|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
זה שטות גמורה. וכן , לא צריך להיות אינשטיין. כדי לראות שהמחקר מתבסס על כוח מתפרץ ולא אימון אינטנסיבי כבד, באימון אינטנסיבי של שעה וחצי זה יבוא לידי ביטוי תיהיה בטוח מה שאני שונא , זה בנאדם שיודע שזה משהו קונקרטי אבל אוהב להתווכח עליו כי לא נעשו מחקרים ישירים . כלומר , אתה לא יכול להוכיח לי שיש אלוהים, אז הוא בהכרח לא קיים. אתה לא מצאת מחקר שמראה ירידה בכוח משמע בהכרח אין ירידה בכוח . סלח לי זה שטות גמורה וזה נועד להצית אש בכוונה. זה כמו לומר תאכל הכל בשתי ארוחות , רק כי זה אפשרי בעודך יודע בוודאות שהמתאמן המצוי וכל בחור מהפורום לא מסוגל להכיל את כל הכמות הנצרכת בשתי ארוחות . אבל לומר את זה כי זה אפשרי . אתה מבין ?
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
וכמו כן משה לא המליץ על זה פשוט רשם שיש דבר כזה ושלא צריך לחשוש שלא אכלת כל 3 שעות אותו דבר פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
פה לא נעשה מחקר שמראה לך ששעה וחצי אימון אינטנסיבי אנאירובי לא מושפע מהפחמימות שהכנסת מספר שעות לפני (שעתיים שלוש חמש) לעומת המחקר של משה שמתייחס ישירות לנושא ומביא תוצאה חד משמעית, שיריר לא התפרק בתהליך . ולא מתפרק תוך 3-10-16 שעות . אנחנו מדברים על חצי יממה. לא רק שאנו מדברים על 12 שעות ללא מזון אנחנו מדברים על כך שכנראה אתה בהתאוששות מהאימון הקודם אם אתה עושה ab קלאסי . או גרוע מכך היית 12-15 שעות לפני כן באימון אינטנסיבי . תקשיב המאגרי גליקוגן שלך בחיים לא יספיקו לכל כך הרבה זמן ללא חידוש. באימון אנאירובי הפחמימות הן המקור לאנרגיה בניגוד לאירובי שהמקור העיקרי הוא חמצן. המחקר מראה שמדובר על כוח מתפרץ וראשוני אין שינוי, אבל הוא לא מדבר על אימון אנאירובי מלא של שעה , שעה וחצי . ולא מדבר על היפרטרופיה וסבילות. המחקרים של משה מקיפים הרבה יותר ... ומתמקדים ישירות על הנושא שעליו דיבר פירוק שריר . תראה לי מחקר שמתייחס לאי אכילה והיפרטרופיה... אין כזה ... כי יודעים שאתה צריך בשביל היפרטרופיה מזון כל הזמן .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 15-08-09 בשעה 16:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
בשביל היפרטרופיה צריך לאכול אבל לא צריך לאכול כל כמה זמן אפשר חפשי לעשות מרווחים של 6 שעות גם בין ארוחות מה שחשוב זה הכמות של האוכל לא תדירות. עזוב אבל , בוא נפסיק להתווכח זה לא יוביל לשום מקום |
|
![]() |
![]() |