|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() עד שאתה לא מעלה סרטונים אתה מזיין את השכל.
תצלם,תעלה סרטונים ותשתיק את כולם,עד אז לא מדברים על משקלים בהתרברבות |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() מה אתה רוצה? בן אדם זורק מספרים באוויר בלי להראות סרטונים, אתה יודע שאי אפשר לסמוך על זה :\
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
התרגיל השני היה מיליטרי פרס (מוט ריק, 29 קילו, 42~ קילו, 51~ קילו, 60.8 קילו 4 חזרות מאמין שלא הייתי מסיים את החמישית) אחרי זה היה בסה"כ עוד 3 סטים של חתירה בעמידה ועוד 3 סטים של הרחקות. שום דבר לא היה פוגע בתרגילי בסיס, גם סקוואט וגם בנץ' אני מקפיד לעשות ראשון שלא יפגעו המשקלי עבודה ושאר התרגילים זה יותר ל"העשרה". אני האחרון שיזלזל בתרגילי בסיס. לגבי קביעת rm2-3 בדדליפט פשוט מהכרות עם עצמי, יצא לי להגיע לכשל ולא לנעול, ואני לומד מה הסף שלי ותאמין לי שאני יודע מה הוא. ציטוט:
ציטוט:
אני חושב שיש איתי במכון לא מעט אנשים שקשורים לישראלבודי פשוט אני די סנוב במכון ולא יודע לקשר אנשים למשתמשים ולא בא להכיר. מתאמן בגרייט שייפ כפ"ס אגב. |
||||
![]() |
![]() |
#8 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
ילד!!!!תתחיל לשמור על הפה שלך! בינתיים אתה מתחיל לעלות לי על הקריזה עם הגישה המסריחה שלך הציניות העוקצנית חסרת כל הצדקה שלך והמחשבה שקראת את ספר של ריפטו אז אתה מומחה בפיתוח גוף וכוח אנטומיה תורת האימונן -רד מהעץ ומהר כי ככל שתטפס גבוה יותר ככה הנפילה תהיה כואבת יותר לא זכור לי שהצגת מאסת שריר מכובדת ותקן אותי אם אני טועה אבל משקלי העבודה שלך הם עדיין של ילדה שמשחקת קלאס לא? אז שוב פעם אני אומר לך ולך ספציפית כי אתה ממש מרגיז אותי כבר המון זמן-תרגיע תוריד את האף ותלמד לכבד ולהקשיב לאנשים שעשו מה שאתה עוד לא הגעת אליו כבר ברוורס ולצדדים אתה לא תצליח ללמד אף אחד פה כלום כי בינתיים הידע שהפגנת פה שואף לכלום אבל הראש שלך אוהו....הוא נמצא באולימפוס חושב שאתה איזה הוט שוט למרות שאתה כולה תוכי שמדקלם משפטים שאין לו מושג מה הם אומרים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() תגובה לא קשורה אבל מענינת..
השבוע עשיתי 4 PLATE SQUAT עמוק ל3 חזרות(אני לא מתבייש במשקלים שלי חחח בעיקר לא איך שהרגלים שלי ניראות) ולא רק שהייתי מרוצה כי היה לי אימון רגלים ניפלא גם הלכתי לשירותים אחר כך ובדקתי את האורך של הזין שלי והוא גדל בסנטימטר בחודש האחרון איזה כייף! ![]() ודניאל..אני חייב לך מנה וחצי של חלבון..אבל אני נישבע לך שאני ינעל אותה בלוקרים של הגו אקטיב אם איש הבנדנה והמדריך גומיות אם תביא לי שוב את החלבון הזה של גאספרי טעם של חתול דרוס. |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ואללה לא נהנת מהמיופיוז'ן? צ'ופר ממני סקופ מהסינטה 6 אימון הבא |
||||
![]() |
![]() |
#12 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
קיצר ילד יש לך הרבה ללמוד לפני שתרגיש חופשי לפתוח את הפה בצורה שאתה פותח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |