|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אם לא הייתי עובד כמו שצריך לא הייתה לי פרופורציה,אני יודע שלפי תגובות אני נשמע כאילו אני הכל יודע אבל עדיין אני יודע מה אני עושה,ובלחיצות חזה אני יעלה תמיד וכל תרגיל אחר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
בתור התחלה תנסה להסביר לי...אם אתה נשמע שאתה יודע הכל ואתה אומר שאתה יודע הכל אז למה יש אבל ביניהם.. חוץ מזה שאתה מבלבל בשכל ואומר שטויות שלא מהעולם הזה, המאסה מאוד מרשימה. אם אתה רוצה להתקדם תתחיל לפתוח את הראש, להקשיב, להתעניין, לשאול ולא ללכת ראש בקיר.. האמת היא שכל הדברים שאתה אומר הם עפ"י דרך החשיבה שלך, מעולם לא באמת בדקת איך הכל עובד..תסה להבין את הבסיס, יש לך פה חומר לקריאה מתומצת וגם מעניין באתר אז אם באלך ויש לך זמן אני ממליץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני לא יודע מה אתם מנסים להגיד אבל הצורה שכתבתי שבה אני מתאמן מדברת לגבי ולא לגבי כל אחד,מה שמתאים לי לא בהכרח מתאים לכם,אני רואה שאתם משחקים לפי החוקים,לפי הניסיון שלי החוקים לא עובדים על הגוף שלי,צריך ללמוד להקשיב לגוף ולא לעשות כנהוג,אפילו המדריך שלי לא יודע למה אצלי זה ככה,אפילו אני לא יכול להסביר את זה.
אני אשאל אותכם ככה:למה אני לא אוכל כלום ועולה במשקל?ובכוח? למה אין לי און סיזון ואוף סיזון? למה אני לא עושה כתפיים ורואים אותם אצלי? למה אני לא עובד חזק על ידיים והן הכי בולטןת אצלי? תודה לכל העוזרים והעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברמות גבוהות באדי בילדר צריך זמנים כאלה כי אי אפשר לחיות כל החיים על 4 אחוז שומן ובשביל מסה צריך להיות במאזן חיובי וגבוה מאוד (בוא נגיד 10000 קלוריות ביום) אם היית לוקח את התחום הזה לשלב תחרותי היית מבין מה זה אוף סיזן ומה זאת מסה אמיתית שלא רואים "קוביות". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון אירובי לאחר אימון אנאירובי | 10GaZ | אימונים | 15 | 08-10-08 09:31 |
אימון יום לאחר יום? | ohad77 | אימונים | 3 | 21-01-08 22:25 |
לאחר אימון | Mo$h!ko | תזונה ותוספים | 4 | 30-07-07 17:15 |
שאלהl אימון אירובי לאחר אימון אנאירובי | FireFox | אימונים | 5 | 17-06-07 17:48 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |