|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Ss מתאים לכל המתחילים שיכולים לעמוד בתכנית ליניארית ורוצים לקבל הכי הרבה תוצאות. בשביל מתאמנים בינוניים שלא בא להם להשקיע יותר מדי ומוכנים להתפשר על בינוניות יש תכניות בינונית. וזה לא בושה, זה פשוט לא הכי טוב. מבין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כן...
![]() |
#3 | |
|
![]() תגובה מעולה של גל, מאוד מקיף ולעניין.
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לוחמי ריפטו נוטים להיות יותר "קטנים" ממפתחי גוף בעלי כוח דומה.
זה גם דיי ברור למה, SS ודומיו מדגישים עבודת CNS ופחות עבודת שריר (מעט סטים) בניגוד לתכניות פיתוח גוף סטננדרטיות שעושות את ההפוך. דבר אחד שאני יכול להגיד לטובת SS זה שהרבה יותר אנשים מגיעים איתה לשלב intermidiate מב abx4 נפוצות. לפחות לא אמרת "SS מתאימה לכולם נקודה", יכול להיות שקורה פה נס ואני לא שנה מדבר עם עצמי?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
Ss מתאימה לכל מי שרוצה הרבה כוח ומאסה ומוכן להשקיע בשביל זה. לסבתא שלי זה לא יתאים, לא. אל תהיה דמגוג |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אין לך שום מושג במה גורם לגוף לגדול ולהתחזק ואין לך מושג איך לתכנן אימונים בהתאם למטרות שלך. רמז: אין כזה דבר תכנית לכוח ותכנית למאסה (עד לרמה מקצועית גבוהה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() יש תכניות שבנויות על בסיס אימון CNS ויש תכניות הבנויות על בסיס אימון שריר וכל מה שבאמצע, אם אתה לא יודע למה אני מתכוון אין לך מה להתווכח איתי בכלל ברור שכל תכנית עובדת גם על שריר וגם על מערכת העצבים כי הם תלויים אחד בשני אבל יש דרכים לכוון תכנית יותר לכיוון של אחד מהשני ברמה משמעותית. העובדה הפשוטה שבאימוני אינטנסיביות נמוכה-בינונית ווליום גבוה סיבי type II-B לא מופעלים בכלל זה כבר הופך תכנית ליותר קלה על הCNS, זה דברים בסיסיים. אנשים פה מאוד אוהבים לקפוץ על מילים בלי לנסות להבין את מה עומד מאחורי מה שנאמר artikerah חשבתי לא להתייחס אליך בכלל, אבל אני יגיד לך את הדבר הבא: תקרא את התגובה שכתבת לי ואולי תבין למה אני קורא לכם לוחמי ריפטו ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 07-09-09 בשעה 14:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני מצטט את התגובה של גל בחלק הרלוונטי הזה כי הוא סיכם את זה מעולה. "טווחי חזרות, או עומס משקלים ליתר דיוק, יפעלו למטרות שונות. משקלים כבדים מאוד עם טווח חזרות מאוד נמוך (1-4) יגרמו לגיוס מירבי של יחידות מוטוריות, להתחזקות 'טהורה' ולגדילה במסת שריר, אך לא בעיקר על ידי פיצוי היסף, אלא התקדמות מוטורית. משקלים בינוניים עם טווח חזרות בינוני (4-8), יגרמו לנזק בגשרי הכיווץ של השריר, גיוס יחידות מוטוריות חזק ולהתקדמות מוטורית עם פיצוי היסף. טווח זה הוא טווח מצויין להתחזקות ופיצוי היסף בתכניות במודל לינארי טיפוסי. משקלים קלים עם טווח חזרות גבוה (10-15), יגרמו לנזק שרירי פחות, לגיוס מוטורי פחות, אך לדילול ושיפור רציני בתהליכי הפקת האנרגיה של השריר, ולשיפור אסתטי קטן על ידי היפרטרופיה של אותם המרכיבים (סרקופלזמה). לטווח זה יש יתרונות קטנים מבחינת מסה וכוח, אך הוא יכול לעזור בעקיפין להתקדמותם, וכאשר ישנה אפשרות יש לשלבו במידה מועטה." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קדימה, שים תמונה, סרט, משהו, או שתשתוק. יש מספיק אנשים טבעיים בחוץ שלא עבדו בחיים עם תרגילים אחרים מלבד אלו המצויינים בתוכניות הכוח ובתבניות האימונים הללו, ושעושים צחוק ממפתחי גוף. כל מה שאני שומע מהכיוון שלך מהרגע שנרשמתי לפורום זה "פקה פקה פקה פקה אני מקרקר המון" ולנושא: להגיע לשלב הביניים (intermediate) זאת המטרה של SS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() טעות של הרבה אנשים ואני הייתי אחד מהם עד שקראתי והבנתי שאין דבר כזה תוכנית כוח* או תוכנית מסה או תוכנית חיטוב