|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() התכוונתי ללימוד טכניקה לא לקושי ביצוע לעומת סקוואט
sasquatch בוא תגיד לי מה לדעתך מעורב בטכניקה של בנץ ובטכניקה של סקוואט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() sasquatch אם אתה אומר שבנץ' פרס בטכניקה מלאה הוא יותר פשוט מסקוואט אז אתה ככול הנראה לא יודע לבצע בנץ' פרס.. ולא אני לא עובד עם משקלים מצחיקים בסקוואט
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
זו טעות טקטית חמורה מאד שיכולה להוביל לפציעות חמורות של הצד השני . אינך מכיר אותו , את ההסטוריה הרפואית שלו, המגבלות שלו , המטרות שלו , הנתונים שלו . לא קשור לפחדנות, אני עם פריצות דיסק וסחוס שחוק בשתי הברכיים , התחלתי לעשות סקוואט רק אחרי שנה של אימונים , שהגב שלי התחזק והרגליים גם .. לפני כן , עשיתי סקוואטים , והתחילו לי כאבים בגב התחתון (כן עשיתי טכניקה נכונה , כן שמרתי על כל העקרונות). גם עם טכניקה נכונה נוצר עומס על הגב , והגב שלך אם אינו מספיק חזק יכול להפגע מכך. לכן חשוב לדעת מול מי אתה עומד לפני שיוצאים בהצהרות חסרות תכלית שתדחוף דדליפט וסקוואט בכל תוכנית אימון... חלק מהאנשים הכי גדולים שאני מכיר לא עשו דדליפט עד שלא התאמנו איזה שנתיים ... איני אומר שזה נכון או לא , אני רק אומר שניתן לגדול יפה מאד ובקצב יפה מאד גם ללא דדליפט וללא סקוואט.
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עיקרון העומס יסף אומר שכדי להתקדם הלאה אתה חייב להוסיף עומס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fat bastard
|
![]() בנץ' מושלם זה באמת משהו שלא קל בכלל להגיע אליו.
יכול לקחת שנים להגיע לזה. הבעיה הכי חמורה היא שלא מלמדים אותו נכון ולכן רוב המתאמנים החדשים לומדים לבצע תנועה לקוייה, ולתקן תנועה לקוייה הרבה יותר קשה מאשר ללמד את התנועה הנכונה מההתחלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הם גם לא עשו פאוורקלין!! היית מאמין? התרגיל הכי חשוב בעולם להעלאת מסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() טל גבר, אתה סובל מתסמונת האובר-מושפעיות.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() כן אחי יש פה מנהל מניאק, בלי להזכיר שמות
![]()
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() טל צודק
טמפלר סקווט זה תרגיל שיקומי, דווקא אנשים עם בעיות גב/ברכיים צריכים לבצע סקווט ודדליפט בהתחלה עם עומס נמוך ובליווי איש מקצוע זה שלקח לך הרבה זמן עד שהתחלת זה חבל, כיוון שיכלת לנצל את האימונים שלך הרבה יותר טוב דארק מיוז פאוורקלין זה תרגיל חשוב לספורטאים כיוון שהוא מפתח כוח מתפרץ ו"התפוצצות" המטרה של תוכניות כוח (ss ו 5x5) היא לחזק ספורטאים, אם אתה רוצה סתם שרירים אתה ממש לא חייב פאוורקלין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() פאוארקלין זה תרגיל בשביל להפוך את הכוח שצברת לכוח מתפרץ, זה חשוב להרבה דברים. פאוארקלין זו גם דרך לשפר את הדדליפט.
![]() |
#13 |
|
![]() התנועות הן אותן תנועות, לא משנה אם הן עם משקל או לא, כמו שאתה יודע בתור מאמן כושר מוסמך ומבין אנחנו יכולים לבחור את דרגת ההתנגדות. ברוב מקרי בעיות הברכיים הבעיות נובעות מחולשה של המפרקים ו/או השרירים (בעיקר ההאמסטרינגס), והסקוואט המלא הוא הדרך הכי טובה ליצור פטלה, גידים רצועות ושרירים חזקים באיזור. כמו שהבחור למעלה אמר, יש מקרים קיצוניים אבל לרוב אנשים לא יעשו את זה מפחד או מעצלות.
![]() |
#14 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
לגבי פריצות דיסק , אין ויכוח סקוואט הוא מסוכן בכל טכניקה. פריצת דסק מונעת ממך להתכופף כמו שצריך עם משקל גוף שלא לדבר על יצירת עומס מיותר על ידי משקל על הצוואר. יש דרגות של פריצות דיסק ואני אישית , עושה סקוואטים קלים כרגע ללא בעיה בטכניקה נכונה עם חגורת גב, עוד לא חוויתי כאבים או אישפוזים (עדיין...) אני מחזק את הזוקפים שלי במטרה שאוכל להתחיל לעשות דדליפט כמו בנאדם .. ולנצל את החדר כושר החדש אבל בנתיים הכתף שלי מושבתת אני לא מסוגל להתאמן בכלל .. : \ ראית סרטון עדכני שלו עושה סקוואט ? אם כן , תחלוק איתנו . אם לא , אז אל תצא בהצהרות שווא .
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() לגבי פריצות דיסק - זה ממש לא סוף העולם ואתה ממש לא הולך להיות נכה בגלל זה. האימונים הם אותם אימונים, באותה המתכונת. מתחילים עם משקלים קלים, דגש על חזרות איטיות יותר ועומס הדרגתי. אתה אולי לא הולך להיות פאוארליפטר מהולל אבל אתה בהחלט יכול לגדול להתחזק ולמנוע פציעות עתידיות.
חבל שsasquatch קיבל באן כי אני חושב שהוא היה מסביר את העמדה הזו טוב ממקום של ניסיון
![]() |
#18 | ||
חבר פעיל
|
![]() Tapit:
ציטוט:
ציטוט:
אימון לא נכון יכול להחמיר להם את הבעיה. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בתור מאמן אמור למנוע מהם להגיע למצב הזה ולהדריך אותם לבצע את התרגילים בטכניקה מושלמת.. הבעיה היא שמאמנים אטומים כמוך הם מקור הבעיה אם אתה יוצא מנקודת הנחה שהמתאמנים יבצעו טכניקה לא טובה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
- אתה לא ממש מבין בזה נכון? לא נורא. רק שתדע שיש אנשים שחיים עם פריצות דיסק גם בלי לעבור ניתוח. מה בדיוק נוגד פה את מה שאמרתי? :||||||||||||| ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה יחס בין המשקלי עבודה בתרגילים המורכבים.. | The-One | אימונים | 28 | 06-03-09 18:17 |
פוסט משקלי עבודה בתרגילים המורכבים. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 98 | 07-01-09 22:21 |
חשיבות שעת האימון | יצחק | אימונים | 5 | 05-12-07 00:50 |
שאלה לגבי שינוי סדר התרגלים | eyalamzleg | אימונים | 8 | 20-09-07 16:40 |
חשיבות הדגנים | maya | תזונה ותוספים | 1 | 14-06-07 06:58 |