|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אולי אחד מתוך 100 כן. אבל אם תשים לב או לא יש בפורום את "המחתרת של ריפטו" או איך שלא קוראים לה ויש את החברה שמעדיפים פיצולים וכו והקאטץ' הוא שבסופו של דבר כל אחד גם אם יש לו ידע וגם אם לא ימליץ על משהו שעבד עליו ספציפית. תראה בודיבילדרים ברמה, קאטלר עושה רבע סקוואט בסמית', קולמן עושה חצי סקוואט וכו. אלה סתם דוגמאות ואני בטוח שלחברה האלה גם יש ידע בפיתוח גוף אבל אם אני אבקש מהם ללמד אותי הם לא יוכלו לתת לי את מה שאני צריך בגלל שהם תמיד היו עילויים גנטיים ולא שמעו על החברה שלא. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נצא מנקודת הנחה שעשינו ss ארבעה חודשים והגענו למשקלים ברמה של intermediate (בינוני), אין שום "בעיה" לעבוד פיצולים ולעבוד בדגשים על היפרטרופיה. דווקא יש גיבוי מחקרי, שגם מופיע בספר של ריפטו, לכך שטווח חזרות מסויים וזמני מנוחה מסויימים כן מועילים יותר לפיתוח מסת שריר. ממליץ לך לקרוא יותר בעצמך וללמוד מאשר להקשיב למושפעים בפורומים שיבטיחו דברים שאפילו ריפטו לא מבטיח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() [quote=Max75kg;910367]לירון תחסוך ממני את הנסיון ללמד. לך בעצמך יש עוד הרבה ללמוד. אני אולי נראה לך אחד שאתה יכול ללמד אבל אתה כולה בן 14 עם סקוואט 40 בזמן שאני מתקדם במשקלים כמו מטורף ומוסיף פלטות ולא מקשיב לאף אחד מהחברה פה.
QUOTE] פעם נאמר משפט חכם "גם מתלמידי אלמד"..זה שיש לך יותר ידע זה לא אומר שאני לא יכול להביע דעה..ובטח שלא אומר שאתה לא יכול ללמוד ממני למרות שהידע שלי דל זה הדעה שלי.אתה טוען שאתה PR כי זה די משרת את המטרות שלך התוכניות הלינאריות של נפח נמוך האלו,וגם אותי..כי עולים בהם במשקל הגוף וגודלים בהם מצוין,וזה בגלל שאתה עדיין נחשב למתחיל באופן מסוים[כי יש לך את היכולת להתאושש ולהתקדם מאימון לאימון]וההוכחה לכך היא שאתה בעצמך מגיע עם הצהרות של "אני מתקדם מאימון לאימון כמו מטורף".ברגע שכבר לא תוכל להתקדם בהם אתה תראה פחות שינוי במאסת השריר ואז אתה כבר ראשי להחליט לאיזה כיוון אתה הולך. ותפסיק להצהיר את זה שהסקוואט שלי 40,בינתיים התחלתי את התוכנית עם מוט 20 וכבר התקדמתי 25 ק"ג נקי מבלי להיתקע פעם אחת,אתה סתם מחפש לקטול אותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הסיבה היחידה שאני מעיר הערות שקשורות לגיל פשוט מאוד כי החיים הם כאלה, כל אחד, משתנה ב180 מעלות אחרי שהוא עובר את השנים האלה ואחרי הצבא... וגם אני עוד אשתנה המון, פשוט הפרופורציות של החיים בגילאי הנוער הן מעוותות מיסודן. לא סתם קוראים לזה "טיפשעשרה". ואני לא בא להגיד שאתה צודק / טועה או שאתה חכם / טיפש.
לגבי זלזול בבאדיבילדים... פשוט אל תכנס לזה. יש כאלה ויש כאלה. להכליל זה הכי גרוע. לגבי חגורה... קניתי די ממזמן, קשה לי להגיד אם זה עוזר או פוגע, עד לא מזמן הייתי שם חגורה בכל משקל בסקוואט / דדליפט. עכשיו אחרי שאני עובר את ה100 קילו אני שם. אשמח לשמוע את הסיבות לשים במיליטרי / בנץ'. אני לא מרגיש צורך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בבנץ' אתה לא רואה סיבה כי אתה לא יודע ללחוץ.... (בבנץ' הגב מוקשת והחגורה עוזרת לך ללחוץ את הבטן פנימה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
(אישית) לא יודע מבחינת נתונים .. היה לי טיבאר לא מזמן שלא יכולתי ללכת אחריו לעומת זאת מיליטרי לא כל כך. למרות שהמיליטרי שלי ב 25 קילו קל יותר מהטיבאר. (הפסקתי עם הטיבאר) .
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הt bar שאתה עושה אתה מושך כשמרכז הכובד לפני הגוף - אז יש עומס מטורף אם אתה מושך ככה שמרכז הכובד קרוב לאמצע הגוף (אמצע כף הרגל) אז לא יהיה עומס גדול הבעיה בt bar שהמשקל יושב קדימה וצריך לצאת אחורה עם הגוף כדי לאזן את זה בגדול אתה צודק t bar באמת יש עומס מטורף אני בכל אופן התכוונתי לעומס על הגב תחתון מבין התרגילים המרכזיים (בss 5x5ׂ כי אפילו עם תעשה כפיפת מרפק עם משקל כבד אז אומנם זה לא משקלי דדליפט אבל המשקל x המנוף של המרחק ממרכז הגוף = יתן לך עומס יותר גדול על הגב התחתון לכן בכל תרגילי הבסיס (ss 5x5ׂ) הרעיון הוא להשאיר את המוט במרכז הכובד (אמצע כף הרגל) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי בנץ'... אני עושה עם רגליים על הספסל בשביל שלא יהיה קשת פסיכית בגב, לא יודע אם זה בוודאות הדרך הנכונה, ככה אני עושה בכל אופן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() זו גם דרך לעשות את זה, זה לא דרך פסולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() נכון אבל יש כאלה ששמים את התחבושות האלה כמו במפרק בברך.. ולזה הייתה מכוונת התשובה שלי
לא ניסחתי נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ואיפה שאמרתי pr התכוונתי לpl .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
[quote=lironsD;910410] ציטוט:
אם מדברים על ישראל שבו פיתוח הגוף זה ספורט תת רמה אז אתה צודק. אבל בארה"ב כדי להתקדם ולהגיע לרמה של להתחרות בתחרויות אזוריות אפילו צריך להיות עילוי גנטי. ועילויים גנטיים לרוב הם בעלי ידע צר וכנראה מומחים רק במה שיפתח עילויים גנטיים. יש יוצאים מהכלל שמתעניינים וקוראים יותר ויודעים הכל מהכל אבל זה מיעוט. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיק לנסות להשמע חכם בלדלקם טיפשות. התזונה משפיעה על אופי האימון. קח שלושה אנשים שאוכלים 5000 קלוריות ותן לאחד לעשות אימון ב rm10 עם מנוחות של דקה, לשני לעשות rm20 עם מנוחות של 30 שניות ולשלישי לעשות rm1 עם מנוחות של 5 דקות, אתה חושב שכולם יהיו באותו גודל בגלל התזונה? אם כן כנראה שעלית כאן על משהו! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שם חגורה בשביל הפוזה , גם שאני מפמפ בייספס עם מוט w !!!
![]() |
#18 |
|
![]() זה לא מערב שרירים לא קשורים ומאבד מהטכניקה שאתה עם רגליים על הרצפה ואגן למעלה? הרי בתחרויות pl הבנתי שזה אסור...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() נראה לי...ושוב אני לא בטוח! ! ! אבל צריך שהשכמות והתחת יהיו "דבוקים" לספסל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: בקרוב חייל
חדר כושר: קאנטרי נווה אילן
|
![]() ברובהתרגילים אני נעזר בחגורה כתמיכה לגב כמו סקוואט,דדליפט,בנט אובר ומיליטרי.
לפעמים גם שאני עושה פטישים בעמידה. |
![]() |
![]() |