|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גב 24
חזה 18 רגליים 12 כתפיים 18 ידיים 15
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() 24 רגליים
גב 20 חזה 24 כתפיים18 קדמית ואחורית 16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() זה עובד בשבילי ממש טוב,ככה אני גודל
ולעולם לא נפצעתי את האמת בלי לפתוח פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() bono אני דווקא מרוצה .
יש אנשים שהמטרות שלהם שונות , המטרה שלך להיות כמה שיותר גדול , אני מסתפק מאיך שאני עכשיו , לא יתנגד לגדול עוד קצת אבל לא אכפת לי להישאר ככה ואני נהנה בחדר כושר ומהאימונים שלי . אני מעדיף להיות ככה ולהתאמן ככה מאשר להתאמן אימון של רבע שעה ולגדול . בכל מיקרה אני עולה במשקלים יפה , ודווקא גדלתי מאוד מאז שהתחלתי אבל אם אני יראה שהתוכנית הזאת לא מפיקה תוצאות ואני לא גודל בכלל יכול להיות שבכל זאת אני יעבור לתוכניות שהעלו כאן . שיהיה לך בהצלחה ויום טוב כל אחד עושה מה שטוב לו . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי המטרה שלו היא לא לגדול... חבל סתם, כל הניפוח הזה מגעיל אותו.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שאתה מכניס לי מילים לפה אחי , אני פשוט אומר לך שאני מרוצה מאיך שאני עכשיו ולכן אני לא רואה סיבה להפוך את העולם ולעשות סקרים מה טוב יותר ומי צודק יותר , יש לי מדריך בחדר כושר , הוא בנה לי תוכנית אימונים למה שאני לא ינסה אותה וישר יקשיב למה שנרשם פה בפורום ?
אני ינסה את התוכנית שהוא בנה לי במשך חודשיים , אם אני יראה שיפור אני ימשיך איתה אם לא אני ינסה את תוכניות האימונים שהעלו פה לפורום . בכל מיקרה שתדע לך שהייתי רוצה מאוד להתנפח וכמה שיותר . אני חושב שדווקא הדבר שהכי חשוב לי להשקיע בו כעת בשביל להתנפח זה לא התוכנית אימונים , זה לא התדירות זה לא הכמות וגם לא האיכות , אלא לאכול כמה שיותר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. זה שאתה תראה שיפור לא אומר שהתוכנית טובה. 3. נכון, התזונה כנראה יותר חשובה מהתוכנית אימון, אם המטרה שלך היא לגדול, אבל זה לא אומר שלא צריך להשקיע מחשבה בבחירת תוכנית האימונים.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גב 18
חזה 18 רגליים 18 קדמית 12 אחורית 12 כתפיים 12 בטן 12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() באימון
חזה,גב,רגליים 12 סטים ידיים:9 סטים כתפיים:12-9 בטן-6 סטים אני עושה אימון כזה פעם בשבוע..
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
12 סטים לגב חזה רגליים 9 סטים ליד קדמית וליד אחורית (ביחד או לכל אחד מהשרירים 9 סטים ? ) 9-12 סטים לכתפיים 6 סטים לבטן |
|
![]() |
![]() |