|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נרשמתי למכון לפני חצי שנה ולא ידעתי מה זה כלוב בכלל..
בקיצור אני חוזר לab.. אני יעשה תוכנית בנפח בינוני ועצימות גדולה ומנוחה מספקת נקווה שנראה תוצאות..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אויש נו מה אתם מגזימים עם הוא יעשה ab הוא לא יתקדם ועם הוא עושה ss הוא יהיה מר עולם? נו באמת...
עם תוכנית טובה ותזונה נכונה הוא יתקדם כמו גדול מה ישלכם שחכתם מה היה לפני הss שכל אחד פה עשה תוכנית עם מליון פיצולים? לפני שכולם פה הכירו את הss מה לא התקדמתם במשקלים? התקדמתם אז מה אתם אומרים לו זה בזבוז זמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בss אני עולה מאימון לאימון, אז אני חושב שלא לעשות ss זה בזבוז זמן למתאמן מתחיל. ובכלל, פיצולים זה די בזבוז זמן כל עוד אתה לא בשלבים הרבה יותר מתקדמים. הגוף גודל יפה מאוד בתכניות כוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
וואלה תשמע אין אפשרות לעשות ss מה הוא יעשה לא יתאמן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה אומר שמי שעושה ss ומתקדם מאימון לאימון יעלה במסת שריר יותר? לא בטוח... כוח לא חייב להיות קשור בהכרח למסת שריר. זה באמת תלוי במטרות. נכון שגם בשביל לפתח יותר מסת שריר מהאדם הממוצע צריך להרים יותר מהאדם הממוצע. זה כבר תלוי באופן אישי במתאמן. אני הצלחתי להתקדם בתכנית ab ולהגיע למשקלים יפים גם בלי ss. בכל מקרה, ss באופן עקיף יכולה נורא לתרום לטווח הרחוק בתכנית העתידיות שלך ויש מקום לנסות אותה. יש גם מספיק תכנית אחרות למי שרוצה. אבל כמו בכל תכנית, זה תלוי בנתונים האישיים, תגובה לאימונים, גנטיקה וכו... הייתי אומר שss מתאימה לרוב האנשים הממוצעים שלא מתקדמים בתכניות אחרות כל כך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל