|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יש כמה גישות [יש אפילו את עיניין ההעמסה] פשוט העדפות של כל אחד ומה הוא מאמין שיותר אפקטיבי
בקשר לשייק ממה שאני מכיר עירבוב עם אוכל [שייק לצורך העינין] הורס חלק מהספיגה יש לך תיקון לגבי זה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
אבל דווקא כשמערבבים עם השייק זה משפיע....זה מתחמצן בקיבה...ונהרס...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() אני כבר לא זוכר מאיפה שמעתי על זה אבל אני לא אומר דברים שאני לא בטוח במהימנות המקור שלהם
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר לא קריטי, אני יסתדר אם זה כבר.
הזמנתי קריאטין מונו של אופטימום מהאתר ![]() אז פעם אחרונה, שאומרים לקחת פעמיים ביום אימון זה אומר 5 גרם לפני ו-5 אחרי? ובלי אימון, רק 5 גרם עם ארוחה? תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תקח 5 גרם כל יום לא משנה מתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אה סבבה אחי, תודה.
ביום אימון אני פשוט יחלק את זה ל2.5 לפני ו2.5 אחרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() 5 גרם זה כפית.
פשוט תקח כפית מתי שבא לך,לא צריך לעשות שום חלוקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
פעם אמרו לא לערבב את הקריאטין במיץ חמוץ כי רמת הph גורמת לקריאטין להתחמצן ולא להיספג בקיבה. למעשה זה טעות כי רמת הph בקיבה הרבה יותר גבוהה ממה שיש בכוס מיץ תפוזים לדוגמה. אבל אם רמת הph בקיבה הרבה יותר גבוהה אז לפי הטענה המקורית הקריאטין היה מתחמצן בקיבה ולא מגיע בכלל לשריר, אבל הוא כן מגיע. והמסקנה הנדרשת היא שהקריאטין מסוגל לעמוד ברמת ph גבוהה. גם עניין החלוקה וההעמסה נחשב לסוג של אסכולות די ישן, עדיין יש חלק שממליצים ועושים את זה. אני אישית ממליץ 5 גרם כל יום, הכי פשוט אחרי האימון ביחד עם פחמימה זמינה. אם לא מתאמנים אז 5 גרם מתישהו במשך היום, לא ממש חשוב מתי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש לי גם אבקת חלבון (אופטימום) שאני רגיל לקחת אותה עם תמרים אחרי אימון, אז איך לשלב את זה עם הקריאטין? ותודה רבהה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבהה בן-אדם, עזרת לי מאוד.
ותודה כולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() אז צדקתי בעיקרון פשוט שהעיקרון הזה הוא מיושן?
אוקיי תודה ![]() ומה אתה אומר על 10 גרם קריאטין ביום? יכול להועיל?לפגוע? לא לתת כלום?
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() אז כוסומו זה לא שווה
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ph נמוך = סביבה חומצית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין מונו מול קריאטין פורמולה - מה עדיף? | CoBrA-MaN | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 10:43 |
רבאק הקריאטין הזה... קריאטין וסוכר ענבים. בעיה. | Baron | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-08 08:23 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |
קריאטין אתיל אסתר vs קריאטין מונו | Psychopath | תזונה ותוספים | 27 | 06-10-06 08:16 |