|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
עכשיו תפסיקו לבלבל בשכל?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פולי עליון מאחורי העורף מוביל לפציעה בכתף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fat bastard
|
![]() תקרא את ההודעה שרשמתי בעמוד הקודם, אני לא חושב שיכלתי לפרט יותר מזה.
עצם התרגיל לא יגרום לפציעה, אבל יש פוטנציאל לגרום לדלקות בגלל המנח הבעייתי של הכתף. נערך לאחרונה על ידי יניב צוות ישראלבודי, 01-10-09 בשעה 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במידה והאדם לא גמיש אז המנח יכול להיות בעייתי זה נכון.. חוץ מזה כל מה שאמרת נכון מאוד ולי ציינו שגם בהרחקת כתפיים בעמידה או ישיבה כשעוברים את הקו שבו היד מקבילה לקרקע מתרחש בדיוק אותו הדבר ויש לחץ על הבורסה לכן מומלץ אם כן רוצים לעבוד בטווח מלא לבצע רוטציה לטרלית של הכתף תוך כדי הגעה למקביל ולהמשיך ככה... לי אישית פולי לפנים מוציא קנאק כואב ולאחור לא גורם לשום בעיות כבר מעל לשנה,ככה שלא הייתי שולל אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
התנועה שאתה מבצע תוך כדי לא משנה כלום, בין אם זה לחיצה או משיכה, קירוב אופקי או חתירה, במנח הזה של הכתף הגיד עדיין נצבט .. בקשר לכל מה שרשמת לרוטציה הלטרלית בלחיצה לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון, אבל בכל מקרה בלחיצת חזה אין ולא אמורה להיות שום רוטציה בכתף, לא לטרלית ולא מדיאלית, קבוצת הרוטאטור קאפס מייצבים לך את הכתף במפרק על מנת שהאמות שלך יהיו אנכיות לרצפה וככה העברת האנרגיה מהחזה דרך הידיים אל המוט תהיה אופטימלית(פיזיקה טהורה, אין קשר לפיתוח גוף או לאיזשהם שרירים), כל רוטציה לכל כיוון תוריד מאפקטיביות הלחיצה. הדרך להימנע מהצביטה כמו שאמרתי זה לקחת מרפקים פנימה, כמו גם הקשתת הגב שתורם להורדת לחץ ממפרק הכתף. קירוב שכמות נועד בשביל לקצר טווח תנועה מיותר שמוציא אותך מה"קשיחות" שלך, מה שפוגע שוב בהעברת אנרגיה מהרגליים דרך הגב התחתון ובסופו של דבר אל החזה. ולכן, בניגוד לאמונה הרווחת, הבנץ' הוא תרגיל שצריכים להפעיל בו את כל הגוף (בהנחה שרוצים להתקדם ולא להתעקש שזה רק לpl) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בלחיצת חזה יש לי כאבים בנקודה התחתונה ולכן אני מבצע בדיוק כמו שכתבת פה רק שאני לא מגיע לחזה עצמו כי הכאבים חוזרים במצב כזה, ידעתי מה הכוונה במנח של צביטה של הגיד אבל חשבתי שהפעלה של שרירים מסויימים באזור [בעיקר דלטואיד קידמי\אמצעי] אמורה לגרום לאקרומיון ללחוץ יותר חזק,אבל אם זה לא משפיע בסדר, לי משום מה כואב רק בלחיצות חזה בעיקר עליון ולא בפולי עליון לעורף או לחיצות כתפיים למיניהן... זה גם ההסבר אבל למה כואב שיורדים נמוך מדי במקבילים נכון?. ואני הבנתי שביצוע של הרחקות\לחיצות מהעורף יוצר צביטה על הסופראספינטוס אבל בלחיצת חזה לא יעילה אתה לא יוצר לחץ עליו [הוא לא משתתף בכלל?] אלא על הראש האורך של הביספס (לי היה חשד לדלקת בגיד הזה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |