|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קצת הומור שחור?!
הוא הגזים, וזה מאוד מפריע לי בתור קורא, ובתור אחד שגר עם ניצול שואה בבית. זה מפריע כנראה גם ל gnr, וsugar הזה עושה עליו "שרירים", זה יוצר סיטואציה לא נעימה (שמצחיקה את כל הילדים שנספחו לכאן מfxp), תוך כדי הזכרה של כל איברי המין האפשריים. הבעיה עם אנשים כמו sugar זה שלא משנה כמה מישהו יעיר להם (והרי ידוע- החכם הוא הלומד מכל אדם), הם עדיין יחשבו שהם צודקים, והם הכי בסדר. אבל ניחא, ישראלי טיפוסי. בקשר למשפט האחרון שלך (אל תיהיה EMO), אז תדע לך שדווקא לך יש את הרושם של הבנאדם הכי פריק בפורום. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
לרצוח!!!!! שומע מטאל!!!! הוא בטח לא מאמין באלוהים!!! רצוח פריקים!!!!איפה הוא הפריק?!?! מישהו מריח אותו??הוא אמור להיות מסריח כי הוא שומע מטאל!!! ובכל אופן-מניסיון דווקא האנשים הכי דפוקים בפורומים הם האנשים הכי רציניים ובוגרים בחיים האמיתיים....צא מהסרט כולה הומור שחור כמו לדוגמא: איך הכי נוח לשים תינוקות על עגלה? בעזרת קלשון עכשיו תגיד שזה לא מצחיק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לפריק - אין לי מושג מה תקף אותך אחי. הוא קרא לי הימו אז רק אמרתי שדווקא מהכתיבה שלו הוא נראה הרבה יותר. |
|
![]() |
![]() |