|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה...
הם ניתבו את היכולות שלהם להתחזק מבלי לאכול, ובאדיבילדרים ניתבו את יכולות העל שלהם לגדול מבלי לדעת להתאמן. איזה מדהים זה, גיבורי העל של ימנו. |
![]() |
![]() |
#162 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עם כימיה כולם סופרמנים
#164 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אני אפס לפעמים....אבל עדיין אם לא תחזיר משקולות למקום אני אזיין אותך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#165 |
חבר פעיל
|
![]() יס מסטר !
|
![]() |
![]() |
#166 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני גם חושב שההגדרה של מתאמן מתחיל / מתקדם לפי קצב התקדמות היא שגויה. כי רן אתה יכול להיות על תזונה אופטימלית עם פלוס קלורי ענק ובנוסף המון ויטמנים תוספים וכו', עם טכניקה טובה מאוד והמון המון ראבק, בעוד מתאמן זב חוטם ללא דיאטה נאותה יעשה ss ולא יעלה משקלים בקצב שלך. זה אומר שהוא מתקדם ואתה מתחיל? לא מסכים. בנוסף היה איתי בבסיס בחור ענק שהיה מרים משקלים באמת מצחיקים... לעומת בחורים מיניאטורים שראיתי כאן שמרימים יותר ממני ונראים חצי ממני (לא שאני ענק אבל עדיין) מישהו מהם מתחיל / מתקדם? ההגדרה לא קולעת לא לפה ולא לשם.
|
![]() |
![]() |
#167 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
#168 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא אידיוט (שלא יודע לאכול ולהתאמן) - יש כמה דוגמאות חיות לאידיוטים מסוג זה שפה מסביבנו (אני לא אזכיר שמות, חלקם גולשים פה וחלקם הפסיקו..) |
|
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]() אבל לא לכולם יש תזונה מושלמת או מנוחה מושלמת... יש המון פקטורים קטנים שישפיעו על ההגדרה שלך של מתאמן מתחיל או בינוני. מעבר לכך, יש אנשים שהם טבעית / גנטית יותר חזקים והסף הגנטי שלהם יותר גבוה מאנשים שיעצרו יותר מוקדם, זה אומר שמי שנעצר יותר מוקדם הוא מתקדם? זה סותר אחד את השני.
|
![]() |
![]() |
#170 |
חבר פעיל
|
![]() בתנאים אופטימאלים כן (אם הוא עושה הכל נכון, אימונים/תזונה/התאוששות/ריסטים)
אנשים מוותרים לעצמם, זה לא אומר שהם מתקדמים, הם אידיוטים |
![]() |
![]() |
#171 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
#172 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() תפסיקו לירות כדורי סרק אחד לעבר השני.
כל אחד יעשה מה שמתאים לו, אם זה נכון או לא, בעיה שלו... מי שחכם, ינסה את שני השיטות. |
![]() |
![]() |
#173 |
Fat bastard
|
![]() אני לא מבין על מה כל החפירות...?
יש עובדה אחת שאי אפשר להתעלם ממנה. ברגע שתוסיף יותר משקל לכל תרגיל, אתה תעלה במסת שריר, זה בלתי נמנע, עובדה פיזית. התוכניות ss ו5*5 פשוט תוכננו באופן שיאפשר להעלות משקלים כל פעם, ולכן הן טובות. אם לא בא לך לעשות אותן בדיוק לפחות תעקוב אחרי העקרונות של מדוע הן מתוכננות ככה. תבדוק מה הסיבות שאתה לא מעלה משקל לתרגילים.. לפי דעתי הבעיה הראשונה היא בעובדה שאתה עובד על כל שריר פעם בשבוע. זה פשוט לא מספיק. דרך לפתור את זה היא לעלות תדירות, מה שיגרור ירידה בנפח האימון. כל השאר קשה בדיוק לדעת. יכול להיות שאתה משקיע יותר מדי בשרירים קטנים, שאחרי זה לא מספיקים להתאושש ומפריעים לתרגילים גדולים. יכול להיות שיש לך איזה נקודות חולשה מסויימות שמפריעות להתקדמות, יכול להיות שאתה צריך מפעם לפעם דילואד, יכול להיות מיליון דברים. קשה לדעת. |
![]() |
![]() |
#174 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() באמת נמאס מכל אלה שחושבים שהדרך היחידה לגדול היא תוכנית ריפטו..אתם כמו אנשים שעברו שטיפת מוח..הבאנדם כריזמטי ויודע למכור את המוצר שלו,וכולם קונים את זה..המטרה שלך היא לעלות מסה איכותית ולא משקלי עבודה אם אני מבין אותך נכון..אם אתה מתעקש על 4 אימונים בשבוע,אתה חייב יותר מפעם אחת חזה ופעם אחת גב בשבוע בתור מתאמן טבעי...לדעתי תעשה ככה,אימון a-חזה רצחני במשקלי עבודה כבדים לחיצה שטוחה ושיפוע עליון במוט וגב לייט כזה עם פולי משיכות מסור מתח וכל החארטות האלה..אימון b- רגליים- לדעתי וזה דבר נחמד שאני עושה לאחרונה..box squat אתה תשבור איתו שיאים מטורפים שלא חלמת עליהם..תעשה 3 כאלה..אחר כך 3 פול סקאווט הכוונה לדיפ כןן במשקל יותר נמוך..ואחר כך עוד 3 פרונט סקאווט.. אימון c- הפעם תתחיל מהגב בתרגילים כבדים..זאת אומרת דדלפט ובנט אובר..ואחר כך חזה..מקיבלים ופלייסים וקרוס..ואימון d-לחיצת כתף תרגיל אחד לבייספס ותרגיל אחד ליד אחורית...אני אישית מעדיף לבייספס במוט ישר בעמידה ולחיצה צרפתית כבדה למוות ביחד אחורית..
מקווה שתאהב את זה ולא תעיף אותי מהפורום ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
#178 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט: