|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהה אוקיי הבנתי
תודה ![]()
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אם עולים למאזן ניטרלי בבום האם מצטברים הרבה נוזלים ושומן? הנוזלים זה בטח בגלל העליה בפחממות נכון? אחרי שהגוף מאט את החילוף חומרים אפשר לרדת עוד בקלוריות אבל זה קשה כי באיזה שהוא שלב אתה נתקע אתה מגיע לצריכה של קלוריות ממש נמוכה אז חייבים לעשות ניטרלי .ככל שיורדים יותר ויותר בקלוריות צריך יותר זמן והדרגתיות בעליה בקלוריות זאת הדרך הכי בטוחה במקום להביא בום לא משנה מה יהיה. כל כמה זמן אתם ממליצים לעבור למאזן ניטרלי? מתי שנתקעים במשקל או כל זמן ידוע מראש?
תודה עזרתם גם לי;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מחר אני מוסיף לי פרוסה עם פסטרמה דלת שומן (112 קולוריות) לשבוע.
ובשבוע הבא אני יוסיף לי עוד 100קלוריות משהו בלי פחמימות ועם הרבה חלבון כמו חזה עוף או יוגורט 0%... זה בסדר? תודה על העזרה במיוחד ל the animal!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הולך רחוק ימים רבים עם דילול פחמימות 4-5 ימים והעמסה ככה הכל דופק ולא נתקע. בוא נגיד אני אחרי 3 חודש בחיטוב ולא משיג את התוצאות הרצויות אני מרפה מזה חודשיים מסה ואז חוזר שוב לחיטוב. ותוסיף קלוריות מפחמימות ושומן קודם אם כבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
כמה שומן יש לך בתפריט? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוספתי שתי פרוסות לחם קל ופסטרמה כתבתי למעלה אחי. שהם 112 קולוריות. ושבוע הבא אני יוסיף עוד 50גרם אורז לתפריט. זה בסדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() מעט מדי שומן לתפריט, אל תוסיף את הלחם והפסטרמה, במקום זה תוסיף שתי כפות טחינה גולמית, או כף וחצי שמן זית. בקיצור, מקור לשומן איכותי שיספק לך 200 קלוריות
|
![]() |
![]() |