|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: בקרוב חייל
חדר כושר: קאנטרי נווה אילן
|
![]() ציטוט:
אם אתה מרגיש מרוקן מהאנרגיות אתה תמיד יכול לנסות קריאטין שלי זה ממש עזר. תשלב את זה עם תמרים לפני האימון ואתה תבוא עם אנרגיות של חיה לאימון. ויכול להיות שהתוכנית הזאתי פשוט לא מתאימה לך. אני לדוגמא, התאמנתי רק ב2 סוגי אימונים כל התקופה (שנה) ואני מרגיש שאני מתקדם מעולה. כל אחד ומה שמתאים לו. הייתי מייעץ לך להמשיך עוד קצת בss ואם אתה רואה שזה לא טוב אז תעבור לab שזו תוכנית שאני עובד איתה כרגע ואני ממש מרוצה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט לפני שהורדתי משקל בגלל הפציעה 30 כל צד לחיצת כתפיים בעמידה 60 אני כולה שבועיים שלוש בחדר כושר המשקלים הם בסדר להתחלה אבל אני מרגיש שהתוכנית לא מתאימה לי פשוט ואני חוזר הביתה כאילו לא התאמנתי אני לא מרגיש את האימון .. יום שישי יש לי פגישה עם מישהו שמבין ובונה לי תוכנית ab ואז נעלה אותה לפה לקבל חוות דעת ד"א אם אתה יכול לתת לי את התוכנית שלך זה יעזור לי מאוד אחי.. ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חזה: לחיצת חזה 4x6-8 לחיצת חז בשיפוע חיובי 3x8 פרפר עם דאמבלים 3x8 יד אחורית: לחיצה צרפתית 2x12 כפיפות עם דאמבלים מאחורי הראש 2x12 כתפיים: מיליטרי 4x6-8 חתירה לסנטר 3x8 b גב: בנט-אובר 4x6-8 מתח 3x10 בלי משקל פול-אובל 3x8 רגליים: סקוואט 4x6-8 פשיטה במכשיר 3x8 יד קדמית: פשיטים 2x12 כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט 2x12 בטן אני עושה 3 פעמים בשבוע תרגליים לבחירתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה נשמה עזרת לי מאוד! ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עשה לי בעיות בגב כי לא הסתגלתי לטכניקה.
בנוסף, נראה לי תרגיל מיותר. אני עובד בסבלות והגב תחתון שלי עובד שמה בכמות מספקת. |
![]() |
![]() |