|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() פחח אין מצב לעשות רגליים וגב באותו אימון אימון גב צריך להיות אינטנסיבי כמו אימון רגליים אתה צריך להשפריץ ניטים אחרי אימון גב אז אתה רוצה לעשות גם רגליים באותו אימון שזה בכללללל שריר רצח עזוב אחי אין מצב אתה לא עובד מספיק קשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ולגבי החלק השני, אתה צודק, זה קשה ללכת לעבוד גב ויד קדמית אחרי רגליים, אבל אין מה לעשות, דוחפים עוד קצת למרות שהמשקלים קצת יורדים בגלל התשישות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() נכון, אז למה לעשות את זה ולא לחלק לabc? ככה כל שריר יקבל את הצומי שהוא דורש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה אימון ab קשה אבל עדיין ab מן הסתם קורעים את התחת וקורעים את השרירים אבל האינטנסיביות תישאר מוגבלת באיזשהו שלב כי בכל זאת זה AB ובabc אתה יכול להרשות לעצמך את מה שרשמת אבל עדיין תהיה הגבלה לעומת ABCD ששם בכלל צריכים להקיז דם. ולמרות האינטנסיביות ABC לא מתאימה לכל אחד וש אנשים שגודלים טוב יותר ומגיבים יותר טוב לאימוני AB שלפי החשיבה שלך "לא עובדים מספיק קשה" והתנסיתי כמעט בכל חלוקת אימון אפשרית לחלוקת AB הגבתי הכי טוב.. בגלל זה ההערה שלך מיותרת כי עדיין לא קלטת שהכל אינדוידואלי..וזה לא כמה שאתה קורע את השריר וכמה שאתה מתפחלץ זה איך אתה עושה את זה..
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 18-09-08 בשעה 18:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אני עדיין חושב שab עדיפה על abc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
לגדול 6 לקטן 7 לכתפיים ואתה יכול להסויף עד דרופ אחד בכל שריר ואל תדאג אתה תגדל יופי |
|
![]() |
![]() |