![]() |
התכנית שלי.. תנו דעות..
מתאמן בערך בבית עם בנץ פרס בערך 3 חודש ואז חזרתי למכון כבר חודש וחצי שם....
מתאמן abc a חזה אחורית פרפר 4 סטים 6-10 חזרות בנץ פרס 3 סטים 6-10 חזרות בנץ פרס דאמבלים 4 סטים 6-10 חזרות בנץ עליון מוט 3 סטים 6-10 חזרות אחורית קייבל פוש דאון 3-4 סטים 6-10 חזרות קייבל פוש דאון משולש/ מעין מכשיר כזה שמדמה את התנועה של המקבילים..רק שזה בישיבה. 3-4 סטים 6-10 חזרות B גב קדמית גב:חתירה 4 סטים 6-10 משיכה למטה בישיבה לחזה 6-10 חזרות 4 סטים הרמת יד יד בכיפוף 4 סטים 6-10 חזרות כתף אחורית(רק מכשיר אחר יש לזה במכון) 3-2 סטים 6-10 חזרות קדמית : בייספ קרל מוט דאבילי בעמידהו 4 סטים 6-10 חזרות בייספ קרל דאמבלים בישיבה 3-2 סטים 6-10 חזרות C כתף רגליים רגליים: לא כלכך בזמן האחרון בגלל הברך.. אז אני עושה רק תאומים בעיקרון כתפיים: דחיקה לכתפיים במכשיר 4 סטים 6-10 חזרות הנפת כתפיים לצדדים 3-2 סטים 6-10 חזרות הנפת כתפיים לפנים במוט 3-2 סטים 6-10 חזרות יש עצות? משו? מטרה כמובן מאסה.. ואני עובר כל אימון בפול הכוח כמות הסטים לא מורידה אותי או עוצרת אותי.. מתאמן במשקלים של 70-80 אחוז מקסימום |
אולי תעשה עוד תרגיל קייבל פוש דאון, רק 8 סטים ?
|
חרא תכנית.
|
ציטוט:
הוא רק צריך לשנות חלוקה, להוריד סטים, לשנות טווח חזרות, להחליף את סדר התרגילים ואת רוב התרגילים ולעבוד רגליים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואת הקייבל פוש דאון אני בדרך כלל מגוון. עושה 2\3 משולש ואז 2-3 מוט. וגם שימו לב שבתרגיל של הקייבל פוש דאון השני שמתי / . אני לא עושה כל אימון 2 קייבל פוש דאונים. אולי פעם בכמה אימונים . בעיקרון זה התרגיל עם המקבילים שדוחקים את הידיים למטה בישיבה ושאני כותב 6-10 זה בעיקר 8 חזרות כל תרגיל ..6 או 7 חזרות יוצא שאני למשל בסט האחרון מעלה משקל בבנץ פרס ואני לא עובד עם ספוטר אז אני לא מצליח בסט האחרון לסיים ת8 אז אני עוצר ב6 או ב7..קורהלעיתים רחוקות. |
ציטוט:
|
עזרתם לי מה אני יגיד לכם נתתם לי כיוון אני עכשיו יודע מה לעשות אחד לאחד
שכחתם גם אתם לא הבנתם פעם אה? |
בוא נגיד ככה,
נראה לך באמת הגיוני שיש לך אימון שלם רק לתאומים וכתפיים? מה ההגיון פה? אם אתה לא עובד רגליים, אני חושב שיש לך פחות או יותר 2 אופציות נורמליות לחלוקת התוכנית: כל הגוף - 3 פעמים בשבוע, לא בימים עוקבים. Ab - חזה כתפיים טרייספס, גב ובייספס |
ציטוט:
אופק תיכנס עם אתה יכול לפוסט שפתחתי אני מחכה מאוד לתגובה ממך :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין שום צורך לפצל את התוכנית שלך ל3 חלקים, בצורה הזאת או שהתדירות לא תהיה מספקת, או שהעומס יהיה מוגזם. בכל מקרה, החלטה שלך. |
ציטוט:
הווליום אצלי גבוה וזה לא מתיש אותי לרמה שפוגע בי...אם אני יוסיף עוד תרגילים לאותו יום -ab אני יצא מהמכון אחרי שעה וחצי שעתיים |
אני מנסה להיות אובייקטיבי
להגיד לך משהו כמו "אם זה עובד עליך תמשיך ככה" אבל אני לא יכול להעמיד פנים התכנית פשוט גרועה! |
ולמקרה שלא הבהרתי את עצמי מספיק
הנה מה אני חושב על התכנית: http://mad.walla.co.il/archive/302849-5.jpg |
ציטוט:
עזרת לי המון עכשיו אני מבין איך חתיכת אוויל יפה שבאת להצחיק אבל |
שמישו לעזעזל יתן תגובה לעניין ויעזור לי מה לסדר אני לא מבין אותכם מה באתם לשגע אותי? מה הקטע שלכם לעזור?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ראיתי בישראל בודי באתר דוגמאות לתכנית אימונים abc לפי החלוקה שלי ושם אפילו יש יותר סטים.. אז אני לא מבין את ההערות של אנשים פה |
למה אתה עובד בabc אם אתה מתאמן רק שלושה חודשים ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ