|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#162 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מ 11-12 בלילה וקם ב-9 |
|
![]() |
![]() |
#163 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני ישן מ 00:00 עד 5:30 תתנחם אתה חי טוב
![]() |
#164 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פשוט לא הייתה מודעות לזה כמו היום אני גם לא מעריץ הכי גדול של 5x5 זה דיי ידוע, למי שיכול לעשות סקוואט 3x שבוע ולהמשיך להתקדם שאהיה לו לבריאות, אבל יש הרבה אנשים שזה פשוט לא עובד להם! ואז מתייעשים ופורשים כי בפורומים כמו פה כל היום מהללים כמה זה מעולה ואיך זה עובד על כל אחד. אם זה עובד לכם סבבה, אבל דיי לעשות מזה את בוא המשיח! /end rant
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#165 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |||
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#167 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדרך הכי טובה למתאמן לגדול היא להתחזק מאימון לאימון ותת לשריר גירוי משמעותי יותר מאימון קודם.. כאשר אתה נתקע בעלייה במשקלי עבודה אתה נתקע בגדילה שלך.. הדרך הטובה ביותר למתאמן [b]המתחיל[b] להתקדם מאימון לאימון היא באמצעות תכנית כמו שSS שנוסתה ע"י מארק ריפטו על כלכך הרבה מתאמנים והוכחה כיעילה ביותר .. כמובן שהיא לא היחידה לסוגה וקיימות עוד תכניות רבות עם אותו עיקרון של עלייה מתמשכת והתחזקות מאימון לאימון כמו 5X5 של ביל סטאר לדוגמא וקיימות עוד רבות.. אם אתה חושב שאתה סופרמן או שאתה לוקח גרם טסט ביום ומצליח להתאושש בהצלחה כמובן שגם אם תכנית ABCDEDFG עם 50 סטים לשריר אפשר לגדול כל עוד העיקרון הבססי ביותר שתקף בד ובד למתאמן מתחיל ולמתחרים של האולימפיה עלייה מתמשכת במשקלי עבודה כמובן שאצל מתאמנים ברמה גבוהה לא יכולה להיות עלייה לינארית אז תכניות כמו SS לא יתאימו אבל יש תכניות אחרות ששומרות על העיקרון למתאמן שכמעט כבר מיצע את הפוטנציאל שלו כמו Doggcrap לדוגמה. העניין שתכניות בעלות נפח גבוהה יספקו פחות גדילה למתאמן הטבעי היא פשוטה.. הוא פשוט לא יכול להתאושש ולעלות במשקלי עבודה בגלל הנפח הגבוהה .. אני מקווה שסיפקתי תשובה ברורה פחות או יותר לחברי הפורום אז בבקשה מכל האנשים פה שמדברים על הגנטיקה ושכול אחד שונה מהאחר.. תפסיקו להתעסק בדברים שאין לכם שמץ של מושג בהם (לא שלי יש כן?) ותתנו לאנשים שבאמת מקצועיים ומיטב המאמנים בכירים בחול (ולא חסר) ולהתעסק בהיבטים האלה ולעשות ניסויי וטעייה ושיקולים כאלה ואחרים. |
|
![]() |
![]() |
#168 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אין לי אפילו מה לומר לך על השטויות שכתבת .... צרות מוחין מטופשת כמו שהצגת פה רק מראה שלך אין מושג על מה אתה מדבר... חסיד ריפטואי קטן. תכנס לאשכול של ניב ג'י על התרגיל ליד אחורית תראה את הדיון של ארבל ושל שוגרזאזא על הנושא הזה... אולי זה יאיר לך את העיניים. תקרא מלמטה את הטגובה של ארבל ואחרי את של שוגר וכן הלאה בדפים שאחרי .. http://israelbody.com/showthread.php?t=57411&page=2
![]() |
#169 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לסובב את זה איך שאתה רוצה אבל אם אתה לא תתחזק בפרק זמן מסויים(למתאמן המתחיל זה פר אימון וזה עולה עם הוותק ) אתה לא תגדל נקודה סוף פסוק סתם דוג' אתה חושב שכל בנאדם אפילו פה בפורום היה גודל אם הוא היה נשאר על המשקלי עבודה בתחילת האימונים שלו? התשובה ברורה - לא! זה המדד העיקרי לגדילה על אחת כמה וכמה ברמה החובבנית שרובנו פה נמצאים בה היפטרופיה זה תוצר של התקדמות פרוגרסיבית במשקלי עבודה ומאזן קלורי חיובי. כל תכנית שתספק את החלק הראשון במשוואה היא טובה, ולא אכפת לי אם קוראים לזה SS, WS, WSFSB,ABCDEFG. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#170 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
יש המון משתנים לגדילה של שריר , ואין מדד אבסולוטי לכך ... עליה במשקלי עבודה אינה המשתנה היחיד לגדילה .. אלא להתחזקות . ואין על כך וויכוח. יש חוקי פיזיקה בעולם ומה לעשות איתם לא ניתן להתווכח, יש המון משתנים שהם חלק מגדילה של שריר ולא מדד אבסולוטי אחד (משקלי עבודה) עם כל הכבוד לריפםטו ביל סטאר ולייל ויש כבוד... לומר שהמדד היחידי לגדילה זה משקלי עבודה זה להיות דביל אטום מוחלט. ואל תחשוב שאני תופס מארבל גורו , הוא פשוט אמר את הדברים ולא היה לי כוח להתחיל לכתוב לך ... אז הפנתי אותך לקרוא קצת. והיפוטרפיה היא תוצר נלווה לכך כן , היא לא מדד אבסולוטי לכך . הוויכוח כולו עקר, כל אחד מגיב לתוכניות אחרת, לכל אחד הרכב סיבי שריר אחרים ולכל אחד אורך חתך שריר שונה, חילוף חומרים שונה וכו' . אני מסכים איתך שהתקדמות במשקלי עבודה תביא להיפוטרפיה, אבל זה בהחלט רחוק מלהיות המדד היחידי לכך . אם אני עובד הפח נמוחך, ועבדתי בנפח נמוך ... גדלתי עד לנקודה מסויימת ושם הפסקתי לא משנה כמה אכלתי ישנתי העלתי משקלי עבודה. וזה עובדות בשטח אישיות שלי , עכשיו אתה יכול לקפוץ ולומר משהו לא עשית נכון כי זה לא הגיוני... אבל זה בולשיט .. עליתי לתוכנית בנפח גבוה והתחלתי לגדול שוב. (עקרון הגיוון) . הקיצר הבנת את הנקודה שלי
![]() |
#171 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פיזיולוגיה בתחת שלי תראה איך אתה נראה ומתאמן, אני בד"כ לא יוצא על אנשים אבל מילא יניב יש לו טיעונים והוא גם עובד בחדר כושר ואני מוכן לנהל איתו דיון תאמין לי עם הניסיון שיש לי אני לא אומר סתם לאנשים מה לעשות |
|
![]() |
![]() |
#172 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
כן אני הייתי 53 קילו ועליתי 20 קילו ב 8 חודשים בתוכניות נפח גבוה עד שעשיתי את השטות של להקשיב לחסידי ריפטו חרא האלה שמסתובבים פה וזורקים לכל עבר ss יעלה אותך במשקל ss אתה תגדל יופי..SS זה תוכנית חרא... לא רק חרא הכי חרא שאי פעם עבדתי איתה , בכלל תוכניות נפח נמוך מניבות תוצאות ששות ערך לסוליה של נעל ... חוץ מלעלות משקלי עבודה לא עשיתי כלום , כי לגדול גדלתי בצורה כל כך שולית שזה היה מפחיד, בסדר מטעויות לומדים.
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 30-07-09 בשעה 22:41. |
|
![]() |
![]() |
#173 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אם מישהו שרירי או שחיף זה לא רלוונטי, יכול להיות שהשרירי לא עלה במילימטר ב5 שנים ויכול להיות שהשחיף עלה 15 קילו ועדיין קטן. בכל מקרה נראה לי שצלבת את הבנאדם הלא נכון. אין מה לעשות זה עובדה, בודיבילדרים בסופו של דבר הרבה יותר גדולים מPL, ואפילו PL אומרים שאם הם היו מתאמנים בצורה של BB הם היו יותר גדולים! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#174 |
Fat bastard
|
![]() ואם המדד היחידי שלכם לגדילה זה כוח תסתכלו על מרימים אולימפיים. האנשים האלה מרימים משקלים של פי כמה וכמה מהמשקל גוף שלהם בתרגילי היסוד.
ויחסית למשקלים שהם מרימים הם לא עצומים. עוד מדד לככה שכוח לא בהכרח אומר היפרטרופיה |
![]() |
![]() |
#175 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שהם מתחרים על פי קטגורית משקל ומנסים להתחזק כמה שאפשר במשקל שלהם...
|
![]() |
![]() |
#176 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה אתה דוחק? כמה אתה עושה סקוואט? כמה הדדליפט שלך? |
|
![]() |
![]() |
#177 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
8 קילו ? שששש.... שגברים מתדיינים ילדות שותקות .
![]() |
#178 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
ואם תסתכל על הsuper heavy weights אז שם אחוז נכבד מהמסה שלהם זה מסת שומן לפי התיאוריה שלכם הם היו אמורים להיות הרבה יותר גדולים מbb הרי הם מרימים משקלים הרבה הרבה יותר גבוהיים |
|
![]() |
![]() |
#179 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
חבר פעיל
|