|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר גם לאכול 8 שעות לפני אימון ואפילו במקרים מסויים זה יהיה עדיף בגלל שהבטן ריקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() הבעיה היחידה פה שתיהיה רעב ולא תרגיש סבבה להתאמן אבל שוב יש אנשים שלא מפריע להם אני אישית חייב לאכול ארוחה איז שעתיים לפני ועוד משהו קטן חצי שעה לפני בדרך כלל איזה 1-2 סנדביצים של פסטרמה עם קפה כי בלי זה אני רעב וזה מפריע לי באימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינה של אנרגיה נראה לי שקפה שחור יעשה תעבודה טוב יותר מכל ארוחה
![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה שבסוף כן נכנסת לדיון הזה...
אני רק יאמר שלי דווקא יותר טוב לעבוד שעה אחרי האוכל מאשר שעתיים+. מסקנה~ משתנה מאדם לאדם.
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא סובל אנשים שמטיפים בלי שיש להם תוצאות, אני נתקל בשחיפים וילדיי אינטרנט כל יום במכון, גם בארץ וזה לא שונה גם במכונים שהייתי בחו"ל.
הרבה מדברים על זה ש 2-3 ארוחות זה כמו 5-6. ותאורטית זה נכון, אבל אני לא מכיר מישהו רציני אחד שעושה את זה ככה לאורך זמן ואשכרה רואה תוצאות. ארוחת בוקר ארוחה לפני אימון ארוחה לאחר אימון וארוחה לפני שינה זה המינימום ארוחות שאני יכול לחשוב עליו ביום. והגעתי לארבע. המלצה שלי, במקום לריב, פשוט שכל אחד יעשה את מה שהכי טוב לו באופן אישי. לא צריך להטיף ולנסות לשנות את הגישה ולנסות להוכיח שאתם צודקים או מישהו אחר טועה.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בתכלס אפשר לאכול ככה2-3 ארוחות אבל אני לא חושב שזה נוח להרבה
![]() |
#11 |
|
![]() אני לא אומר שזה לא עובד. אני אומר שזה לא פרקטי.
על הדרך קינחתי בעובדה שאני לא מכיר מישהו רציני שעושה את זה עם פחות מ 5 ארוחות ביום. מבחינה לוגיסטית זה יותר נוח.... יכול להיות ש 20 שנה בתחום זה לא מספיק זמן :-) אני צוחק, כל איש יעשה מה שהוא הכי מתחבר אליו וזה עובד לו, אבל להטיף בצורה כזאת וולפעמים להגיע לרמה של להשפיל חבר לתחום, זה לא לעניין. אולי אני נאיבי, אבל אני רגיל לפרגן ![]()
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נגיד לפני אימון אתה אוכל את 450 קלורית נגיד הורדת את הפחמימות שזה 250 קלוריות נגיד אתה לא מסכים שאחרי כמה אימונים תהיה ירידה באינטסביות של האימון? כלומר פחות כוח נערך לאחרונה על ידי Vodex, 03-12-08 בשעה 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה צריך לקרוא קצת על מסלולי האנרגיה בגוף לפני שאתה ממשיך כי אתה עושה סלט. אינטנסיביות=עצימות, אתה באמת מאמין שעוד סנביץ' לפני האימון יגרום לך להרים 5 קילו יותר באימון? אני בטוח שעכשיו זה נשמע לך קצת מטופש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
פחות קלוריות פחות כוח. אין ספק בזה ספק. אך ספק גדול אם זה ישפיע באימון הראשון.
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אה, סליחה באמת. לא ידעתי שאתה מתייעץ עם אנשי מקצוע.
ואני נמצא בפורום פתוח, אני יכול לדבר עם מי שאני רוצה ילד. איך בדיוק הפחמימות שאתה אוכל לפני האימון עוזרות לך? אני לא רואה את זה קורה, אלא אם כן אתה הולך לרוץ במשך שעות באימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן שלא בצורה מאוד משמעותית אבל אפשר לשים לב להבדל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Vodex, אני לא רוצה לפגוע בך אבל בערך כל תגובה שלך נהייתה פחות קשורה לעניין ולמציאות. הדעה שאנחנו אומרים היא לא קשורה לגירעון קלורי או פלוס קלורי ולא לכמות הפחמימות שאתה אוכל ביום. הדעה שלי, של דה סאן ושל קולדפייר שעכשיו הצטרף לדיון היא שהארוחה ישירותלפני האימון לא תעלה אינטנסיביות באימון, אלא אולי רק תגרום טיפה תחושה של אי נוחות בבטן או תעזור פסיכולוגית.
אתה לוקח את מה שאנחנו אומרים למקום אחר לגמרי, אתה מציג את זה כאילו אמרו לך תאכל פעם ביום, וגם בארוחה הזאת תאכל 1000 קלוריות בלבד. אז זהו, שאף אחד לא אמר את זה, אנחנו מדברים מבחינה תיאורטית שאפשר להכניס את כל הארוחות לארוחה אחת גדולה, אבל אף לא עושה את זה מטעמי נוחות. בקיצור, אם תאכל ארוחת צהריים טובה בשתיים והאימון שלך בחמש, אז הבננה בארבע וחצי לא ממש תשפיע. |
![]() |
![]() |