|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הקואדס והתאומים עובדים בצורה הכי אינטנסיבית שאתה יכול לגרום לעבוד. אני אנסה לחפש מחקרים עם בדיקות של Emg, אני זוכר מחקר שסקוואט מלא בהשוואה לפשיטות ברכיים הוביל ל23% יותר פעילות של הקוואדס ולמשמעותית פחות Impegiment במפרק הברך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() דיברנו על דדליפט לא על סקוואט..
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והקשר הוא שבטווח תנועה מלא (כמו בסקוואט) השריר מפתח הרבה יותר כוח מאשר ברבע טווח. הרי הזוית של הברך בדדליפט היא כמו של רבע\חצי סקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() העיקרון דומה, אבל אני אבדוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() העקרון לא דומה כי אתה לא מתקרב לזווית בברך בדדליפט כמו שאתה מגיע בסקוואט
![]() |
#6 |
|
![]() זה בקשר לשאלה של תאומים:
http://media.photobucket.com/image/m...raining018.jpg פאוורליפטרים מelitefts היחיד שמבודד תאומים זה matt k (זה עם הריבועים)
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() fatboy איזה חוסר פרופורציה בין התאומים לשאר הגוף אצל כולם חוץ מmatt..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אתה מעוות את מה שאמרתי.
נו, ומה הקשר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אבל התרגיל שונה. אנחנו לא מדברים על רבע סקוואט לעומת סקוואט מלא, אנחנו מדברים על דדליפט שמרכז הכובד שונה, וכל המכניקה שונה. הפעילות לא נקבעת על פי הזווית בברך, אלא על איך הכוחות מופעלים לאורך טווח התנועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אומר שהקוואדס לא עובד חזק בדדליפט, שלא תבין לא נכון. אני רק חושב שבסקוואט הוא יותר דומיננטי בתרגיל (לא בהכרח יותר מהפוסטריור צ'ין בכל אופן, פשוט בהשוואה בין סקוואט לדדליפט).
טוב רק התעוררתי, נחזור יותר מאוחר :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() סקוואט הוא "תרגיל רגליים" יותר טוב בגלל באמת טווח התנועה הגדול שלו, אבל זה דדליפט עדיין חשוב כי גב חזק זה חשוב, אחיזה זה חשוב, והגוף צריך לדעת גם למשוך ולא רק ללחוץ, ולפתח כוח בכיוון הזה. פונקציונאלית למשל, יש מעט מאוד פעמים שבנאדם צריך לשים משהו כבד על הגב ולהתכופף מאשר להרים משהו כבד מאוד מהרצפה, ולכן דדליפט הוא ביטוי יותר טוב של כוח מוחלט מסקוואט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() פשיטה וכפיפה זה הדוגמאות היחידות בכל התנועות האפשריות שבנאדם יכול לעשות שהאמס וקוואדס לא יעבדו ביחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() הכוונה שלי היא בתרגילים במכון, בשנייה שהקוודס עובד , וזה לא תרגיל מורכב זה האמס לא יעבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
כן זה בדיוק מה שאמרתי.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בשרשרת קינמטית סגורה הם תמיד עובדים יחד. תחפש בגוגל פרדוקס לומבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
ואתה סתם חוזר על דברים שאמרתי כבר פה. פשיטה וכפיפה זה לא תנועות פונקציונאליות שקיימות בטבע, זה משהו שהמציאו לפני כמה עשורים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
זה שאתה לא מבודד קטנים והגירוי היחיד שהשרירים הקטנים שלך מקבלים זה בתרגילים המורכבים בתור שריר משני, זה כבר בעייה שלך. והדבר השני שאמרת, אתה לא יודע כמה צחקתי כשראיתי את זה. פשיטה וכפיפה זה לא תנועות שקיימות בטבע? אתה שומע את עצמך? מזה המציאו את התנועה לפני כמה עשורים? אי אפשר להמציא תנועה, מה אתה אומר לי שלפני זה בני אדם לא יחלו לעשות פשיטה וכפיפה בברך? אני יודע שלקחת את זה מהספר ss, שבאחד הקטעים ריפטו כתב שאין תנועה טבעית של קוואדס בלי המס ולהפך, אבל לפני כמה עשורים מישהו המציא מכונות כוח שחלק מהתנועות שם זה פשיטה וכפיפה של הברך, וזה תנועות לא טבעיות. אני יודע שאתה חושב שמה שכתוב ב ss זה עובדות, אבל בן אדם תפעיל קצת את הראש לפעמים.
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אמרנו בדיוק את אותו דבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() אני לא זה שלא מפעיל את הראש. פשיטה וכפיפה זה תנועות התנגדות שקיימות רק במכונות, אין תנועה כזו בשום מקום אחר. תפסיק להתווכח על כל דבר, עשית לעצמך מספיק פאדיחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבין שאתה אומר שכרגע בגלל שאתה לא משתמש במכונת פשיטה/כפיפה אתה לא יכול לעשות פשיטה או כפיפה של הברך?