|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור כוסית נשמה מה לא הבנתה שאני מעדיף לא לעשות את התרגיל הזה כי גם הוא לא תרגיל ש״בולט״ וגם כי הרגליים שלי מתעייפות מהר וסתם כואב אז מעדיף לא לעשות משקולים שלי מה כוסית פה אתה ידע כמה אני מכיר שלא מאמנים רגליים רק רצים או משו כזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה אתה יענו מחזק אותי. אתה כוסית, חלש אופי,עצלן, ובנוסף גם מסכן כי אתה מתאמן רק על שרירים שאחרים יכולים לראות ואתה מה שאנשים חושבים עליך זה עניין של חיים ומוות אצלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ריצה זה אימון גרוע לרגליים, כרגע הן מתעייפות לך מהר אבל אחרי כמה אימוני רגליים הן כבר יתרגלו.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |