|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח נו באמת זה רק מראה שאתם מדברים שטויות לפעמים.
purple warth כמו גם intrabolic וכמו xtend הם כן intraworkout. עכשיו את שלושתם כן מהללים אותם, אז אל תגידו אף אחד לא, אני אישית לא ניסיתי אף אחד, אני לא אומר שהם טובים או משו כזה, אני רק אומר שאם הם חסרי ערך כמו שאתם אומרים, למה שם באמת 90% מהפורום מהלל את שלושתם(וזו האמת, חלאס אל תתוכחו עם עובדות), ואפילו מתחרים מקצועיים ממליצים להשתמש בזה, אפילו פגשתי 2 מהארץ שאמרו לי תנסה אותם, הם טובים... אני לא בא בקטע של לריב אתכם, אני רק מבקש הסבר, כי ביינתים לא קבלתי אותו ממש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה מאיתנו ? Directions For Controlled Labs Purple Wraath: To assess your individual tolerance, combine 1/2 scoop with 4 oz of water and consume if before, during and/or after your workout. Shake well before drinking. Combine 1-2 scoops of Purple Wraath with 6-14 oz. of water, and consume it pre-workout or over an extended period of time (pre-workout, during your workout, and post-workout). זה פורמולה לפני אימון שניתן לקחת גם תוך כדי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד ככה, כשהשתמשתי בו בזמן אימון, הרגשתי פשוט פחות עייפות בין סט לסט(לקחתי purple wrath בתור intra), אינ לא יודע אפילו אם זה מזה. אבל תסתכל למשל על intrabolic(גם מוצר בסגנון), כתוב לקחת את זה intra-workout, לא pre. אם אתה רוצה pre יש דברים כמו jack3d או NO's ופרומולת למינהם, שעל אם הם טובים או לא ניתן להתווכח, אבל על כל הפומולותהאלה של הbcaa, הן מיעדות להלקח intra-workout... שוב זה די מעניין הסיפור הזה, כי חלק אומרים כמוך שהם סתם ולא לא תורמות בכלום, וחלק אומרים ההפך, אני לא חושב שיש פה משהו שאומר חד משמעית שזה לא תורם בשיט, אלה אם כן יש לך מחקרים שיראו את זה. להגיד לך את האמת זה גם לא כזה יקר(150 שקל לבערך 40-50 הגשות), חוץ מ2 דוגמיות לא השתמשתי עדיין במוצר עצמו, אז אני לא יכול להגיד עד כמה זה אפקטיבי... מה שכן הטעם אחלה ![]() |
|
![]() |
![]() |