ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-10-09, 20:20   #141
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
אני מרגיש כמו תקליט שבור, תקרא את הנעוצים פה על פיצולים, גל עשה עבודה מעולה מבחינת הסברים מגובים ואני מרגיש שכל ניסיון שלי לעשות את אותו דבר סתם יתגמד ליד זה.

תכנית טובה צריכה להתייחס לרמת המתאמן, רמת ההתאוששות שלו ולסדר את הפרמטרים של האימון סביב זה בשביל ההתקדמות לאורך תקופה. כל תכנית שלא מווסתת, היא חסרת הגיון וככזו לא טובה (ביחס לאלטרנטיבות).

וסלח לי, אני לא הולך להתייחס לפסקה הממש שטותית שרשמת על הדומס, זה באמת נשמע כמו משהו מערוץ הקניות
כבר קראתי הכל, אני עדין לא אבוא כמו אידיוט ואצהיר "עם תוכנית x אתה תגדל הכי מהר בעולם".
ומה שאתה כתבת עכשיו על דומס נשמע לי כמו אחד שאין לו מושג אז הוא מנסה להגיד משהו דבילי.

ציטוט:
דארק אחי, אתה בהחלט צודק בהרבה מהדברים שאמרת, השאלה היא מה טוב למי ומתי...
להוסיף פרפר אחרי הבנץ' יכול להיות רעיון מצוין לאדם שהבנץ' שלו ברמה של מתקדם למטרת פיתוח הגוף, אבל תוכנית abcd עם 4 סוגים של כפיפות מרפקים לילד בן 16 שמתאמן חצי שנה זו ליצנות לשמה. תוכניות כמו ss מאפשרות לך להגיע לרמה של מתאמן מתקדם בזמן הקצר ביותר, ואחר כך כבר אפשר להוסיף נפח או לשנות תוכנית בהתאם למטרה. הויכוח הזה אף פעם לא יגמר ויופיע בכל מקום ופורום. גם בפיצולים שתוכננו היטב יש הרבה היגיון, אבל כמעט שאין כאלה שיענו על הצרכים של המתאמן המתחיל. המטלה של המתאמן היא לדעת איפה הוא עומד בדרך למטרה שלו ואיזו תוכנית תקדם בצורה היעילה ביותר.
האם תתן 5*5 למתקדמים לילד בן 16 שזה עתה נכנס למכון? אני מניח שלא. אז די עם הדוגמאות הדיבליות של abcd, במיוחד שכבר רשמתי שזאת תוכנית גרועה גם למתאמן מתקדם.
אף אחד לא דיבר פה על מתאמן מתחיל. הילד סוכר הצהיר ש5*5 היא התוכנית האולטימטיבית, אם ככה אין פה בכלל שאלות. כולם צריכים לעשות ss ואז 5*5 ישר, עם סטרואידים או בלי סטרואידים, מפתחי גוף מקצוענים וגם סתם אנשים פשוטים מהרחוב.
אם זה כל כך מדע מדוייק, איפה ההוכחות?

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-10-09 בשעה 20:28.
Dark_Muse מנותק  
ישן 10-10-09, 20:57   #142
Vadjio
חבר פעיל

עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
כבר קראתי הכל, אני עדין לא אבוא כמו אידיוט ואצהיר "עם תוכנית x אתה תגדל הכי מהר בעולם".
ומה שאתה כתבת עכשיו על דומס נשמע לי כמו אחד שאין לו מושג אז הוא מנסה להגיד משהו דבילי.

האם תתן 5*5 למתקדמים לילד בן 16 שזה עתה נכנס למכון? אני מניח שלא. אז די עם הדוגמאות הדיבליות של abcd, במיוחד שכבר רשמתי שזאת תוכנית גרועה גם למתאמן מתקדם.
אף אחד לא דיבר פה על מתאמן מתחיל. הילד סוכר הצהיר ש5*5 היא התוכנית האולטימטיבית, אם ככה אין פה בכלל שאלות. כולם צריכים לעשות ss ואז 5*5 ישר, עם סטרואידים או בלי סטרואידים, מפתחי גוף מקצוענים וגם סתם אנשים פשוטים מהרחוב.
אם הוא אחרי שנה וחצי של ss אז בהחלט כן, סתם... אבל תראה לא סתם בחרתי את abcd בתור דוגמא, פשוט יצא לי להיתקל בזה היום, אני אפרסם לינק אם מותר לפרסם כאן לינקים לפורום של bb.com, אני אף פעם לא אמרתי שאתה אידיוט ותיתן abcd לילד כזה, מה שעצוב זה, תאמין או לא, יש כאלה שכן יתנו. אני יכול לומר לך בביטחון מלא שה5*5 עדיפה כמעט על כל פיצול שהמדריך הממוצע בחד"כ יתן לך, אני לא יכול לומר את אותו הדבר לגבי תוכנית אחרת שבאמת בנויה היטב ועם היגיון, לדוגמא התוכנית של לייל.
Vadjio מנותק  
ישן 10-10-09, 21:04   #143
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי vadjio צפה בהודעה
אם הוא אחרי שנה וחצי של ss אז בהחלט כן, סתם... אבל תראה לא סתם בחרתי את abcd בתור דוגמא, פשוט יצא לי להיתקל בזה היום, אני אפרסם לינק אם מותר לפרסם כאן לינקים לפורום של bb.com, אני אף פעם לא אמרתי שאתה אידיוט ותיתן abcd לילד כזה, מה שעצוב זה, תאמין או לא, יש כאלה שכן יתנו. אני יכול לומר לך בביטחון מלא שה5*5 עדיפה כמעט על כל פיצול שהמדריך הממוצע בחד"כ יתן לך, אני לא יכול לומר את אותו הדבר לגבי תוכנית אחרת שבאמת בנויה היטב ועם היגיון, לדוגמא התוכנית של לייל.
אבל אחי כל הוויכוח פה זה פיצולים טובים נגד 5x5,
פיצולים גרועים הם גרועים מול כל תוכנית לא צריך להתווכח עליהם.
ישן 10-10-09, 21:14   #144
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

ציטוט:
אני יודע שלא אמרת לי, פשוט לקחתי את הדוגמא שלך.
וטרמינוטר ענה לך יפה.
אני בתור מדריך, לדעתי הענווה, בונה תוכניות אפילו יותר הגיוניות וטובות מהתוכניות של לייל. 5*5 היא תוכנית טובענית שלא תתאים לכל בן אדם שנכנס לחדר כושר. בניית תוכנית אימון גמישה לפי צרכים של אנשים היא a\ab ולרוב הם לא יצטרכו יותר מזה. מי שמתכון לבוא ולהתאמץ, ישר ss ולאחריה נראה מה קורה.

ובהקשר למאמר שדניאל הביא, יש תשובה די ברורה לכל העניין הזה. אנשים שרוצים להיות מאסיבים, יצטרכו לעשות דדליפט וסקוואט בסופו של יום. אנשים שרוצים גוף ממוצע של דוגמנים (ניקח את מייקל לואיס לדוגמא), יוכלו להסתפק בתרגילים קלים יותר.
הטבע של בני אדם היא להגיע לפתרונות בדרכים הקלות ביותר. אם מישהו מצליח להשיג את המטרה שלו מבלי להתאמץ יותר מדי, למי זה בדיוק מפריע שיש "אנשים ענקים שיותר חלשים מהאדם הממוצע ברחוב" - העיקר שטוב להם שהם ענקים...
Dark_Muse מנותק  
ישן 10-10-09, 21:18   #145
Vadjio
חבר פעיל

ציטוט:
אני יודע שלא אמרת לי, פשוט לקחתי את הדוגמא שלך.
וטרמינוטר ענה לך יפה.
אני בתור מדריך, לדעתי הענווה, בונה תוכניות אפילו יותר הגיוניות וטובות מהתוכניות של לייל. 5*5 היא תוכנית טובענית שלא תתאים לכל בן אדם שנכנס לחדר כושר. בניית תוכנית אימון גמישה לפי צרכים של אנשים היא a\ab ולרוב הם לא יצטרכו יותר מזה. מי שמתכון לבוא ולהתאמץ, ישר ss ולאחריה נראה מה קורה.

ובהקשר למאמר שדניאל הביא, יש תשובה די ברורה לכל העניין הזה. אנשים שרוצים להיות מאסיבים, יצטרכו לעשות דדליפט וסקוואט בסופו של יום. אנשים שרוצים גוף ממוצע של דוגמנים (ניקח את מייקל לואיס לדוגמא), יוכלו להסתפק בתרגילים קלים יותר.
הטבע של בני אדם היא להגיע לפתרונות בדרכים הקלות ביותר. אם מישהו מצליח להשיג את המטרה שלו מבלי להתאמץ יותר מדי, למי זה בדיוק מפריע שיש "אנשים ענקים שיותר חלשים מהאדם הממוצע ברחוב" - העיקר שטוב להם שהם ענקים...
טוב, אני מסכים עם מה שאמרת מילה במילה.
Vadjio מנותק  
ישן 10-10-09, 21:19   #146
Eyeseen
חבר פעיל

כללי:: דור
חדר כושר: Gym Club
שלח הודעה דרך MSN אל Eyeseen Send a message via Skype™ to Eyeseen

סוף סוף נושא נורמלי שלא התדרדר לויכוחים מיותרים

ישר כח חברים !
Eyeseen מנותק  
ישן 10-10-09, 21:22   #147
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה

לצערי לא עשו מחקרים רציניים על אימונים של ספורטאים, כמעט בשום תחום. אין בזה יותר מדי כסף ועניין. לעומת זאת יש טיעונים, מנומקים ומוסברים על פי : א. עקרונות של פיזיולוגיה ואנטומיה. פה נכנס כל עניין המודל של ההתאוששות, תנועות מורכבות, תזוזה במרחב וכל מה שמאחורי זה. ב. ניסיון פרקטי של עשרות שנים, עם כל סוגי התחומים.

לגבי השאלה שלך, היא כל כך לא נפוצה עד שעשו עלייה FAQ תחת השם
Why Haven’t Most BBers Heard of This Type of Training if It’s so Commonly Used Around the World for Athletics, Powerlifting, and Olympic Lifting?

זו התשובה
http://www.elitefitness.com/forum/we...ml#post4627437

אותו נושא ולגבי דומס
http://www.elitefitness.com/forum/we...ml#post4658210

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 10-10-09, 22:24   #148
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
אתה אומר 700 סטים לכל דבר.
אתה סתם הולך לקיצוניות וזה חבל.

תוכנית fbw שלי לדוגמא כוללת 2 סטים לכל שריר קטן (יד קדמית, יד אחורית, כתפיים ובטן) ו 4 סטים לשריר גדול (חזה,גב ורגליים).

זה יוצא 20 סטים בסך הכל,
שזה ממש לא קרוב ל700.
תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :]
אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD.

ציטוט:
ותשובה אין לך אני מניח...
תשובה למה?

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?

נערך לאחרונה על ידי Tapit, 10-10-09 בשעה 22:27.
Tapit מנותק  
ישן 10-10-09, 22:31   #149
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :]
אה, ואני לא מדבר על abcd בכלל, אני מדבר על ab עם כמות סטים כמו בabcd.

תשובה למה?
פה אני מסכים איתך.
כבר ראיתי תוכניות של מאמנים שנתנו למתאמנים לעשות 3x10 על כל המכונות, ותוכניות כאלה באמת לא יגרמו למישהו לגדול או להתחזק, אבל תוכניות fbw או ab הן מצוינות למתאמן המתחיל אם הן בנויות טוב ולפי המטרות שלו.
ישן 10-10-09, 22:47   #150
Vadjio
חבר פעיל

טוב לראות שכולנו מסכימים. מה שהולך בBB.COM זה פשוט בדיחה רעה, עוד קיבלתי מוניטין שלילי על זה שאמרתי שלעשות פיצולים מעל AB בתור מתחיל זו ליצנות... המגזינים משפיעים עליהם חזק.
טוב לראות שלפחות בארץ רוב חברי הפורומים שפויים
Vadjio מנותק  
ישן 11-10-09, 01:51   #151
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
אה, ואני לא מדבר על abcd בכלל, אני מדבר על ab עם כמות סטים כמו בabcd.

תשובה למה?
אוקיי אבל לא על זה דיברנו.....
אתם משווים תכניות םיצול טובות ל5*5
הרי אם מדריך אקראי בארץ יכתוב למתאמן מתחיל תכנית עם נפח נמוך היא תהיה ליצנית [אם הוא בכלל יבין את הכוונה של נפח נמוך] אז על כך אין וויכוח
מה שכן יש וויכוח זה על תכניות הגיוניות למטרות שונות ואתם חייבים להפסיק ללכת עם הראש בקיר כי זה מתחיל להיות אידיוטי כמו לנסות לדבר עם טרוריסט מהאל קעידה על שלום עולמי

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 11-10-09, 03:35   #152
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vadjio צפה בהודעה
דארק אחי, אתה בהחלט צודק בהרבה מהדברים שאמרת, השאלה היא מה טוב למי ומתי...
להוסיף פרפר אחרי הבנץ' יכול להיות רעיון מצוין לאדם שהבנץ' שלו ברמה של מתקדם למטרת פיתוח הגוף, אבל תוכנית abcd עם 4 סוגים של כפיפות מרפקים לילד בן 16 שמתאמן חצי שנה זו ליצנות לשמה. .
מי אמר שכל מי שעושה פרפר אחרי בנץ' בוודאות אין לו בנץ' ברמה של מתקדם?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי galSH צפה בהודעה
אני לא מנסה להוכיח שום דבר, אני רק מנסה להסביר לכם למה זה מעצבן שאנשים זורקים מספרים באוויר מבלי לגבות את עצמם.
תתעצבן.

מה אתה רוצה שאני אגיד? עלית עלי אני מרים מקל של מטאטא עם ניירות טואלט בצדדים אבל 2 גלילים כל צד?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה
יש לי חברים שלא מעניין אותם רוחב ולהיות גדולים ומאסיבים והחלק גוף האחרון שמטריד אותם זה רגליים. בשביל מה לחפור להם על דדליפט וסקוואט? לא כל מתאמן רוצה להיות גדול. ולפעמים המתאמנים שרוצים להשיג גוף דוגמני, אחרי זה מדרדרים לדארק סייד של המתאמנים האמיתיים.

ובאמת למי אכפת מהחוזק? BB זה מראה. PL זה חוזק.

[quote=Tapit;928290]תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :]
אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD.
QUOTE]

אתה שוכח שקיימים גם ABCD עם כמות סטים פרופורציונלית ויעילה.
Scylla מנותק  
ישן 11-10-09, 03:59   #153
Vadjio
חבר פעיל

אני לא מבין, איזו מין שאלה זאת? מי אמר שכל מי שעושה פרפר אחרי בנץ' יש לו בנץ' ברמה של מתקדם? אני יכול להבטיח לך שרוב האנשים שמתאמנים בחדר כושר עושים איזשהו סוג של פרפר לפני או אחרי הבנץ' ואני גם יכול להבטיח לך שרובם הגדול ברמת מתאמן מתחיל וכנראה ישארו ברמה הזאת למשך הרבה זמן אם לא לתמיד. אני מאמין שמטרתו העיקרית של הפורום היא לתקן טעויות שכאלה אצל מתאמנים ובכך לקדם את תחום פיתוח הגוף בישראל, ולא לקדם מכירה של מוצרים. הבעיה היא שבחדרי כושר אחוז האנשים שיודעים להתאמן כמו שצריך הוא יותר נמוך מאחוז השומן של בודיבילדר על הבמה, ואחוז המאמנים שיודעים לאמן ולהדריך כמו שצריך אפילו נמוך יותר.
אני חושב שעל זה כולנו יכולים להסכים.

עכשיו תראה, אם המטרה שלך היא לצבור כמה שיותר שרירים גדולים וחלשים ואחר כך להופיע על במה משומן עם חוטיני אז בהצלחה ותהנה. אני אישית רוצה שרירים שיהיו גם גדולים וגם חזקים ואני מאמין שכך גם הרבה מחברי הפורום כאן.

נערך לאחרונה על ידי Vadjio, 11-10-09 בשעה 04:02.
Vadjio מנותק  
ישן 11-10-09, 09:14   #154
Fatboy

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

most people in comercial gyms dont progress not because of the programs they use but because they dont know what the hell theyre doing, they just do the same thing week in week out

its not entirely the programs fault that people dont progress, its that people are stupid
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק  
ישן 11-10-09, 11:28   #155
מרציאנו
חבר פעיל

ציטוט:
אני לא מבין, איזו מין שאלה זאת? מי אמר שכל מי שעושה פרפר אחרי בנץ' יש לו בנץ' ברמה של מתקדם? אני יכול להבטיח לך שרוב האנשים שמתאמנים בחדר כושר עושים איזשהו סוג של פרפר לפני או אחרי הבנץ' ואני גם יכול להבטיח לך שרובם הגדול ברמת מתאמן מתחיל וכנראה ישארו ברמה הזאת למשך הרבה זמן אם לא לתמיד. אני מאמין שמטרתו העיקרית של הפורום היא לתקן טעויות שכאלה אצל מתאמנים ובכך לקדם את תחום פיתוח הגוף בישראל, ולא לקדם מכירה של מוצרים. הבעיה היא שבחדרי כושר אחוז האנשים שיודעים להתאמן כמו שצריך הוא יותר נמוך מאחוז השומן של בודיבילדר על הבמה, ואחוז המאמנים שיודעים לאמן ולהדריך כמו שצריך אפילו נמוך יותר.
אני חושב שעל זה כולנו יכולים להסכים.

עכשיו תראה, אם המטרה שלך היא לצבור כמה שיותר שרירים גדולים וחלשים ואחר כך להופיע על במה משומן עם חוטיני אז בהצלחה ותהנה. אני אישית רוצה שרירים שיהיו גם גדולים וגם חזקים ואני מאמין שכך גם הרבה מחברי הפורום כאן.

מה הבעיה בלעשות אחרי בנצ' פרפר?
זה אומר שאני לא יתקדם?
מרציאנו מנותק  
ישן 11-10-09, 11:30   #156
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מרציאנו צפה בהודעה
זה אומר שאני לא יתקדם?
אין פה שום בעיה... תלוי כמובן באיזו תוכנית וכמות סטים וכו'
ישן 11-10-09, 12:55   #157
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מרציאנו צפה בהודעה
זה אומר שאני לא יתקדם?
הבעיה שאתה לא מתכנן את האימונים ככה שתוסיף משקל למוט מאימון לאימון/משבוע לשבוע

אלא פשוט לבוא לחדר כושר לעשות כמה תרגילים שונים בתקווה שהחזה שלך יגדל
moo מנותק  
ישן 11-10-09, 13:02   #158
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
לצערי לא עשו מחקרים רציניים על אימונים של ספורטאים, כמעט בשום תחום. אין בזה יותר מדי כסף ועניין. לעומת זאת יש טיעונים, מנומקים ומוסברים על פי : א. עקרונות של פיזיולוגיה ואנטומיה. פה נכנס כל עניין המודל של ההתאוששות, תנועות מורכבות, תזוזה במרחב וכל מה שמאחורי זה. ב. ניסיון פרקטי של עשרות שנים, עם כל סוגי התחומים.

לגבי השאלה שלך, היא כל כך לא נפוצה עד שעשו עלייה FAQ תחת השם
Why Haven’t Most BBers Heard of This Type of Training if It’s so Commonly Used Around the World for Athletics, Powerlifting, and Olympic Lifting?

זו התשובה
http://www.elitefitness.com/forum/we...ml#post4627437

אותו נושא ולגבי דומס
http://www.elitefitness.com/forum/we...ml#post4658210
אני מכיר חלק מהדברים בקישורים האלו, והם עדין לא אומרים שום דבר.
אם 5*5 כזאת טובה, מה זה משנה הדיאטה והסמים? הרי אם התוכנית כל כך יעילה בלי סמים לפיתוח גוף, אז היא אמורה להיות הרבה יותר יעילה עם הסמים, אז למהBB מקצוענים לא עושים אותה? הרי זה לא דבר חדש.
יש פה בפורום ובכלל, מספיק אנשים גדולים שלא נגעו בסמים ולא עשו 5*5 מעולם. גם בן אדם שלא יעשה דיאטה נכונה ב5*5 לא יגיע רחוק, אז סתם טיעון באוויר. כל העקרונות שתארת זה משהו שעובד בכל תוכנית אימון בכל תחום כלשהו.

ידוע ש DOMS לא מעיד אפקטיביות של אימונים, וזה לא מה ששאלתי. DOMS מעיד על תהליך דלקתי בעקבות הרס תאי שריר. מסכים איתי פה? יופי.
אם אתה עושה בנץ' פרס בפעם הראשונה בחיים שלך, יהיו לך DOMS ולאחר מכן זה יעבור ולא יכאב לך בצורה משמעותית כשתמשיך להתאמן גם אם תעלה במשקלים.
למה אם תעשה פתאום תרגיל חדש, נניח אפילו שכיבות סמיכה, אתה תרגיש כאבים למחרת?
האם לא מדובר בהרס תאי שריר? הרי כבר הסתגלנו לבנץ' פרס כבד, אז למה שיכאב, ואפילו לעיתים יכאב חזק, אם תעשה תרגיל אחר שלא היית רגיל אליו?
זה לא שהגוף מעניש אותך על זה שעשית משהו אחר, זה בגלל שקרה משהו
Dark_Muse מנותק  
ישן 11-10-09, 15:20   #159
Sugarzaza

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

הגיון מדהים, חבל שאתה לא מבין מה זה דומס וממה זה נובע. זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. בדוגמא שלך למשל, אפשר להניח שנפח העבודה היה יותר גבוה מהרגיל וטווח החזרות היה יותר גבוה, אז זה יכול לגרום באימון או שניים הראשונים להרגשה כזו ואז לעבור. בכל מקרה אתה לא אומר פה כלום.

Bb מקצוענים לא עושים אותה כי הם לא עשו את שיעורי הבית שלהם בתחום הזה וחבל. למרות שלאחרונה יש תכניות יחסית לא רעות על עקרונות דומים כמו hst למשל, אז לא הייתי אומר שלא עושים אלא עושים משהו יחסית דומה. הדברים הדומים הם ליניאריות, בלוקים ודילואדים, סקוואט/דדליפט כל אימון, 2-3 סטים אקרוס לכל שריר וכו'. אבל בכלליות יש למפתחי גוף בעיה, הרוב הם האחוזון היחיד שעדיין לא מודע לתיאוריית הdual factor בעוד שכל העולם משתמש בה שנים בשביל לגרום למתאמנים מתקדמים לגדול ולהתחזק וזה בעיה

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 11-10-09, 15:27   #160
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
הגיון מדהים, חבל שאתה לא מבין מה זה דומס וממה זה נובע. זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. בדוגמא שלך למשל, אפשר להניח שנפח העבודה היה יותר גבוה מהרגיל וטווח החזרות היה יותר גבוה, אז זה יכול לגרום באימון או שניים הראשונים להרגשה כזו ואז לעבור. בכל מקרה אתה לא אומר פה כלום.

Bb מקצוענים לא עושים אותה כי הם לא עשו את שיעורי הבית שלהם בתחום הזה וחבל. למרות שלאחרונה יש תכניות יחסית לא רעות על עקרונות דומים כמו hst למשל, אז לא הייתי אומר שלא עושים אלא עושים משהו יחסית דומה. הדברים הדומים הם ליניאריות, בלוקים ודילואדים, סקוואט/דדליפט כל אימון, 2-3 סטים אקרוס לכל שריר וכו'. אבל בכלליות יש למפתחי גוף בעיה, הרוב הם האחוזון היחיד שעדיין לא מודע לתיאוריית הdual factor בעוד שכל העולם משתמש בה שנים בשביל לגרום למתאמנים מתקדמים לגדול ולהתחזק וזה בעיה

" זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. "

ההגיון שלך לא רק מדהים, הוא פשוט אדיר ומהשובחים שנראו בעולם. לך תלמד מה זה doms ותנסה לענות לי אז טוב?
Dark_Muse מנותק  
נושא נעול