|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקל התחלתי: 60 גובה 168 % שומן : 20 (יכול להיות יותר) עכשיו: משקל :71 גובה 178 % שומן : 14. (הקף רגל 60-59 , הקף יד 36) - מדדתי לפני החיטוב ואחרי החיטוב לא מדדתי כי לא התאמנתי הרבה (מחלה) אני מתאמן שנה ומשהו (השגים לא הכי טובים אבל מצויינים לגיל 14 וחצי) השגים בשיא: (בנצ' 80 קילו 3-2 חזרות , 20 קילו יד קידמית כל יד , 55 קילו סקוואט ועוד) אני עולה משקלים בכיף , אבל קצת קשה לי לעלות במסה (ואני במאזן קלורי חיובי של 200 ומתאמן מאוד חזק) אבל נראה לי שab יפתור את זה. (axbxaxb) ביום ראשון אני אתחיל.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הייתי מעלה את הפלוס הקלוריו לכיוון ה400-500 אבל זה אישי... סחתיין על ההתקדמות! למרות שלדעתי היית יכול לעשות התקדמות הרבה יותר גדולה בפרק זמן הזה עם תוכנית מתוכננת קצת יותר טוב... אגב, השינוי הזה הוא בכמה זמן?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א אני מנסה לעשות את זה כמה שיותר נקי בישביל שהחיטוב יקח לי פחות זמן ואני אמשיך מסה עד קצת אחרי פסח.
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() גם תוכנית abg מתוכננת היטב לא תעבור את ה60 דקות (האמת גם את ה45-50)
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אמרת שאתה עושה את התכנית הזאת חצי שנה ואתה מתאמן כבר שנה וחודשיים. מעניין אותי האם רוב ההתקדמות שלך הייתה בתכנית הנוכחית או בזאת שלפניה. אם באמת הייתה לך התקדמות טובה בתכנית שאתה עושה עכשיו אז אני במקומך לא הייתי משנה אותה. למה לתקן משהו שלא מקולקל? אני מאמין שרוב האנשים לא היו מצליחים בתכנית הזאת אבל אם לך זה עובד אז מה הבעיה? אתה אומר שאתה מצליח לעלות משקלים אבל קשה לך לעלות מסה. יש קשר ברור בין עלייה במשקלי עבודה לעלייה במסת שריר אבל זה לא קשר ישיר. יכול להיות שאתה עולה במשקלי העבודה אבל לא עולה במסה אבל בסופו של דבר אם תמשיך להעלות משקלים המסה של הגוף שלך תגדל בהתאם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תזונה... שינה...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה הכל מצויין , אני וישן 8 שעות בלילה (ולפעמים בצהרים 2 - לא תמיד)
![]() |
#9 |
|
![]() התכוונתי שהיה הבדל בתזונה והשינה שלך בין התוכניות , ולכן השוני שציינת... זה מוזר האמת, דווקא בתוכנית בתדירות יותר גבוהה אמור להיות יותר קל להעלות משקלים בצורה לינארית
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניקח דוגמא שהיא באמת אמיתית: הייתי עולה בשבוע 5 קילו בדחיקת חזה ובסקוואט ועוד כמה דברים ואחרי ובab אני הייתי עולה אולי 5 קילו בשבועים (במשקלי העבודה בכללי בערך) אבל צברתי מסה ובabcd אני לא צובר מסה ועולה חופשי במשקלים , זה מוזר :x (צובר מסה אבל לא יותר מידי , בקטנה לא יודע איך להסביר את זה)
![]() |