![]() |
בקשר לקריאטין
אני רוצה להתחיל להשתמש בקריאטין, אפשר המלצה לסוג טוב? שמשהו נסה או יודע...תודה רבה.
|
קריאטין מונו
|
ציטוט:
ותודה אחי. http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=146&Page=1 המוצר הזה אתה מתכוון? |
כן...זה קריאטין מונו , תישמע אתה יכול ליקנות קריאטין של ינוברסל או קריאטין של דודה שלי הוא זול יחסית לאופטימום וזה רק קריאטין כול עוד יש עליו תו תקן הכול בסדר.
|
ציטוט:
ואם אפשר הסבר של איך משתמשים בו וכמה פעמיים ביום בלי אימון ועם אימון. תודה חבר'ה. |
אי אפשר להעלות לאתר הזה תוספים מיתחרים ,יעיפו את הקישור .
תירשום בגוגל קריאטין יונברסל או קריאטין של דודה שלי |
ציטוט:
אבל הקריאטין מונו של אופטימום הוא מוצר טוב? עזוב את הכסף, זה עניין אחר כבר. ועוד פעם, אפשר שתסביר לי רגע איך וכמה מומלץ להתשמש? תודה אחי. |
ציטוט:
כן אופטימום ניחשבת אחת מהחברות הכי מובילות כרגע בשוק. אתה יכול לעשות העמסה..(לא חייב*)שזה אומר שבוע שלם לקחת 20 גרם קריאטין (4כפיות ביום לאחר כול ארוחה) כנ'ל ביום בלי אימון... ואחרי זה פשוט 5 גרם לפני אימון (שעה )ובתוך השייקר לאחר האימון. ואתה לא חייב לעשות העמסה,אתה יכול בלי העמסה פשוט 5 ליפני 5 אחרי. |
עוד משתמש שיעבור על החוקים ועוד בצורה מודעת כמו שor 17 עשה יעוף לכל הרוחות!!!!
לפותח האשכול קח כל יום 5 גרם קריאטין עדיפות שלי כשעה לפני האימון על בטן ריקה יש כאלה שמעדיפים בימי אימון לקחת עוד 5 גרם אחרי האימון בד"כ נהוג לשלב עם פחמימה עם א"ג גבוה לשיפור ספיגה |
5 גרם לאחר אימון ו-5 גרם לפני אימון עם פחממה זמינה? ויש לי גם אבקת חלבון, אז אחרי אימון לשים את ה-5 גרם בתוכה? למרות שכתוב רק 5 גרם ביום...אבל זה בסדר יותר?
ואם אפשר בערך לדעת לכמה זמן יספיק לי הקריאיטן של אופטימום 600 גרם? ותודה יאיר, מצטער אם עברתי איכשהו על חוק. |
ציטוט:
אל תשים את הקריאטין בתוך השייק...יעכב את הספיגה קח על בטן ריקה תחשב כמה גרם אתה לוקח ביום חלקי המשקל |
ציטוט:
ולא הבנתי רגע, אתה אומר לחלק את ה5 גרם לשתי מנות של 2.5 גרם...? תודה רבה על העזרה. |
פשוט שתה את זה לפני שאתה שותה את השייק...הנה לך בטן ריקה :)
|
לא....
שעה לפני האימון אתה לוקח 5 גרם עם נניח תמרים ומיד אחרי האימון עוד 5 גרם עם נניח....תמרים ורבע שעה אחרי זה שותה את החלבון זה באמת לא מסובך |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
למה 10 גרם? או למה החלוקה הזאת? או למה לא בתוך השייק? למה מה?!אתה מתסבך אותי חח |
חח אז לוקחים 10 גרם???!?!? :)
אני מבין את החלוקה של מתי ושל איך..אבל 10 גרם ביום אז? וביום ביל אימון רק 5? ותודה אחי. וגרך אגב לוקחים את זה עם מים? |
ציטוט:
מים עם סוכר גם |
ציטוט:
פשוט למה |
ציטוט:
אין לזה חומציות כלשהי שתהרוס את האפקט? עם מים זה גורם לי לבחילות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ