ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   צדדים (https://israelbody.com/showthread.php?t=62552)

שוקולית 13-01-10 22:44

צדדים

עליתי במשקל. היום 52 על 163. אני רוצה לרדת קצת ולאכול מסודר יותר. אני לא אוכלת מסודר בכלל. המון פחמימות בתפריט, עיקרן פשוטות מדבש\פירות\מעדני חלב מתוקים.
האם השמנה בעיקר באיזור הצדדים בבטן נובעת מאכילת דברים מסויימים? מה עליי לעשות? תפריט גרעון רגיל או תפריט יחסית דל בפחמימות? הbmr שלי נמוך 1300 גג
האם כדאי להמנע ממוצרי חלב בחיטוב?

אנדרוליזם 13-01-10 22:53

אין קשר בין מה שאוכלים לאיזורים שבהם נאגר השומן.

jonathan 13-01-10 23:35

אגירת שומן ב"צדדים" נובעת אך ורק מהגנטיקה שלך עם שילוב של מאזן קלורי חיובי.חברה שלך יכולה לאגור שומן בתחת והנוספת ביריכיים.
לגבי אגירת השומן בכללי,נובעת בעיקר ממאזן קלורי חיובי מדי,עוד יותר כשאת לא עושה ספורט(הקלוריות לא מושקעות בהתאוששות).
פשוט תספרי את הקלוריות שלך,ו/או תבני תפריט.
תחזוקה 1300?את בטוחה?? בכל אופן,יש מדריך לחיטוב בנעוץ,תאספי את כל הנתונים..תחשבי כמה גירעון את צריך ותאכלי על פיו.
אם לא בא לך תפריט ואת בכלל לא עוסקת בספורט..ואת בן אדם עסוק,אז פשוט תאכלי דברים דלי קלוריות,תעשי לך מכסת קלוריות יומית ופשוט אל תעברי אותה..את יכולה לאכול הכל,גם חלב(אלא אם כן יש לך רגישות ללקטוז),רק אל תכנסי למאזן קלורי חיובי.
וכ"כוכבית קטנה" תשתדלי להמעיט באכילת פחמימות פשוטות כמו דבש,הגוף לא אוגר אותם כגליקוגן(הם לא גלוקוז).

hypertrophy 14-01-10 02:18

רק לי קופצת נורה של "אסור לך לרדת במשקל!!!!" ??

Scylla 14-01-10 04:25

52 על 163 נשמע לי רזה... אבל אני אוהב בשר למרות שזה עדיין משקל די נמוך, כלומר תקין לא נמוך.
מצד שני כולנו כאן פרפציוניסטים לגבי המראה שלנו ככה שאני לא יכול להגיד לבנות שלשאוף לרזון זה פסול, זה סתם לא הטעם שלי.

ben430 14-01-10 06:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 962539)
52 על 163 נשמע לי רזה... אבל אני אוהב בשר למרות שזה עדיין משקל די נמוך, כלומר תקין לא נמוך.
מצד שני כולנו כאן פרפציוניסטים לגבי המראה שלנו ככה שאני לא יכול להגיד לבנות שלשאוף לרזון זה פסול, זה סתם לא הטעם שלי.

**פרפקציוניסטים ..

hypertrophy 14-01-10 09:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 962539)

אחי....זה רזה ממש רזה
בחורה לא צריכה להיות על משקל כזה ולשאוף לדיאטה....עלייה במאסת שריר[במגבלות המין] טונוס שריר היא צריכה עוד לעלות....אבל דיאטה?!!?

jonathan 14-01-10 09:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 962551)
אחי....זה רזה ממש רזה
בחורה לא צריכה להיות על משקל כזה ולשאוף לדיאטה....עלייה במאסת שריר[במגבלות המין] טונוס שריר היא צריכה עוד לעלות....אבל דיאטה?!!?

אחי הבחורה לא רוצה צדדים..מה עדיף במיטה,בריאה בגוף או בריאה בנפש?(תשובה:שניהם,לכן תן לה להוריד כמה שהיא רוצה ויהיה בסדר לכולם)

avishav1 14-01-10 15:36

חבל על המאמץ,אין צורך בדייאטה לפי דעתי,תאכלי מסודר עם מאזל נייטרלי

נעל 14-01-10 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jonathan (הודעה 962520)
אגירת שומן ב"צדדים" נובעת אך ורק מהגנטיקה שלך עם שילוב של מאזן קלורי חיובי.חברה שלך יכולה לאגור שומן בתחת והנוספת ביריכיים.
לגבי אגירת השומן בכללי,נובעת בעיקר ממאזן קלורי חיובי מדי,עוד יותר כשאת לא עושה ספורט(הקלוריות לא מושקעות בהתאוששות).
פשוט תספרי את הקלוריות שלך,ו/או תבני תפריט.
תחזוקה 1300?את בטוחה?? בכל אופן,יש מדריך לחיטוב בנעוץ,תאספי את כל הנתונים..תחשבי כמה גירעון את צריך ותאכלי על פיו.
אם לא בא לך תפריט ואת בכלל לא עוסקת בספורט..ואת בן אדם עסוק,אז פשוט תאכלי דברים דלי קלוריות,תעשי לך מכסת קלוריות יומית ופשוט אל תעברי אותה..את יכולה לאכול הכל,גם חלב(אלא אם כן יש לך רגישות ללקטוז),רק אל תכנסי למאזן קלורי חיובי.
וכ"כוכבית קטנה" תשתדלי להמעיט באכילת פחמימות פשוטות כמו דבש,הגוף לא אוגר אותם כגליקוגן(הם לא גלוקוז).

הגוף יכול לאגור גם דבש כגליקוגן

Melamed 14-01-10 16:58

שאלה קטנה למה הגוף לא אוגר פחמימות פשוטות כגליקוגן? הרי זה חד סוכר וזה גלוקוז לא?

pala 14-01-10 17:12

52 ל163 זה לא "רזה" כמו שכולכם חושבים... כשהייתי 163 (אני עכשיו 167 ><) שקלתי 55, והייתה לי קרס לא קטנה, לא הייתי שמן בכלל, אבל להרזות, לא היה מזיק. לא לשכוח שמסת השריר שלה הוא נמוך ביותר. 52 זה סביר.

נעל 14-01-10 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 962613)
שאלה קטנה למה הגוף לא אוגר פחמימות פשוטות כגליקוגן? הרי זה חד סוכר וזה גלוקוז לא?

זו הדעה של jonathan שעל פי הנראה עשה תואר שלישי בהדנסת מזון

jonathan 14-01-10 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 962618)
זו הדעה של jonathan שעל פי הנראה עשה תואר שלישי בהדנסת מזון

פרוקטוז יותר ליפוליטי מגלוקוז.
אכן יש מקרים שפרוקטוז הופך לגלוקוז ובמקרה כזה נאגר כגליקוגן.
אבל יש סבירות יותר גבוהה שהוא יאגר כשומן.
סתם מעניין אותי,בן כמה אתה ומה אתה עושה בחיים?

Nitro Speed 14-01-10 23:45

דווקא יש עדיפות להכניס פחממות פשוטות בזמן העמסת פחממות כי זה פחות משביע.

jonathan 14-01-10 23:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 962690)
דווקא יש עדיפות להכניס פחממות פשוטות בזמן העמסת פחממות כי זה פחות משביע.

תוכל להסביר את עצמך קצת יותר?

Nitro Speed 15-01-10 00:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jonathan (הודעה 962692)
תוכל להסביר את עצמך קצת יותר?

בהעמסת פחממות צריך להכניס הרבה פחממות ביחסית מעט זמן,אז עדיף לאכול פחממות פחות משביעות,פשוטות וכו.

jonathan 15-01-10 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 962697)
בהעמסת פחממות צריך להכניס הרבה פחממות ביחסית מעט זמן,אז עדיף לאכול פחממות פחות משביעות,פשוטות וכו.

פחמימות פשוטות יכולות להיות גם גלוקוז ודו סוכר.
דבש מכיל פרוקטוז,והוא לא עדיף בהעמסה.

Nitro Speed 15-01-10 00:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jonathan (הודעה 962698)
פחמימות פשוטות יכולות להיות גם גלוקוז ודו סוכר.
דבש מכיל פרוקטוז,והוא לא עדיף בהעמסה.

למה לא?

נעל 15-01-10 00:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jonathan (הודעה 962679)
פרוקטוז יותר ליפוליטי מגלוקוז.
אכן יש מקרים שפרוקטוז הופך לגלוקוז ובמקרה כזה נאגר כגליקוגן.
אבל יש סבירות יותר גבוהה שהוא יאגר כשומן.
סתם מעניין אותי,בן כמה אתה ומה אתה עושה בחיים?

מה שאמרת היה בנוסח אבסולוטי כאילו זה דעה מוחלטת ואין על כך וויכוח ואתה טועה ומטעה, התגובה הזאתי כבר יותר הגיונית, הפריע לך הדעה שלי זה חבל..
ולגבי השאלות שלך זה רשום כאן וזה לא רלוונטי, גם אם נעלבת.

ו nitro פרוקטוז עובר מסלול עיכול ארוך יותר ולכן ההשפעה שלו לאחר אימון תהיה אפסית, ובכלל צריכת פרוקטוז גדולה אינה מומלצת, אבל זה לא אומר שהוא לא משמש כגלוקוז והופך ישירות לשומן, הכל קשור בסופו של דבר למאזן קלורי..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ