|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שאלתי משו אחר עזבו את הרגלים אני שאלתי אני אני נמצא באימון יתר לא בקשתי ביקורת על הרגליים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שום אימון יתר, סתם נפח אימון מוגזם.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אומרת יותר מידי תרגילים/סטים באימון, אתה צריך להצמד לבסיס בינתיים שזה לחיצת חזה, לחיצה מעל הראש (כתפיים), סקוואט, ודדליפט.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את הידיים אתה לא צריך לאמן כרגע, הם עובדם מספיק בתרגילים כמו לחיצת חזה/כתפיים וחתירה או מתח. איפה כואב לך ברגליים? בשרירים או במקום אחר?
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לרגליים לא יודע מה להגיד לך הם מתאייפות אחרי 10 דקות שאני עומד לא יודע למה זה ככה. זה כמה שתרוץ 2000 מטר ואז יש כאבים אז ככה אני אחרי 10 דקות עמידה ולהזכיר שאין לי שיברי. מאמץ הכל אצלי תקין ברוך ה׳ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |