|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
זו התעסקות בקקה, אני חותם לך שעם משקלים גבוהים בתרגילים האלה לא יהיה לך אף שריר קטן.
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא יודע איפה ראית שריפ אמר שזה לא רלוונטי לפיתוח גוף, אבל גם אם כן אני חושב שפירשת לא נכון את מה שהוא אמר. הוא אומר שלפני שמתאמן הופך לIntermediate, כלומר - מתחיל, אין לו עוד מטרה באימונים שלו חוץ מלהפוך ליותר מתקדם. רק כשהוא Intermediate, המטרה שלו נהיית רלוונטית בצורה כזו שתשפיע ישירות על האימונים שלו (מפתחי גוף ישלבו טווחים יותר גבוהים, מרימי משקולות ישלבו הרמות אולימפיות וRM1 וכו'). הנקודה היא שכל עוד אתה מתחיל, המטרה היחידה שלך היא לא להיות מתחיל, וכרגע זה לא משנה מאיזה תחום אתה ומה אתה רוצה להיות. הסיבה היא פשוטה - מתחיל יכול להתקדם מאוד, מאוד מהר בתנאים הנכונים והמטרה שלך היא למצות את התקופה הזו ולבנות בסיס כמה שיותר רחב, שאותו תוכל לנצל אחר כך לאיזה תחום שתרצה. התהליך הזה לוקח כמה חודשים, ורק לשם הדגמה, מי שעושה את זה נכון מתחיל מאפס ומגיע אחרי כמה חודשים ל3*5*140 KG בסקוואט.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 30-08-09 בשעה 02:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
למה לעבוד בתרגיל על שריר אחד בגוף שאפשר בתרגיל אחד לעבוד על כל הגוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אתם עוד מתווכחים על השטויות האלה ...
במקום לתת חוות דעת לבנאדם על התוכנית שלו חפרתם ת'מוח שוב על ה ss או fbw או abc והצלחתם להחריב עוד פוסט .
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() חשבתי שאתה גם ממעריצי ריפטו?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() כן הם לוקחים הרבה פעמים מקום ראשון במצעדים...
אבל בינינו המוסיקה שלהם דיי גרועה ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() נתתי תשובה עיניינת
שהתוכנית לא טובה לי אין מה לשנות בה שתהיה טובה הצעתי לו תוכנית חלופית שתקדם אותו הכי מהר וטוב ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() תוכנית לא טובה.
6 אימונים רצופים בשבוע לא ניראה לי סביר. גב ורגליים באותו אימון? שרירים גדולים, תחשוב קצת. תחליף את התוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() (זאת ההמלצה שלי)
יש סיבה לחלוקה הזאת? חוסר פרופורציה? דגש ליד?כי אם לא אז עדיף תעשה את החלוקה: גב בייספס חזה טרייספס רגליים כתפיים וכן 6 אימונים בשבוע הם הגיוניים מבחינת המנוחה של השריר (כנראה רק לזה התייחסת) אך הם לא הגיוניים מבחינת המנוחה למערכת העצבים...תעשה מקסימום 4-5 אימונים בשבוע (המלצה שלי 4). 12 סטים שריר גדול 9-7 לקטן |
![]() |
![]() |