ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-10-09, 21:30   #1
DanielML
Banned

כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב

עד שאתה לא מעלה סרטונים אתה מזיין את השכל.
תצלם,תעלה סרטונים ותשתיק את כולם,עד אז לא מדברים על משקלים בהתרברבות
DanielML מנותק  
ישן 08-10-09, 23:40   #2
Tony Montana
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielml צפה בהודעה
חאלס להיות מושפע אם "אין סרטון אין אמונה". הוא בן אדם בוגר, ממש עושה לו את זה לשקר במשקלים כדי שילדים בני 16 יתפעלו, נכון?
Tony Montana מנותק  
ישן 08-10-09, 23:42   #3
DanielML
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tony montana צפה בהודעה
חאלס להיות מושפע אם "אין סרטון אין אמונה". הוא בן אדם בוגר, ממש עושה לו את זה לשקר במשקלים כדי שילדים בני 16 יתפעלו, נכון?
היום עשיתי ווידומייקר עם 120 קילו לואו בר אחרי דדליפט של 300 קילו(משקל קל כי אני בפציעה)
DanielML מנותק  
ישן 08-10-09, 23:47   #4
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
היום עשיתי ווידומייקר עם 120 קילו לואו בר אחרי דדליפט של 300 קילו(משקל קל כי אני בפציעה)
תקשיב, חאלס
תתמקד בלשפר את הסקווט שלך
אתה אפילו לא מתאמן ss כמו שצריך
אין לך סקווט שובר מקביל של מוט ריק, אז אל תתחיל לעשות פה מהומות

אתה יוצא ליצן וכולם יוצאים עליך
moo מנותק  
ישן 09-10-09, 00:22   #5
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
תקשיב, חאלס
תתמקד בלשפר את הסקווט שלך
אתה אפילו לא מתאמן ss כמו שצריך
אין לך סקווט שובר מקביל של מוט ריק, אז אל תתחיל לעשות פה מהומות

אתה יוצא ליצן וכולם יוצאים עליך
מה אתה רוצה? בן אדם זורק מספרים באוויר בלי להראות סרטונים, אתה יודע שאי אפשר לסמוך על זה :\

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק  
ישן 09-10-09, 00:25   #6
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
מה אתה רוצה? בן אדם זורק מספרים באוויר בלי להראות סרטונים, אתה יודע שאי אפשר לסמוך על זה :\
עזוב, זה לא היה בשבילו, התבלבלתי בבנאדם

נכון, שמדברים על משקלים צריך להביא סרטון.
moo מנותק  
ישן 09-10-09, 04:13   #7
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
לא דיברתי בהתרברבות. יש כאן חברה שמרימים קרוב לפי 2 ממני. שוב, אני לא צריך את האמונה שלכם... דיברתי על המשקלים בהקשר של תגובה למה שרן כתב.

ציטוט:
scylla תרשום מה עשית באימון
תראה שעשית כמה תרגילים, שאם הייתה מוריד אותם ומשאיר רק פרס ודדליפט
אז היית יכול לעבוד יותר כבד

ולגבי rm2-3 איך אתה יודע מה הrm2-3 שלך ?
התרגיל הראשון היה דדליפט (מוט ריק, 60 קילו, 80~ קילו, 100~ קילו, 124 קילו, 152 קילו לכשל כביכול, אומנם לא הגעתי לחצי חזרה אבל ידעתי שאני לא אסיים עוד אחת מנסיון עם עצמי)
התרגיל השני היה מיליטרי פרס (מוט ריק, 29 קילו, 42~ קילו, 51~ קילו, 60.8 קילו 4 חזרות מאמין שלא הייתי מסיים את החמישית)
אחרי זה היה בסה"כ עוד 3 סטים של חתירה בעמידה ועוד 3 סטים של הרחקות. שום דבר לא היה פוגע בתרגילי בסיס, גם סקוואט וגם בנץ' אני מקפיד לעשות ראשון שלא יפגעו המשקלי עבודה ושאר התרגילים זה יותר ל"העשרה". אני האחרון שיזלזל בתרגילי בסיס.

לגבי קביעת rm2-3 בדדליפט פשוט מהכרות עם עצמי, יצא לי להגיע לכשל ולא לנעול, ואני לומד מה הסף שלי ותאמין לי שאני יודע מה הוא.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tony montana צפה בהודעה
מחזק. אם הייתי מעלה סרטון זה רק כדי לקבל פידבק על טכניקה.

ציטוט:
מישהו ביקש מדליה? לא מאמינים אל תתייחסו ואל תגיבו על זה פשוט מאוד.

ציטוט:
נכון, שמדברים על משקלים צריך להביא סרטון.
אני חושב שיש איתי במכון לא מעט אנשים שקשורים לישראלבודי פשוט אני די סנוב במכון ולא יודע לקשר אנשים למשתמשים ולא בא להכיר. מתאמן בגרייט שייפ כפ"ס אגב.
Scylla מנותק  
ישן 09-10-09, 17:37   #8
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
איזה קטע....בינתיים ארבל לא התרברב על כלום-הוא פשוט נתן לך את הסיבות שלו ל-למה הוא לא צריך לעשות 5*5 ואתה ילדון זב חוטם שרק מרגיז פה את כולם מעיז לומר לבנאדם בותק שלו שהוא מזיין את השכל
ילד!!!!תתחיל לשמור על הפה שלך! בינתיים אתה מתחיל לעלות לי על הקריזה עם הגישה המסריחה שלך הציניות העוקצנית חסרת כל הצדקה שלך והמחשבה שקראת את ספר של ריפטו אז אתה מומחה בפיתוח גוף וכוח אנטומיה תורת האימונן -רד מהעץ ומהר כי ככל שתטפס גבוה יותר ככה הנפילה תהיה כואבת יותר
לא זכור לי שהצגת מאסת שריר מכובדת ותקן אותי אם אני טועה אבל משקלי העבודה שלך הם עדיין של ילדה שמשחקת קלאס לא?
אז שוב פעם אני אומר לך ולך ספציפית כי אתה ממש מרגיז אותי כבר המון זמן-תרגיע תוריד את האף ותלמד לכבד ולהקשיב לאנשים שעשו מה שאתה עוד לא הגעת אליו כבר ברוורס ולצדדים
אתה לא תצליח ללמד אף אחד פה כלום כי בינתיים הידע שהפגנת פה שואף לכלום אבל הראש שלך אוהו....הוא נמצא באולימפוס חושב שאתה איזה הוט שוט למרות שאתה כולה תוכי שמדקלם משפטים שאין לו מושג מה הם אומרים

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 09-10-09, 17:40   #9
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
איזה קטע....בינתיים ארבל לא התרברב על כלום-הוא פשוט נתן לך את הסיבות שלו ל-למה הוא לא צריך לעשות 5*5 ואתה ילדון זב חוטם שרק מרגיז פה את כולם מעיז לומר לבנאדם בותק שלו שהוא מזיין את השכל
ילד!!!!תתחיל לשמור על הפה שלך! בינתיים אתה מתחיל לעלות לי על הקריזה עם הגישה המסריחה שלך הציניות העוקצנית חסרת כל הצדקה שלך והמחשבה שקראת את ספר של ריפטו אז אתה מומחה בפיתוח גוף וכוח אנטומיה תורת האימונן -רד מהעץ ומהר כי ככל שתטפס גבוה יותר ככה הנפילה תהיה כואבת יותר
לא זכור לי שהצגת מאסת שריר מכובדת ותקן אותי אם אני טועה אבל משקלי העבודה שלך הם עדיין של ילדה שמשחקת קלאס לא?
אז שוב פעם אני אומר לך ולך ספציפית כי אתה ממש מרגיז אותי כבר המון זמן-תרגיע תוריד את האף ותלמד לכבד ולהקשיב לאנשים שעשו מה שאתה עוד לא הגעת אליו כבר ברוורס ולצדדים
אתה לא תצליח ללמד אף אחד פה כלום כי בינתיים הידע שהפגנת פה שואף לכלום אבל הראש שלך אוהו....הוא נמצא באולימפוס חושב שאתה איזה הוט שוט למרות שאתה כולה תוכי שמדקלם משפטים שאין לו מושג מה הם אומרים
ואם הוא היה בא לך עם משתמש חדש ואומר שהמשקלי עבודה שלו יותר גדולים משלך אז הוא היה מזיין את השכל לא? זו בדיוק הכוונה שלו, גם אם הוא אמר את זה בצורה צינית.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק  
ישן 09-10-09, 19:34   #10
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

תגובה לא קשורה אבל מענינת..
השבוע עשיתי 4 PLATE SQUAT עמוק ל3 חזרות(אני לא מתבייש במשקלים שלי חחח בעיקר לא איך שהרגלים שלי ניראות) ולא רק שהייתי מרוצה כי היה לי אימון רגלים ניפלא גם הלכתי לשירותים אחר כך ובדקתי את האורך של הזין שלי והוא גדל בסנטימטר בחודש האחרון איזה כייף!

ודניאל..אני חייב לך מנה וחצי של חלבון..אבל אני נישבע לך שאני ינעל אותה בלוקרים של הגו אקטיב אם איש הבנדנה והמדריך גומיות אם תביא לי שוב את החלבון הזה של גאספרי טעם של חתול דרוס.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 09-10-09, 20:31   #11
DanielML
Banned

ציטוט:
ואם הוא היה בא לך עם משתמש חדש ואומר שהמשקלי עבודה שלו יותר גדולים משלך אז הוא היה מזיין את השכל לא? זו בדיוק הכוונה שלו, גם אם הוא אמר את זה בצורה צינית.
זה הקטע,באותה מידה אני יכול לפתוח משתמש ולהגיד שיש לי סקוואט של 140 לחמישיות,אל תדברו ככה על משקלי עבודה עד שאין לכם הוכחה(מספיק שתביאו לי משתמש מהפורום שאיתכם במכון ואני האמין )
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
לאו דווקא אם היה נותן על עצמו רקע מתאים לנתונים שהוא מציג אז הייתי מאמין לו
ארבל לא הסתיר כלום בנוגע לרקע שלו כולל תמונות שלו על 100+ קילו והוא לא מתרברב במשקלי העבודה אלא רומז על משקלי העבודה שלו

בכל אופן צורת הדיבור והגישה של "קראתי את ss אני גאון אימון וספורטאי עלית" הוא זה שמביא לי ת'קריזה במיוחד שכשהוא פונה כך לאנשים שמכפילים את הניסיון שלו בתחום וגם מצגים נתונים תואמים ומנסה לזלזל בהם
יש מבין?
לא זלזלתי באף אחד,אמרתי בפירוש,מי שמדבר על משקלי עבודה שיציג הוכחה.

ציטוט:
בכל זאת, דניאל הראה התקדמות מטורפת מבחינת משקלי עבודה בזמן קצר

וארבל לא שם סרטון של התרגילים שלו, בניגוד לדניאל

נכון שהוא קצת מתלהב מריפטו, ככה זה שמצליחים להתקדם בצורה מטורפת בזכות מישהו, זה טבעי שיעריצו אותו אחר כך
:d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
תגובה לא קשורה אבל מענינת..
השבוע עשיתי 4 plate squat עמוק ל3 חזרות(אני לא מתבייש במשקלים שלי חחח בעיקר לא איך שהרגלים שלי ניראות) ולא רק שהייתי מרוצה כי היה לי אימון רגלים ניפלא גם הלכתי לשירותים אחר כך ובדקתי את האורך של הזין שלי והוא גדל בסנטימטר בחודש האחרון איזה כייף!

ודניאל..אני חייב לך מנה וחצי של חלבון..אבל אני נישבע לך שאני ינעל אותה בלוקרים של הגו אקטיב אם איש הבנדנה והמדריך גומיות אם תביא לי שוב את החלבון הזה של גאספרי טעם של חתול דרוס.
חחח י'כלי מה עם הפרס light weight ..
ואללה לא נהנת מהמיופיוז'ן? צ'ופר ממני סקופ מהסינטה 6 אימון הבא
DanielML מנותק  
ישן 10-10-09, 00:28   #12
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
זה הקטע,באותה מידה אני יכול לפתוח משתמש ולהגיד שיש לי סקוואט של 140 לחמישיות,אל תדברו ככה על משקלי עבודה עד שאין לכם הוכחה(מספיק שתביאו לי משתמש מהפורום שאיתכם במכון ואני האמין )

לא זלזלתי באף אחד,אמרתי בפירוש,מי שמדבר על משקלי עבודה שיציג הוכחה.

:d

חחח י'כלי מה עם הפרס light weight ..
ואללה לא נהנת מהמיופיוז'ן? צ'ופר ממני סקופ מהסינטה 6 אימון הבא
לומר לבנאדם שהוא מזיין את השכל נקרא בשכונה שלי זילזול....
קיצר ילד יש לך הרבה ללמוד לפני שתרגיש חופשי לפתוח את הפה בצורה שאתה פותח

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
נושא נעול