ועוד שאלה:מי היפיוף שקורה לעצמו מקצוען שחי בארץ?תגידו לי את שמו ואני אצחק אליכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() bored2death תוציא בבקשה תמונה שלך ונראה מה אתה שווה,אתה נראה לי מאוד שלילי,ואתה לא מכבד אני רואה את התגובות שלך ורואים שהמילה פירגון לא קיימת אצלך,אז בבקשה אני מחכה,אני בטוח שכולם רוצים להתרשם ממך אז אני ממתין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתור ספורטאי/bb יש לך להעלות עוד 30 קילו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון אירובי לאחר אימון אנאירובי | 10GaZ | אימונים | 15 | 08-10-08 09:31 |
אימון יום לאחר יום? | ohad77 | אימונים | 3 | 21-01-08 22:25 |
לאחר אימון | Mo$h!ko | תזונה ותוספים | 4 | 30-07-07 17:15 |
שאלהl אימון אירובי לאחר אימון אנאירובי | FireFox | אימונים | 5 | 17-06-07 17:48 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |