ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-10-09, 16:39   #1
Vadjio
חבר פעיל

עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גד"שניק צפה בהודעה
תודה רבה על התגובה אחי ממש מעלה מוטיבציה...
ד"א האם כדאי לעבור לתוכנית ab ?
אני לא יודע מה עובד יותר טוב בשבילי כי עוד לא ממש ניסיתי ab(למרות שss זה ab) אבל ab עם יותר נפח/עצימות...
ומי יודע אולי זה יעלה אותי יותר במסה ..?
למרות שהמטרה שלי היא גם להתחזק..
לא כדאי לך לעבור לab, בab ההתקדמות תמיד איטית יותר בגלל זה היא מתאימה א. למתאמנים מתקדמים, ב. למי שבחיטוב, לab יהיה אולי יותר נפח אבל אף פעם לא יותר עצימות, עצימות = אחוז מהמאמץ המקסימלי (לא הגדרה מדויקת אבל מספיק קרוב), נפח = משקל * חזרות = סה"כ משקל שהזזנו באימון. הרעיון בפיצול הוא לתת לגוף יותר זמן להתאושש לפני שמעמיסים, זאת הסיבה שזה מתאים למתקדמים ואנשים שבחיטוב, כי הם לא מתאוששים במהירות של מתאמן מתחיל במסה.

חוץ מזה אתה נראה מצוין לגיל 15, יאללה מאסה תתחיל לטחון, תעבור ל5*5 או ab רק כשאתה באמת ניצלת את כל הפוטנציאל של ss, ונראה לי שאתה יכול לגדול עוד הרבה בss (שזה דבר מצוין).
ישן 20-10-09, 04:03   #2
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי vadjio צפה בהודעה
לא כדאי לך לעבור לab, בab ההתקדמות תמיד איטית יותר בגלל זה היא מתאימה א. למתאמנים מתקדמים, ב. למי שבחיטוב, לab יהיה אולי יותר נפח אבל אף פעם לא יותר עצימות, עצימות = אחוז מהמאמץ המקסימלי (לא הגדרה מדויקת אבל מספיק קרוב), נפח = משקל * חזרות = סה"כ משקל שהזזנו באימון. הרעיון בפיצול הוא לתת לגוף יותר זמן להתאושש לפני שמעמיסים, זאת הסיבה שזה מתאים למתקדמים ואנשים שבחיטוב, כי הם לא מתאוששים במהירות של מתאמן מתחיל במסה.

חוץ מזה אתה נראה מצוין לגיל 15, יאללה מאסה תתחיל לטחון, תעבור ל5*5 או ab רק כשאתה באמת ניצלת את כל הפוטנציאל של ss, ונראה לי שאתה יכול לגדול עוד הרבה בss (שזה דבר מצוין).
שמע אתה מחרטט ברמות, והנה הסיבות:
1. Ab לא תוכנית למתקדמים בלבד. ממש לא. היא מעולה למתחילים. הכל תלוי איזה תרגילים עושים וכמה סטים. אתה סתם זורק באוויר כאילו רק fbw / ss מתאים למתחילים. ורק כדי להוכיח שאתה מחרטט - ss היא ab.
2. מה קשור חיטוב? לפי מה אתה קובע שתוכנית מסויימת טובה לחיטוב? חיטוב זה תזונה.
3. Ab יכול להיות אימון רק סקוואט אימון רק בנץ'. המונח ab רק אומר שזה 2 תוכניות שונות לסירוגין שומדבר מעבר יכול להיות ab עם 5 סטים לאימון ויכול להיות ab עם 50 סטים לאימון.
4. Ab זה פיצול נמוך, בקושי הייתי קורא לזה פיצול.
5. מתאמן מתחיל מתאושש יותר לאט ממתאמן מתקדם, ההבדל שמתאמן מתחיל לא עובד קשה כמו מתאמן מתקדם.

זה רק מוכיח שיש כאן לא מעט טרולים שאפילו לא יודעים שss זה ab. וסתם יוריד לאוויר אמרות אנטי-פיצולים ושכל דבר שהוא לא ss הוא לא מתאים לאף אחד.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה