|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואת הקייבל פוש דאון אני בדרך כלל מגוון. עושה 2\3 משולש ואז 2-3 מוט. וגם שימו לב שבתרגיל של הקייבל פוש דאון השני שמתי / . אני לא עושה כל אימון 2 קייבל פוש דאונים. אולי פעם בכמה אימונים . בעיקרון זה התרגיל עם המקבילים שדוחקים את הידיים למטה בישיבה ושאני כותב 6-10 זה בעיקר 8 חזרות כל תרגיל ..6 או 7 חזרות יוצא שאני למשל בסט האחרון מעלה משקל בבנץ פרס ואני לא עובד עם ספוטר אז אני לא מצליח בסט האחרון לסיים ת8 אז אני עוצר ב6 או ב7..קורהלעיתים רחוקות. נערך לאחרונה על ידי 4roxe, 18-07-09 בשעה 11:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מנסה להיות אובייקטיבי
להגיד לך משהו כמו "אם זה עובד עליך תמשיך ככה" אבל אני לא יכול להעמיד פנים התכנית פשוט גרועה!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ולמקרה שלא הבהרתי את עצמי מספיק
הנה מה אני חושב על התכנית: ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזרת לי המון עכשיו אני מבין איך חתיכת אוויל יפה שבאת להצחיק אבל נערך לאחרונה על ידי 4roxe, 19-07-09 בשעה 17:16. |
|
![]() |
![]() |