|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה קטנה למה הגוף לא אוגר פחמימות פשוטות כגליקוגן? הרי זה חד סוכר וזה גלוקוז לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זו הדעה של jonathan שעל פי הנראה עשה תואר שלישי בהדנסת מזון
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולגבי השאלות שלך זה רשום כאן וזה לא רלוונטי, גם אם נעלבת. ו nitro פרוקטוז עובר מסלול עיכול ארוך יותר ולכן ההשפעה שלו לאחר אימון תהיה אפסית, ובכלל צריכת פרוקטוז גדולה אינה מומלצת, אבל זה לא אומר שהוא לא משמש כגלוקוז והופך ישירות לשומן, הכל קשור בסופו של דבר למאזן קלורי..
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן אני יודע שצריכה גדולה של פרוקטוז אינה מומלצת,אך לא בגלל זה שאלתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני אומר להמנע מדבש,כי הוא מכיל פרוקטוז,שום דבר לא אבסולוטי בתחום הזה,אבל אני אישית לא הייתי מכניס פרוקטוז לתפריט. אני לא נעלב ממך,פשוט הציניות הנמוכה שלך נשמעת מגוכחת על דפי הפורום,לא משנה מי צודק כאן.מה שנותר לי זה לשאול זה מאיפה אתה מגיח עם האימפולסיביות הזו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בואו נסדר קצת תבלגן:
פחמימה פשוטה:גלוקוז , פרוקטוז , לקטוז. פחמימה מורכבת :סוכר לבן(גלוקוז -פרוקטוז) פחמימה מלאה (לחם מקמח מלא) לא משנה איזה פחמימה אוכלים , מבחינת השמנה מה שמשנה זה כמות הקלוריות ולא סוג הפחמימה .(למעט פרוקטוז הוא טיפה שונה) פרוקטוז יכול להיאגר במאגרי הגליקוגן , ברובו אם לא כולו בכבד. הבעיה היא שכמות גדולה של פרוקטוז לא בריא לגוף ויכולה להוביל להרבה בעיות.. כמו כן לפרוקטוז סבירות גבוהה יותר להפוך לשומן בכמויות מסוימות |
![]() |
![]() |