ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מה החשיבות של ארוחה לפני האימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=45538)

baraksaidy 01-12-08 17:53

מה החשיבות של ארוחה לפני האימון

מבחינת החלבון זה משנה אם אכלתי קצת חלבון ?

נגיד לא אכלתי כל כך הרבה חלבונים או פחמימות לפני זה משפיע רק מבחינת האנרגיה או עוד גורמים ?

נגיד מבחינתת גדילת שריר ?

CBA 01-12-08 17:55

משפיע מבחינת אינטנסיביות.

baraksaidy 01-12-08 17:58

מה ז"א אחי ?
כאילו מבחינת האנרגיה זה מה שאמרתי לא ?

baraksaidy 01-12-08 18:41

עודדדד

///Efi/// 01-12-08 18:42

פשוט תישדל לאכול שעה-שעתיים ליפני אימון, אל תסבך את זה יותר מידי..

the animal 01-12-08 19:40

זה ייתן לך יותר אנרגיה והיו גם מחקרים שלפיהם מנת חלבון לפני האימון מועילה. למרות מה שאני אומר, ארוחה לפני האימון היא לא חובה

CBA 01-12-08 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 710997)
זה ייתן לך יותר אנרגיה והיו גם מחקרים שלפיהם מנת חלבון לפני האימון מועילה. למרות מה שאני אומר, ארוחה לפני האימון היא לא חובה

לא מסכים! :mad:
היו לי יותר מדי אימונים עלובים מאוד בלי ארוחה לפני האימון בשביל להסכים אם טענה זו.

Holy_Templar 01-12-08 19:47

ציטוט:

מאיפה הקרצת את השטות הזו ?

The Sun 01-12-08 19:57

ציטוט:

אל תטרח להכנס לזה, חבל לך על הזמן

לפותח הפוסט: תעשה מה שנוח לך, זה לא ישנה יותר מדי בטווח הארוך

the animal 01-12-08 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 711006)
מאיפה הקרצת את השטות הזו ?

איזו מהן חח?
החלק הארשון זה מתוך מאמר שפה באתר, ולחלק השני אני באמת לא מתכוון להיכנס, טחנו את הנושא הזה כבר מיליון פעם...

CBA 01-12-08 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 711043)
איזו מהן חח?

האחרונה :mad:

the animal 01-12-08 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי CBA (הודעה 711044)
האחרונה :mad:

כבר ערכתי...

Vodex 01-12-08 22:04

ארוחה היא מאוד קרטית, משפיעה על התוצאות שלך, על האנרגיה במהלך האימון, ולמנוע "פירוק שריר" אם אני בחיטוב מוריד את הפחמימות לפני האימון בטווח המצטבר אתה מרגיש קצת יותר חלש, ומהלך האימון אתה מרגיש שאין לך אנרגיה . יש כאלה יגידו לא משנה תוכל מתי שבא לך העובדות מדברות בעד עצמם ועל הנסיון על הגוף שלי עם עצמי..שיהיה בהצלחה!

the animal 01-12-08 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vodex (הודעה 711157)
ארוחה היא מאוד קרטית, משפיעה על התוצאות שלך, על האנרגיה במהלך האימון, ולמנוע "פירוק שריר" אם אני בחיטוב מוריד את הפחמימות לפני האימון בטווח המצטבר אתה מרגיש קצת יותר חלש, ומהלך האימון אתה מרגיש שאין לך אנרגיה . יש כאלה יגידו לא משנה תוכל מתי שבא לך העובדות מדברות בעד עצמם ועל הנסיון על הגוף שלי עם עצמי..שיהיה בהצלחה!

זה יכול לעזור לך לתת אימון יותר אינטנסיבי, אבל זה לא ייפגע לך בדברים אחרים (ואם תאכל 5 שעות לפני אימון מאגרי הפחמימות שלך יתרוקנו?)

The Sun 01-12-08 22:26

איך בדיוק זה יכול לתת לך אימון יותר אינטנסיבי? החזה עוף מהבטן יקפוץ החוצה ויעזור לך בחזרות השליליות בבנץ' פרס?

אלוהים כמה שטויות אנשים רושמים ואפילו טועים במונחים.
קיצר יאללה לצלוב אותי (שוב)

///Efi/// 01-12-08 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 711183)
איך בדיוק זה יכול לתת לך אימון יותר אינטנסיבי? החזה עוף מהבטן יקפוץ החוצה ויעזור לך בחזרות השליליות בבנץ' פרס?

החזה עוף יתחיל ליצעוק לך "ועוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד"

the animal 02-12-08 07:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 711183)

זה לא מה שאמרתי, אבל אם לא תאכל 4-5 שעות לפני האימון יש אנשים (ואני לא אומר כולם) שזה יפריע להם. וחוץ מזה, אני כבר אמרתי שזה לא חובה ויש כאלה שזה יהיה להם יותר נוח פשוט...

the animal 02-12-08 07:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi/// (הודעה 711184)
החזה עוף יתחיל ליצעוק לך "ועוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד"

אתה משועמם רצח...

The Sun 02-12-08 08:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 711323)
זה לא מה שאמרתי, אבל אם לא תאכל 4-5 שעות לפני האימון יש אנשים (ואני לא אומר כולם) שזה יפריע להם. וחוץ מזה, אני כבר אמרתי שזה לא חובה ויש כאלה שזה יהיה להם יותר נוח פשוט...

האמת שלא באתי אליך בטענות, זה יצא ככה

Vodex 02-12-08 09:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 711183)

הקטע הוא שאתה אומר דברים שאתה אפילו לא מבין כלום מהחיים שלך ורואים בזה איך שאתה נראה והקטע הכי גרוע שאתה שאתה בטוח במאה אחוז שאתה צודק וכולם טועים חחח לך תאכל כל שבוע נראה אם יצא ממך משהו:lol:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ