|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
חבר פעיל
|
![]() Therock
כמה סטים אתה עושה לגדול ולקטן? מעניין מה עובד עלייך טוב... ומה אתה עובד ab? |
![]() |
![]() |
#143 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אתה מתבלבל. אם היה כתוב על זה בflex magazine, אז תשעים אחוז מהעולם היו עובדים בשיטה הזאת.
#146 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() שוב.. לא פסלתי את זה לחלוטין ועשינו על זה כבר דיון של איזה 700 עמודים, יש אנשים שזה ייתן להם פוש רציני.. אבל בחייאת תראו מה עשיתם מזה פה בפורום כל הפוסטים זה רק SS.. קצת מוזר שהעלתם את התוכנית הזאת למעמד של סופר תוכנית אנבולית |
|
![]() |
![]() |
#147 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לכל חסידי ה - ss
תתחילו לפתח את המודעות הצרה שלכם מעבר לשטויות שקראתם. תוכניות אימון זה עניין אישי , כל אחד יודע מה עובד עליו הכי טוב . Ss לא עובד על כולם ולא מניב את אותם תוצאות לכולם, ולא יעיל או פרודקטיבי לכולם זה תלוי בכל כך הרבה משתנים שאין לכם מושג עליהם בכלל . העיקר להגיד תאכל הרבה תישן טוב ותעבוד בנפח נמוך . ממש מעצבן לראות קבוצה של אנשים צרי מוחין שחושבים שרק כי איזה ריפטו , או כל אחד אחר אומר תעשה ss, תשעים אחוז מהעולם לא יודע לעשות בנצ' אז זה ככה. חשבתם על זה בכלל שיש אנשים שנפח נמוך לא עובד עליהם בשיט ? העלתם את האפשרות שיש אנשים כאלה... אז מה אתם מזיינים ת'מוח? תחזירו את הסרט שאתם חיים בו לבלוק באסטר ותתחילו לקרוא קצת על פיזיולוגיה . אולי תתחילו לראות שכל אדם שונה מחברו.
#150 |
חבר פעיל
|
![]() Holy אחי
איך אני יוכל לבדוק מה עובד עליי הכי טוב? הכוונה לכמה זמן לנסות כל תוכנית? ואם משהו לא יעבוד עליי טוב זה לא יהיה בזבוז זמן? |
![]() |
![]() |
#151 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
וישן טוב ועובד בנפח נמוך 4 חודשים אבל לא גדל כדי שתעבור מהר לנפח גבוה . מצד שני אם אתה מקרה קיצון לדוגמא אקטומורף קיצוני כמוני, אז סביר שהאחוז סיבים לבנים שלך הוא נמוך ולכן גם רק עבודה בנפח גבוה תניב לך תוצאות יעילות אבל זה הכל ניסוי וטעייה ... תיהיה כמו 90% מהאנשים האחרים הכל יעבוד עלייך יופי . אם אתה לא רואה תוצאות אחרי 4 חודשים, תנסה משהו אחר.
![]() |
#153 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נפח גבוה = הרבה סטים נכון? מה שדי מדאיג אותי זה השינה אני הולך לישון ב 11-12 וקם ב-9 בבוקר אני מפחד שזה לא מספיק שעות שינה. זה מספיק? דבר שני אני עכשיו עובד fbw נפח נמוך 3*15 אבל העצימות די גבוה בנתיים די גדלתי אני מאמין שעם תפריט של יותר קלוריות אני יגדל יותר טוב.. |
|
![]() |
![]() |
#154 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() מלמד.
עצימות = אחוז מrm1 ברגע שאתה עובד ל15 חזרות, זה לא עצימות גבוהה. |
![]() |
![]() |
#155 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה טעות
נפח גבוה עצימות בינונית נערך לאחרונה על ידי Melamed, 30-07-09 בשעה 21:04. |
![]() |
![]() |
#156 |
Fat bastard
|
![]() אקטורמורף זה אחד עם נטייה להרזייה - או בשפתנו "שחיף"
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
מנהל הפורום
|
![]() אתה מתכוון עולה מסה נקייה תוך אכילה מוגזמת של פיצות והמבורגרים
![]()
#158 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס להתעסק בכול הזיוניי שכל הלא מועילים האלה אתה פאקינג שוקל 47 קילו אני שקלתי ככה בגיל 11.תתחיל להתאמן ולאכול הרבה מהההכל ותעלה במשקל.... תפסיק להתעסק בכל מיני תפריטים וחישובים של קלוריות אתה פאקינג ילד בתת משקל ולא באדיבילדר מקצוע!
יש לך 1000 הודעות וכולם מתעסקות בקקי ולא למדת מהם כלום ואתה ממשיך לשאול את אותם שאלות מטומטמות שמאמר אחד יכול לתת לך תשובה עליהם למרות שבכל מקרה אתה לא צריך להתעסק בזה ולא יצא לך מזב כלום.. דיי לחפירות!!!, תצא מהפורום ,תכבה את המחשב ותלך לאכול ולהתאמן! |
![]() |
![]() |
#159 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תפסיק להתעסק בזה, תישן הרבה תאכל הרבה תתאמן חזק עוד חצי שנה שתעלה 15-20 קילו , תתחיל להתעסק בדברים האלה