|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לזה חומציות כלשהי שתהרוס את האפקט? עם מים זה גורם לי לבחילות.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר לא קריטי, אני יסתדר אם זה כבר.
הזמנתי קריאטין מונו של אופטימום מהאתר ![]() אז פעם אחרונה, שאומרים לקחת פעמיים ביום אימון זה אומר 5 גרם לפני ו-5 אחרי? ובלי אימון, רק 5 גרם עם ארוחה? תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תקח 5 גרם כל יום לא משנה מתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה סבבה אחי, תודה.
ביום אימון אני פשוט יחלק את זה ל2.5 לפני ו2.5 אחרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 5 גרם זה כפית.
פשוט תקח כפית מתי שבא לך,לא צריך לעשות שום חלוקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבהה בן-אדם, עזרת לי מאוד.
ותודה כולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אז צדקתי בעיקרון פשוט שהעיקרון הזה הוא מיושן?
אוקיי תודה ![]() ומה אתה אומר על 10 גרם קריאטין ביום? יכול להועיל?לפגוע? לא לתת כלום?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אז כוסומו זה לא שווה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין מונו מול קריאטין פורמולה - מה עדיף? | CoBrA-MaN | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 10:43 |
רבאק הקריאטין הזה... קריאטין וסוכר ענבים. בעיה. | Baron | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-08 08:23 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |
קריאטין אתיל אסתר vs קריאטין מונו | Psychopath | תזונה ותוספים | 27 | 06-10-06 08:16 |