|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=6
מישהו ניסה את האימון הזה? אם כן, איך היו התוצאות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית לנאצים בעלי נטיות מזוכיסטיות אבל התוצאות שוות כל טיפת זיעה
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע משו טוב מאוד שגם אני רציתי לעשות , הבעיה זה שהבנתי שסתם לדוגמא ניקח את האימון גב .
אני עושה בנט אובר - 5 חזרות אחריזה פולי עליון - 10 חזרות ואז מתח - 20 חזרות נשמע כאימון גב מפרך מאוד שהורג אותי , אבל הבעיה האמיתית פה זה שחשבתי שעושים סט אחד מכל תרגיל ואז עוברים לתרגיל הבא כך שהאימון גב הוא כזה שהוא 3 סטים כל תרגיל סט אחד , אבל הבנתי שצריך לעשות 3 סטים מכל תרגיל , מה שאומר שצריך חדר כושר פרטי למה בטוח המכשירים יתפסו בזמן שאני עושה את זה, ואי אפשר להשתלט על 3 מכשירים ולהגיד לאנשים לחכות , מה גם לעשות כזה אימון גב ואחריו לאמן לדוגמא כתפיים ויד קדמית (נגיד מדובר על אימון ab ) זה פשוט הורג , אני מוותר על היד הקדמית כי בגב היא עבדה רצח אבל באימון הכתפיים גם לא יהיה אפשר לתפקד ... מישו יכול להגיד למה האימונים האלה מתאימים הכוונה לאיזה תוכנית ? כי בab זה ממש לא נראלי אפשרי ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() תוכנית טובה אחושילי.אני כבר מחכה בקוצר רוח להתאמן בה כשאני אשתחרר.ובכלל להתאמן מסודר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מתוך מאמר שפורסם במגזין Muscle and Fitness
...
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מקרה 3 פעמים בשבוע 6סטים שריר גדול ו3 לקטן..... אם אתה בשגרה של תוכנית בסיסית כמו ab לאורך זמן לא קצר אני ממליץ לבצע תתוכנית הזאת זה יתן סוג של זעזוע לשריר מה שיגרום לגדילה.... בהצלחה!
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הסטים הכוונה ל 6 סבבים לכל שריר? נגיד, לרגליים, עשית 6 פעמים את הטריפל סט? או פעמיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני עשיתי פעמיים וחשוב לציין שלא עושים את זה לכל השרירים אלה רק לאלה שבפיגור או שאתה פשוט רוצה לתת עליהם דגש בשום מקרה לא לעשות לכולם אתה תגיע לאימון יתר ככה כמו כלום כל מקרה תעשה איך שזה משתלב לך בתוכנית אתה לא חייב לעבור לfbw בגלל זה אני עשיתי בfbw מהסיבות שלי.....
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נתקלתי בזה כבר בעבר ואני לא מוצא שום סיבה להתמיד עם תכנית כזאת אולי פעם בכמה זמן בשביל גיוון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() פווווווףףףף
נראה טוב .... זה הולך לישרוף קצת נראה לי....... יפה אני ינסה אותה על החזה והגב נראה איך הילך.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בתוכנית באתר מפורט לך יפה מאד איך לעשות את ה-3סט הזה ניקח לדוגמא את החזה:
ל5 חזרות אתה לוקח תרגיל מורכב שאיתו אתה לא תעבור את ה5 חזרות כמו בנצ' פרס לאחר מכן אתה לוקח עוד תרגיל כמו לחיצת חזה בשיפוע מוט/דאמבלים ועושה 10 חזרות ולסיום אתה עושה פרפר ל20 חזרות כדי ל"הרוג" את השריר עד הסוף..... אותו דבר בקשר לשרירים האחרים בקיצור תעיין בתוכנית שהבאת בתחילת הפוסט ותראה בעצמך זה לא משהו מסובך.....
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כן, כמובן שקראתי, פשוט רציתי להתעניין.. חשבתי אולי יש לך רעיונות מעניינים לתרגילים.. תודה בכל אופן, אני אנסה אותה בחודש הקרוב, ב ab...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שתי שאלות:
1. למיטב הבנתי, לא צריך לעשות את התוכנית על כל השרירים, אלא רק על השרירים שחלשים אצלך, נכון? 2. אני עובד עכשיו בabc שש פעמים בשבוע, אני רוצה לעשות את האימון על אימון a- חזה יד קידמית, אני יכול לעשות את האימון פעמיים בשבוע בלי חשש לאימון יתר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא ממליץ על זה סתם תכנית מטומטמת על אחת כמה וכמה אם עושים את זה באופן קבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה תכניות לפמפם בייספ מה שנקרא
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |