|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חשוב לציין שאני מתאמן בבית (בגלל מצב כלכלי והעדפה אישית) אז אין ציוד מי יודע מה,
חזה: בנץ פרס עם דאמבלים 4x10 פרפר עם דאמבלים 4x10 יד קידמית: כפיפת מרפקים 3x10 פטישים 3x10 גב: חתירה עם דאמבלים 4x10 פול אובר 4x10 b: יד אחורית: לחיצה צרפתית 3x10 קיקבאק 3x10 כתפיים: הרחקת ידיים לפנים 3x10 הרחקת ידיים לצדדים 3x10 רגליים: סקוואט עם דאמבלים 4x10 בטן: יום כן יום לא והתרגילים הם: כפיפת בטן רגילות 3x10 אופניים 3x20 אם יש משהו לשפר או להוסיף תגיבו פה בבקשה ותגידו לי מה לשפר תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תוריד 2 סטים לידיים בכל אימון.
תעיף הרחקות לפנים ותכניס לחיצת כתפיים. רגליים אתה יכול לעשות לאנג'ים. מתח אי אפשר? חזה הייתי מכניס גם בשיפוע חיובי.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני יקנה גם מתח אז,אבל בקשר לידיים מאיפה להוריד 2 סטים?6 סטים לשריר קטן בab לא?חזה אי אפשר לעשות בשיפוע חיובי כי אין ספה כרגע =x עוד תגובות בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מדריך חדר-כושר מוסמך
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() שלום לך, דבר ראשון, לא מקובל לעשות באותו אימון גם חזה וגם גב, הייתי ממליץ לך להחליף את החלוקה ככה שגב וחזה לא יהיו ביחד באותו אימון..
דבר שני, אין צורך לעשות את כל הסטים 10 חזרות, אם אתה מעוניין לעבוד על היפרטרופיה זה מצויין, תוכל לגוון בטווח חזרות של בין 8-12, ואפילו 8-15.. זה ייתן לך גיוון באימון דבר שלישי, אתה עובד על בטן וזה מצויין, אבל אתה חייב(!!!) לעבוד גם על הקבוצה הנגדית לה: פושטי עמוד השדרה(גב תחתון בשפת העם), תחפש תרגילים לזה, זה הכרחי.. בהצלחה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וינגייטר טרי מה שנקראd
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
למה אסור לעבוד על גב וחזה באותו אימון?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כי זה מה שאמרו בוינגייט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון, לא חובה לעבוד על זוקפי גב בצורה מבודדת, נכון שהמייצבים של הגב עובדים בכל מקרה במשך התרגילים השונים, אבל על אותו משקל אתה יכול לטעון שגם לא צריך לעבוד בנפרד על יד קדמית כי היא עובדת בכל תרגילי המשיכה\חתירה ועל יד אחורית כי היא עובדת בתרגילי לחיצה..
חוצמזה שבדרך כלל שעובדים על קבוצת שרירים מסויימת כדאי לעבוד גם על הנגדית לה, אני לא ממציא פה את הגלגל, את זה אמר לנו ד"ר ברבר(הרופא של מכבי חיפה כדורגל) שלימד פציעות ספורט, הוא אומר שעבודת על קבוצת שרירים ולא על הנגדית לה עלול במצב מסויים להביא לאי-יציבות מפרקית. דבר שני, ראית פעם תכנית ab רצינית שיש בה חזה וגב באותו יום? אפילו בתכניות באתר החזה והגב בימים נפרדים. ואני לא אומר שבשום פנים ואופן אסור לעבוד חזה וגב באותו יום, אני אומר שלא נהוג. 2 קבוצות שרירים גדולות בפלג גוף עליון באותו אימון. ולהבא, מתוך כבוד ונימוס, אם יש הערות ו\או השגות, במקום להגיד מה לא בסדר, תביאו נימוקים למה אתם צודקים\אני טועה. ככה גם נוכל כולנו ללמוד ונרוויח פעמיים ![]() ולסיום, אני לא חושב שאני יודע הכל ובטח שלא מגלה את אמריקה, זה טוב שיש ריבוי דעות דיון פורה, ומה שאני אומר מבוסס על המ שלמדתי ועל הנסיון שלי ושל אחרים. יום טוב לכולם!! תמיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
יפה...שם נהוג למשל לעבוד על כל הפלג גוף העליון באימון a ועל פלג גוף תחתון באימון b בנוסף-באמת לא חייבים לעבוד על ידיים בגלל שהן עובדות בתרגילים המורכבים [הכל תלוי במטרה] בקשר לזוקפי הגב....אלו שרירים שלא נהוג לעבוד עליהם מכמה סיבות שאחת מהן היא שבייצוב עמ"ש הם עובדים תמיד הרבה יותר מהבטן אם תעבוד עליהם בנוסף לעבודת הבטן תגרום לאי יציבות דווקא
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טוען ידידי שממש אסור לעבוד על הזוקפי עמ"ש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() בד"כ זה יוביל ליותר מידי עומס עליהם [מכיר את אפקט התורן?]
יש מקום לעבודת זוקפים אבל לרוב רובם הגדול של המתאמנים אין צורך בזה
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() באמת?
אני מופתע.. לי לפחות זה מאוד עזר לכאבי גב שהיו לי.. באמת חשוב לי להבין, אני עושה ab עם לא מעט תרגילים שיש בהם עומס על זוקפי עמ"ש (סקווט, סטיפ-לג דדליפט כפיפות מרפקים בעמידה...) אין צורך לעבוד על זוקפי עמ"ש בנוסף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
זה יכול לעזור לבעיות גב כשיש חולשה שלהם...אבל בנאדם שמתאמן כמו שצריך לא צריך לבודד אותם
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התוכנית אימונים שלי מה לשפר מה לתקן | מדוזה | אימונים | 6 | 21-12-08 22:30 |
תגובות בבקשה על התפריט תזונה הצעות מה לשפר וכו. | digidigi | תזונה ותוספים | 5 | 19-10-08 11:38 |
חבר'ה אני מבקש תגובות על תוכנית האימונים הזאת | guymir16 | אימונים | 8 | 11-07-07 17:52 |
התוכנית החדשה שלי ... צריך תגובות | tomas70 | אימונים | 2 | 28-02-07 16:26 |
התוכנית שלי מה לשפר ? | pimp | אימונים | 3 | 05-02-07 21:05 |