![]() |
בעייה עם תרגילים של ss
נתונים עלי קודם-
בן 16.5 גובה 1.74 משקל 68 בנצ' פרס- 57 קילו סקוואט במכונה אין כלוב.. - 60 קילו לחיצת רגליים- 130 קילו מתאמן חצי שנה ומשקיע בהכל אבל החלק החזק אצלי זה הרגליים.. יש 3 מאמנים במכון, רק אחד מהם הצלחתי לשכנע ללמד אותי לעשות DEADLIFT ואת כל התוכניות של SS.. בקיצור אתמול התחלתי את האימון הראשון ולא היה המאמן ששכנעתי אותו.. היה מאמן אחר גם ענק ומפותח והוא לא תומך ב-SS הוא נעול על זה שדדליפט יעשה ליפריצת דיסק.. הוא הביא לי תרגיל של חננות במקום לחזק את הזוקפי גב כי הוא אומר שאני צריך קודם לאמן אותם ואז לעשות deadlift בקיצור מזיין לי תשכל והורס תאימון.. כולם במכון אמרו לו מה הוא גדול חזק הוא יכול לעשות את התרגיל ואז הוא חירטט שהוא הביא פעם למישהו לעשות והיה לו פריצת דיסק וכל מיני כאלה.. בקיצור לא לעשות ss? אני לא יעשה לבד את התרגילים המורכבים האלה כי אני מעדיף שלא ללמוד לבד את הטכניקה ואני לא הולך להעלות סרטונים לאינטרנט.. |
תעבור לחדר כושר אחר. זאת העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך.
כשתגיע לחדר כושר החדש, תפתח שוב את הדיון. |
ציטוט:
לא חבל על הזמן שלי? |
תקרא את הספר ss ותעלה סרטונים.
|
אם אתה לא רוצה ללמוד לבד ולהעלות סרטונים האופציה היחידה זה ללכת למאמן שיוכל ללמד אותך
ואין הרבה כאלה |
יא אללה איזה באסה /:
לחזור ל-ab? |
ציטוט:
אם אתה רוצה להתחזק צריך להתאמץ |
מנסיון אפשר לרוב לאלתר מקום לשים את המוט לסקוואט. Ss עם סקוואט בסמית' זה לא ss.
|
ציטוט:
אין איך.. אין כלוב זה אומר שאין אפשרות לסקוואט ולפרס ועוד העובדה שאין מי שילמד אותי deadlift גורם לי לוותר על זה |
אז אין בעיה. פשוט אל תעשה ss.
ואפשר במיוחד בהתחלה שהמשקלים לא פסיכים להוציא את המוט מחזה עליון. או מקבילים. תמיד אפשר לאלתר. |
מה?אתה משלם כסף בשביל ללכת לחדר כושר או בשביל שמאמנים יזיינו לך בשכל?
לא באמת,אני לא מבין את האנשים הפטיים האלה,אתה משלם כסף בשביל המכון לא?זכותך לעשות מה בראש שלך אפילו אם אתה רוצה לדפוק לעצמך דאמבל בראש,תהיה לך פריצת דיסק או לא זאת בעיה שלך לא ככה? אה...אבל יש ביטוח?אני רוצה לראות מה יגידו לך אם תגיד להם שאחרי שעשית לג פרס הלכו לך הברכיים. |
ציטוט:
אני סך הכל ילד ואני לא הולך לריב עם שום מאמן חדר כושר שגדול ממני פי 3 ועוד בכלל שבטוח בתקנון של המכון או משהו כזה כתוב שחובה להישמע להוראות המדריכים.. ציטוט:
ובמקבילים מישהו שם ונפל וזה מסוכן בקיצור יראו אותי עושה את זה ישר יצעקו עלי שמה.. |
קצת אחריות ומשמעת וזה לא יפול. אלא אם כן יש מקבילים לא הכי יציבים. אני בעבר השתמשתי במתקן של המתח/מקבילים עם משקל נגדי (מכונה כזאת) וזה החזיק לי יופי עד 120-125 קילו בזמנו.
|
פשוט לפני שנרשמת למכון היית צריך לבדוק אם זה מכון טוב עם כלוב
|
נרשמתי למכון לפני חצי שנה ולא ידעתי מה זה כלוב בכלל..
בקיצור אני חוזר לab.. אני יעשה תוכנית בנפח בינוני ועצימות גדולה ומנוחה מספקת נקווה שנראה תוצאות.. |
ציטוט:
תנסה לקחת את הכסף חזרה ותצא משם |
ציטוט:
עם תוכנית טובה ותזונה נכונה הוא יתקדם כמו גדול מה ישלכם שחכתם מה היה לפני הss שכל אחד פה עשה תוכנית עם מליון פיצולים? לפני שכולם פה הכירו את הss מה לא התקדמתם במשקלים? התקדמתם אז מה אתם אומרים לו זה בזבוז זמן |
ציטוט:
בss אני עולה מאימון לאימון, אז אני חושב שלא לעשות ss זה בזבוז זמן למתאמן מתחיל. ובכלל, פיצולים זה די בזבוז זמן כל עוד אתה לא בשלבים הרבה יותר מתקדמים. הגוף גודל יפה מאוד בתכניות כוח. |
ציטוט:
וואלה תשמע אין אפשרות לעשות ss מה הוא יעשה לא יתאמן? |
ציטוט:
זה אומר שמי שעושה ss ומתקדם מאימון לאימון יעלה במסת שריר יותר? לא בטוח... כוח לא חייב להיות קשור בהכרח למסת שריר. זה באמת תלוי במטרות. נכון שגם בשביל לפתח יותר מסת שריר מהאדם הממוצע צריך להרים יותר מהאדם הממוצע. זה כבר תלוי באופן אישי במתאמן. אני הצלחתי להתקדם בתכנית ab ולהגיע למשקלים יפים גם בלי ss. בכל מקרה, ss באופן עקיף יכולה נורא לתרום לטווח הרחוק בתכנית העתידיות שלך ויש מקום לנסות אותה. יש גם מספיק תכנית אחרות למי שרוצה. אבל כמו בכל תכנית, זה תלוי בנתונים האישיים, תגובה לאימונים, גנטיקה וכו... הייתי אומר שss מתאימה לרוב האנשים הממוצעים שלא מתקדמים בתכניות אחרות כל כך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ