|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי צריך בכלל תוכנית כתובה? אתה זוכר תתוכנית בע"פ. זה לא אומר שכל אימון הוא עושה משהו אחר. נערך לאחרונה על ידי Furious1988, 26-12-09 בשעה 10:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אתה בטח מאלה שמסתובבים עם מחברת ורושמים כל סט כמה גרם הם הרימו. תשמע, לפני שאני באדי בילדר, אני מהנדס מכונות, בפעמים הראשונות כשהייתי צריך לחשב חוזק של קורה או כוח גזירה של בורג כלשהו, הייתי לוקח דף ועט ומתחיל להציב בנוסחאות, היום אחרי ניסיון של שנים, אני לא צריך בכלל לחשב, בדיוק כמו שאני לא צריך תוכנית בשביל להתאמן. תלמד לתת קצת כבוד לאנשים שהם כמעט כפול ממך בגיל, זה לא יוריד מערכך. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך מלקבל כבוד מכל אחד. אתה יודע בדיוק מה אתה שווה אני בטוח שהמבינים בתחום נותנים לך הרבה כבוד כי זה מגיע לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
עזוב אחי, דברים השתנו פה. מסתבר שבגלל שריפטו אמר אז להיות באדיבילדר זה דבר פסול.
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ותזהר להגיב לי למה אני יודע מי מתחבא מאחורי המשתמש ואתה לא רוצה להפצע חבל יש לך משחק או 2 ואימונים. נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 26-12-09 בשעה 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
טוב בסדר. תחזור בבקשה לדיוויזיית קוקסי-תחת שיצאת ממנה ותפסיק לטנף לי את הפורום.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד בהחלט משקל מכובד מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת-בנט אובר רו סרטון חדש שלי מהיום אשמח לביקורת. | The-One | אימונים | 12 | 06-05-09 03:01 |
לחיצת חזה 170 קילו 3 חזרות ....(סרטון) | RAZ55 | גלריות הגולשים | 35 | 04-10-08 17:41 |
סרטון של לחיצת חזה ויד קדמית | StaSus | גלריות הגולשים | 130 | 19-04-07 16:00 |