|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אתה כולה 66 ק"ג שזה כולה 132 חלבון ליום אתה יכול להגיע לזה בקלות. 2.הקטע באבקה הוא שהיא באה במטרה לעזור להשלים את כמות החלבון שצריך לצרוך ליום. אם מישהו מתקשה להכניס את הכמות הנרדשת קל מאוד להשלים אותה עם אבקת חלבון מכוון שלא צריך להתאמץ,פשוט שותים. סוכר ענבים זה בעצם סוכר בעל הערך הגליקימי הגבוהה ביותר,הוא פחמימה זמינה לגוף לאחר האימון כדי למלות חזרה את מאגרי הגליקוגן שמיתרוקנים בזמן האימון (מאגרי האנרגיה של הגוף) וקל מאוד לצרוך אותו כי פשוט מערבבים אותו עם האבקת חלבון ולא מרגישים אותו בכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי מושג אם אני מגיע לכמות חלבון הדרושה.
איך מחשבים אותה? בבוקר אני אוכל ברנפלקס עם חלב 3% ב-10 אני אוכל 2 סנדוויצ'ים, לחם קל,כל סנדוייץ' עם 2 פרוסות סלמי. צהריים- המבורגר בצלחת/בלחם לבן, חזה עוף/עוף רגיל/שניצל בשר. זה משתנה כל יום! ובצד איזה מנת אורז. בסוף צהריים לוקח פרי בננה/תפוח. 3 פעמים בשבוע אחרי שאני מתאמן אני אוכל קופסת טונה+ביצה קשה/חביתה. ובכל שאר הפעמים שאני לא מתאמן בסביבות השעה 5-6 אוכל איזה טוסט. בערב גם אוכל בשר+איזה סוג של פחמימה אורז/תפוחי אדמה. סלט ירקות. סוף ארוחה פרי. ואחרי הארוחה שותה כוס חלב. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מחטב בפעם הראשונה, כמה לרוץ? | rg12 | אימונים | 28 | 22-09-08 18:02 |
אחרי שקריאטין מונו לא עזר בפעם הראשונה | blackbimer | תזונה ותוספים | 9 | 29-08-08 16:11 |
חדש- תמונות בפעם הראשונה כאן. | lg2112 | גלריות הגולשים | 23 | 23-07-08 20:02 |
חדש בפורום, מעלה תמונות בפעם הראשונה... | ofirass | גלריות הגולשים | 14 | 28-08-07 22:02 |
כמה דחקת בפעם הראשונה ? | DropDead | פיתוח גוף-כללי | 83 | 11-07-07 14:50 |