|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
תבוא, תשקיע, תתמיד, תאוכל נכון, תנוח טוב. בקשר לסירטון שלך, ביחד לסירטון הקודם הוא נראה יותר הגיוני. השינוי שלך נראה נחמד מאוד, ירדת בא.ש. וטיפה עליתה במסה. בדרך כלל השיפור בכושר ובמבנה גוף אצל מתאמן מתחיל מראה מאוד מהר לעין כמו כן העליה במשקלי עבודה(אתה עולה באחוזים מאוד גובההים) לאחר מכן אתה מגיע לשלב שזה מתחיל להיות יותר קשה, לפחות כך זה היה אצלי. אני יכול להגיד לך שאנשים מכירים אותי לא מבנים אך גדלתי כל כך(תמיד אומרים בצחוק, בטח הוא לוקח סטרויאדים/חלבונים ובבל"ט קבוע) ותוך 6 חודשים גדלתי המון. וכל זה משלוש תרגילים באימון. אני לא מכיר את התוכנית הזאת ויהיה מעניין שתפרט יותר עליה.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דעת לגביי תוכנית אימונים . | ben430 | אימונים | 13 | 01-03-09 06:36 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
שאלה בקשר לתוכנית אימונים שראיתי באתר | xxx200 | אימונים | 4 | 30-10-07 17:10 |
תוכנית שראיתי לחזה ולכתפיים | מתאמן צעיר | אימונים | 14 | 09-08-07 22:32 |
שאלה לגביי שינוי תוכנית אימון ומספר סטים לשרירים | Rm3 | אימונים | 0 | 15-10-06 22:58 |