|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
או נאמר את זה אחרת-עומס מכני שיתאים להם גם לעבוד בתפוקה מלאה וגם יגרום להם לעלות בכוח ובמאסת שריר אבל קודם כל תן להם עומס מכני שהמערכת העיצבית יכולה לו הרי בנאדם כזה שניתן לו לעבוד על טווח חזרות של 5 לא יוכל לסיים סט כמו שצריך בגלל שמערכת העצבים לא מסוגלת לגייס יחידות מוטוריות בצורה מספקת כשאתה מוריד לאנשים את המשקל ונותן להם לעבוד על טווח חזרות גבוה יותר לפתע הטכניקה משתפרת והבנאדם מרגיש שהוא עבד על טווח החזרות הנמוך הם לא מסתדרים עם להזיז את המשקל אבל גם לא מרגישים שהשריר בכלל התעייף
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה ואם הם נתקעים אחרי חודשיים בתוכנית עם 8 חזרות, אסור להוריד אותם ל 6 חזרות שיעלו במשקלים עוד. זה אסון! לשנות מספר חזרות וסטים, אסור אסור! לא יצא מהם כלום, הם ישארו שחיפים לנצח כמו שהם באו למכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בקשר לטכניקה, טווח חזרות גבוה למתחיל זו דרך רעה ללמד אותה. אתה רוצה לנחש למה?
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() רק בנאדם עם אפס נסיון באימון אנשים יגיד דבר כזה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה הנסיון שלך בלאמן, ילד שחצן?
אני הבאתי נערים ומבוגרים לעשות סקוואט מלא בביצוע שאני חותם עליו שהוא יותר טוב משלך, במינימום תנאים ובמקסימום ביצוע לפי הספר - הם עשו 8 חזרות ולא איבדו שום טכניקה גם כשזה נהיה להם קצת כבד כמו שאתה מפחיד פה אנשים, אז ראיתי בעיניים שלי שמה שאתה אומר זה בגדול בולשיט. שיקו גם אם כתוב לך בספר קנזיולוגיה שזה קורה, מ 10 חזרות לא מאבדים טכניקה בצורה משמעותית, גם אם המתאמן הוא מתחיל. אתה מאמן לא? תעשה ניסוי על המתאמנים שלך ותראה. מצחיק איך עושים פה בני אדם נכים גמורים, שלא יכולים לעשות 10 שפיפות פשוטות. נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 07-11-09 בשעה 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הודעה שנכתבת פה עושה לי חיוך גדול יותר על הפרצוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
למה ללמד מישהו טכניקה עם 10 חזרות כשעם 5 חזרות יהיה אפשר לעשות את זה יותר טוב? (גם במקרה שהטווח חזרות בתוכנית לא מבוסס על 5 חזרות).
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() במיוחד אצל מתחיל זה לא בולשיט.
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחח כל החנונים במקום אחד חחחחחחחחחחחח על מה הויכוח הפעם?לא קראתי את הפוסט כי אין לי זין לקרוא..ריפטו שמיפטו הומו ומוצץ וניראה כמו הזין שלי אחרי שהוא גומר (מקומט,שעיר ועייף) אבל התוכנית ss טובה בעיקר לילדודס מתחילים ואין שום סיבה בעולם ששחיפי במכון יפמפם את הבייספס שלו לפני שהוא לומד תרגילי בסיס.או יחפש לעבוד על שרירים שגם ככה מקבלים דגש יפה מאוד מהתרגילים המורכבים.
סתם הגבתי בלי הקשר לפוסט כי הוא מענין לי את האשך השמאלי. זאת דעתי ומי שחושב שריפטו מלך ושbb הומואים על הזין שלי ושיבוא למר ישראל לומר לי את זה בפנים או שיתן לי להגיע אליו וניראה אם הדדליפט שלו יעזור לו שהוא יגיד לי הומו בפנים. עודד אתה חושב שbb הומואים?מה דעתך שאני יבוא השבוע אם לום ברזל לספייס בהרצליה או איפה שאתה לא מתאמן שם וניראה אותך אומר לי את זה בפרצוף הולך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() ציטוט:
אתה כזה כוזר ... רואים שלא התבגרת ... אתה חושב שאתה הכי חזק בעולם כי יש לך קצת שרירי בטן ? לא תמיד כוח ושרירים קשור במכות .. אז אל תנסה לאיים על אנשים עם המר ישראל הזה ... ולנושא : מכל הע"מ האלה לא עזרתם אפילו קצת ! בידיוק מה שלא רציתי ... כל תגובה שכבר קיבלתי תקווה שהיא נכונה בה השני שהוא מנהל עם ניסיון ונוגד אותו בצורה קיצונית ואז בה מישהו עם ניסיון דומה ונוגד אותו בצורה קיצונית ... לא יהיה פה מנצח קיצר אני ימשיך בss ויקשיב לגוף שלי , אם אני לא יראה התקדמות החודש הזה אפילו שאני יטחן ! אז אני יעבור לabc או abcd ... בינתיים אני רואה התקדמות משמעותית במשקלים , אבל בנפח עדיין לא ראיתי אבל מי יודע אני רק שבוע וחצי איתה .. תודה בכל זאת ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
אתה גדול אבל יש לי חבר שלא רואה אותך ממטר.. אלוף הארץ בסאי שו קי דו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() מה זה, חברה של שוקו?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אני מסכים איתך שטכניקה עדיף ללמוד עם עומס נמוך לא מסכים שהעומס הזה אמור לבוא בצורת משקל גבוה יחסית וטווח חזרות נמוך אני חושב ההפך משקל בינוני-טווח חזרות ממוצע מה הקשר למערכת עיצבית?מי אחראי על גיוס יחידות מוטוריות? Cns אם אין לך יכולת לגייס יחידות מוטוריות באופן מספק כי רק נכנסת לחדר כושר מה תעשה? תתעלל בה ב5 חזרות עד שאולי היא תסתדר? זה אולי יעזור אבל אז תפסיד המון זמן על לתת לה "להכנס לעיניינים" וכך תפסיד זמן שיכולת לגדול בו ולעלות במשקלי עבודה בגלל זה אני אומר תן למתאמן מתחיל לעבוד עם משקל נמוך שמערכת העצבים יכולה להתמודד איתו כך מערכת העצבים תתאושש ותלמד לגייס יחידות מוטוריות תוך כדי סיבי השריר יגדלו כי אין מה שיגביל אותם[מערכת העצבים] מלעבוד בתפוקה מתאימה והמתאמן יוכל גם לשפר טכניקה גם להעלות בטונוס השריר ובמאסה וגם להתחזק ולעלות משקלי עבודה מאימון לאימון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
איזו עייפות כבר תהיה לך מ10 חזרות? כאילו דיברנו על 35 חזרות סקוואט ובטווח הזה אתה תתקע אחרי חודש חודשיים? לא עדיף שיהיה לך טווח יותר גדול שבו עדיין תשיג את מטרתך? 8-12 לצורך העיניין?
|
![]() |
![]() |