|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם תוכנית abg מתוכננת היטב לא תעבור את ה60 דקות (האמת גם את ה45-50)
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() Abg? טוב? חח
אני אתחיל את הab שלי ביום ראשון , אני אנסה שלא לעבור את השעה ו20. ד"א תודה רבה על התגובות הבונות שאתה נותן ומסביר לי רק ככה לומדים p:
![]() |
#23 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אמרת שאתה עושה את התכנית הזאת חצי שנה ואתה מתאמן כבר שנה וחודשיים. מעניין אותי האם רוב ההתקדמות שלך הייתה בתכנית הנוכחית או בזאת שלפניה. אם באמת הייתה לך התקדמות טובה בתכנית שאתה עושה עכשיו אז אני במקומך לא הייתי משנה אותה. למה לתקן משהו שלא מקולקל? אני מאמין שרוב האנשים לא היו מצליחים בתכנית הזאת אבל אם לך זה עובד אז מה הבעיה? אתה אומר שאתה מצליח לעלות משקלים אבל קשה לך לעלות מסה. יש קשר ברור בין עלייה במשקלי עבודה לעלייה במסת שריר אבל זה לא קשר ישיר. יכול להיות שאתה עולה במשקלי העבודה אבל לא עולה במסה אבל בסופו של דבר אם תמשיך להעלות משקלים המסה של הגוף שלך תגדל בהתאם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() תזונה... שינה...
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה הכל מצויין , אני וישן 8 שעות בלילה (ולפעמים בצהרים 2 - לא תמיד)
![]() |
#27 |
|
![]() התכוונתי שהיה הבדל בתזונה והשינה שלך בין התוכניות , ולכן השוני שציינת... זה מוזר האמת, דווקא בתוכנית בתדירות יותר גבוהה אמור להיות יותר קל להעלות משקלים בצורה לינארית
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניקח דוגמא שהיא באמת אמיתית: הייתי עולה בשבוע 5 קילו בדחיקת חזה ובסקוואט ועוד כמה דברים ואחרי ובab אני הייתי עולה אולי 5 קילו בשבועים (במשקלי העבודה בכללי בערך) אבל צברתי מסה ובabcd אני לא צובר מסה ועולה חופשי במשקלים , זה מוזר :x (צובר מסה אבל לא יותר מידי , בקטנה לא יודע איך להסביר את זה)
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() ציטוט:
אני מחכה כבר 3 חודשים לתוכנית חזקה מהמאמן שלי - אבל אין תוצאות. על כל פנים, זה לא רציני.. חשבתי ללכת לכיוון של קריאה חורשת על כל מאמר ספציפי אבל גם זה מוגזם מדי. ואפשר להגיד שהתוכנית שלי ממש לא מתאימה, כלומר, אני מסיים את האימון ב-40 דקות. אני עושה שתי תרגילים ברצף.. זה לא רציני. יש הצעות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני מניח שהסיבה שעלית במסה יותר ב-AB זה שזה היה בהתחלה NEWBIE GAINS. קל מאוד לגדול בהתחלה גם אם התכנית שלך גרועה. מצד שני זה הגיוני שיותר קשה לעלות משקלים בAB פעמיים בשבוע כי אתה פוגע בכל שריר פעמיים בשבוע, השריר לא מספיק להתאושש מהאימון האחרון בפרק זמן כזה קצר ולכן אתה לא מצליח להעלות משקל. בגלל שהתקדמת טוב בהתחלה אתה חושב שזה בזכות התכנית אבל זה לא... לדעתי הדבר הכי טוב בשבילך זה להפחית מהנפח של התכנית פחות סטים. אתה יכול לנסות לחזור לAB אבל לא נראה לי שתתקדם יותר טוב אתה לא חייב להקשיב לי תנסה בעצמך. אני כרגע בתכנית של AB אבל מתאמן 3 פעמים בשבוע בראשון שלישי וחמישי. לדוגמא: שבוע 1- ABA ד AxBxAxx שבוע 2- BAB וכו... כך אתה פוגע בכל שריר פעם וחצי בשבוע או 3 פעמים בשבועיים יותר נכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה.
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() כמה הסקוואט הדד ליפט והבנץ' שלך אדון קולמן שאתה רואה צורך בabcdefsdjkfhsdjkfweruitdbmv
אם יהיה לך סקוואט נורמלי אתה תגדל הרבה יותר טוב מאשר ההתעסקויות בab או abcdefghijklmnop נערך לאחרונה על ידי reshos123, 19-12-08 בשעה 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא הבנתי איך הגעת לכל כך הרבה סטים עד שראיתי את המשקל שלך והמשקלי עבודה שלך והכל נהיה לי הגיוני פתאום.
זה לא נאמר כעלבון ,פשוט כהבהרה של נקודה ,אני ארחיב : כרגע אתה ברמת אימונים מבחינת משקלי עבודה ומשקל גוף ,שאתה עדיין לא שם על עצמך עומס כל כך כדול שיביא את מערכת העצבים שלך לאימון ייתר ,למרות שכן הייתי מקצץ סטים ומלמד אותך לעבוד בצורה יותר אינטנסיבית לדוגמא ,אני משלב המון אלמנטים של hit באימונים שלי ,כשאלמנט המרכזי הוא צמצום מספר הסטים של עבודה נטו.אם אתה עושה 20 סטים של עבודה פר שריר,אני יכול להבטיח לך שאתה לא נותן 100 אחוז מעצמך בכל סט,אחרת היית גמור כבר אחרי 2 תרגילים. שקלת אולי להעלות עצימות במקום להחליף תוכנית אימונים ? אני מבטיח לך שאם עצימות האימונים שלך תעלה אתה תרוויח הרבה יותר מתוכנית abcd או דומות לה מאשר ab. אני אשמח להרחיב בנוגע לתוכנית חלופית בסגנון דומה אם אתה מעוניין.
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() בכל מקרה עם 55 קילו סקוואט עדיף שיעשה תכניות בתדירות גבוהה יותר כדי שיוכל לעלות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשמח אם תסביר לי איך לעבוד ביותר אינטנסיביות ובאמת שאני מתאמץ בכל סט . ד"א הסקוואט שלי הוא 55 בגלל שלא אימנתי רגלים במשך המוןן זמן וזאת הייתה טעות ענקית , עכשיו אני מתחיל לעלות במשקלי הסקוואט .
![]() |
![]() |
#36 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אם אתה מסוגל לעשות 5-6 סטים של עבודה מאותו תרגיל ,אתה לא עובד 100 אחוז לדוגמא אני מבצע גג סט או שתיים של עבודה נטו ל100 אחוז בטווח חזרות שנתון לי לאותו אימון (אתה מוזמן לקרוא את המאמר "לגדול ללא עצירות" באתר שמרחיב על התוכנית אימונים שלי ) אם באמת נתת 100 אחוז מאמץ ,אתה פשוט לא תהיה מסוגל לבצע כל כך הרבה סטים,אני מבצע כמה סטים של חימום שאני מרגיש שאני צריך ,ואז מבצע סט אחד או שתיים של עבודה נטו ושם זה נגמר...
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() הא-אה , הבנתי למה הכוונה!
אני מתחיל כל סט בפרמידה עולה סט ראשון 8 חזרות סט שני 6 שלישי 6 רביעי 3 (לרוב וכל הזמן מעלה משקל כשאני יורד בחזרות) ככה שאני כנראה לא מוציא 100% מעצמי. פתחתי אשכול על תוכנית האימונים החדשה שלי ab אז אם אתה יכול להגיב על התוכנית שם ממש אודה לך. ואני אחפש את המאמר " לגדול ללא עצירות" תודה
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
ברמה שלו הוא ירוויח הרבה יותר מאימונים בתדירות גבוהה
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() ברמה שלי? מה אתה מתכוון?
אני לא "מתחיל" אני יותר בכיוון של מתקדם+ (לא יודע איך להסביר אבל אני בחדר כושר כבר שנה וחודשים\3 )
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |