|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
תוכנית ss היא תוכנית מבוססת ab. השאלה היא פה היא האפקטיביות של התוכנית והאם היא מתאימה למתאמן ולצרכים שלו. אני מתאמן בסביבות חצי שנה, ואני יכול לעבוד הרבה אנשים(שמתאמנים שנים) בחדר כושר שלי במשקלי עבודה. זה לא יהיה נכון להגיד שאני מתקדם ועל פי הרמה שלי אני עדיין מתחיל. מתאמין לא מתחילים עדיין יכול להגדול יפה בתוכנית וכמו כן לעלות במשקלי עבודה שלהם. אם אתה חושב שתוכנית abc היה מתאימה למתאמן ולדרישה שלו אז אין מה לשנות, גם אפשר להגיע לחדר כושר לעשות אימון ידיים יום אחד, אימון יד אחורית יום אחר ואימון חזה בסוף 6-5 פעמים בשבוע. השאלה מה האפקטיביות ונכון יותר לעשות בשביל אותו מתאמן בהתאם לרמה שלו ולדרישות שלו. לפותח הפוסט, לדעתי התוכנית הזאת לא מתאימה לך. הגירוי לשריר הוא נמוך מידי, יש עודף חזרות לאותו שריר(נפח) תעשה תרגילים מורכבים, דדליפט וסקוואט. אתה יכול לעבוד SS, או תוכנית AB.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold נערך לאחרונה על ידי Philip_k, 16-03-10 בשעה 00:49. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר למה שאני הולך לקנות | גד"שניק | פיתוח גוף-כללי | 19 | 01-03-09 19:02 |
המולטי טריינר שאני הולך לקנות | avram1 | אימונים | 9 | 07-07-08 17:00 |
סקיצה של הRack שאני הולך להכין מחר | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 21 | 18-07-07 01:49 |
אימון Ab חדש שאני בניתי צריך עצות לשיפור | LoveStone | אימונים | 3 | 17-04-07 20:58 |