ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-07-09, 14:48   #1
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gnr צפה בהודעה
אתם חבורה של ילדים קטנים שלא חונכו כמו שצריך.
תפסיק לקחת את עצמך ברצינות כל כך ותנקה את החול מהואגינה ויהיה בסדר. הייתי ממליץ לך גם על שק אשכים באותה נשימה, אבל זה כבר יותר מדי לפעם אחת. הכל יבוא בזמנו ידידי. הכל יבוא בזמנו

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-07-09, 15:04   #2
ChonGo
חבר פעיל

כללי:: טל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
תפסיק לקחת את עצמך ברצינות כל כך ותנקה את החול מהואגינה ויהיה בסדר. הייתי ממליץ לך גם על שק אשכים באותה נשימה, אבל זה כבר יותר מדי לפעם אחת. הכל יבוא בזמנו ידידי. הכל יבוא בזמנו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה פשוט גדול אחי! הרוגת אותי
ChonGo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-09, 01:24   #3
rony012y
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
איזה מגניב אתה יוצא אע?
הקול שבחבורה, ממש.
מסכים עם gnr, הרבה אנשים פה צריכים לעבור סדרת חינוך. תראה אותך, מנסה להצחיק כמה בני טיפשעשרה עם דיבורים על איברים אינטיימים, ממש שחר חסון אתה.

אתה צוחק על השואה וכאנשים שמבינים מהחיים שלהם מעירים לך על כך, אתה מאשים אותה בזה שהם "לוקחים את החיים קשה מידי". הייתי מציע לך ללכת לפתוח אינציקלופדיה ולקרוא מה היטלר עשה ליהודים, ממש כמוני וכמוך. אני בטוח שזה יבחיל אותך. אבל עזוב, חסר השכלה (ומוח) כמוך בוודאי לא יעשה את זה. תמשיך לצחוק תמשיך. הלוואי איזה היטלר אחד כזה יבוא וידלוק ( = ירדוף- חתיכת קשה הבנה) אחריך, אולי תפסיק מתישהו.
rony012y מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-09, 04:48   #4
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rony012y צפה בהודעה
איזה מגניב אתה יוצא אע?
הקול שבחבורה, ממש.
מסכים עם gnr, הרבה אנשים פה צריכים לעבור סדרת חינוך. תראה אותך, מנסה להצחיק כמה בני טיפשעשרה עם דיבורים על איברים אינטיימים, ממש שחר חסון אתה.

אתה צוחק על השואה וכאנשים שמבינים מהחיים שלהם מעירים לך על כך, אתה מאשים אותה בזה שהם "לוקחים את החיים קשה מידי". הייתי מציע לך ללכת לפתוח אינציקלופדיה ולקרוא מה היטלר עשה ליהודים, ממש כמוני וכמוך. אני בטוח שזה יבחיל אותך. אבל עזוב, חסר השכלה (ומוח) כמוך בוודאי לא יעשה את זה. תמשיך לצחוק תמשיך. הלוואי איזה היטלר אחד כזה יבוא וידלוק ( = ירדוף- חתיכת קשה הבנה) אחריך, אולי תפסיק מתישהו.
אוקיי, אמא

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-09, 06:07   #5
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
איזה מגניב אתה יוצא אע?
הקול שבחבורה, ממש.

קצת הגזמת הייתי אומר ...
סה"כ הומור שחור.

תפסיק להיות כזה : EMO

ישן 07-07-09, 09:07   #6
rony012y
חבר פעיל

קצת הומור שחור?!

הוא הגזים, וזה מאוד מפריע לי בתור קורא, ובתור אחד שגר עם ניצול שואה בבית.
זה מפריע כנראה גם ל gnr, וsugar הזה עושה עליו "שרירים", זה יוצר סיטואציה לא נעימה (שמצחיקה את כל הילדים שנספחו לכאן מfxp), תוך כדי הזכרה של כל איברי המין האפשריים.

הבעיה עם אנשים כמו sugar זה שלא משנה כמה מישהו יעיר להם (והרי ידוע- החכם הוא הלומד מכל אדם), הם עדיין יחשבו שהם צודקים, והם הכי בסדר. אבל ניחא, ישראלי טיפוסי.

בקשר למשפט האחרון שלך (אל תיהיה EMO), אז תדע לך שדווקא לך יש את הרושם של הבנאדם הכי פריק בפורום.
ישן 07-07-09, 11:46   #7
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
קצת הומור שחור?!

הוא הגזים, וזה מאוד מפריע לי בתור קורא, ובתור אחד שגר עם ניצול שואה בבית.
זה מפריע כנראה גם ל gnr, וsugar הזה עושה עליו "שרירים", זה יוצר סיטואציה לא נעימה (שמצחיקה את כל הילדים שנספחו לכאן מfxp), תוך כדי הזכרה של כל איברי המין האפשריים.

הבעיה עם אנשים כמו sugar זה שלא משנה כמה מישהו יעיר להם (והרי ידוע- החכם הוא הלומד מכל אדם), הם עדיין יחשבו שהם צודקים, והם הכי בסדר. אבל ניחא, ישראלי טיפוסי.

בקשר למשפט האחרון שלך (אל תיהיה emo), אז תדע לך שדווקא לך יש את הרושם של הבנאדם הכי פריק בפורום.:)
פריק?!?!?!איפה פריק?!?!?!
לרצוח!!!!! שומע מטאל!!!! הוא בטח לא מאמין באלוהים!!!
רצוח פריקים!!!!איפה הוא הפריק?!?! מישהו מריח אותו??הוא אמור להיות מסריח כי הוא שומע מטאל!!!

ובכל אופן-מניסיון דווקא האנשים הכי דפוקים בפורומים הם האנשים הכי רציניים ובוגרים בחיים האמיתיים....צא מהסרט כולה הומור שחור

כמו לדוגמא:
איך הכי נוח לשים תינוקות על עגלה?

בעזרת קלשון

עכשיו תגיד שזה לא מצחיק

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-07-09, 12:48   #8
rony012y
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
פריק?!?!?!איפה פריק?!?!?!
לרצוח!!!!! שומע מטאל!!!! הוא בטח לא מאמין באלוהים!!!
רצוח פריקים!!!!איפה הוא הפריק?!?! מישהו מריח אותו??הוא אמור להיות מסריח כי הוא שומע מטאל!!!

ובכל אופן-מניסיון דווקא האנשים הכי דפוקים בפורומים הם האנשים הכי רציניים ובוגרים בחיים האמיתיים....צא מהסרט כולה הומור שחור

כמו לדוגמא:
איך הכי נוח לשים תינוקות על עגלה?

בעזרת קלשון

עכשיו תגיד שזה לא מצחיק
זה לא מצחיק- אפילו גרוע (המקרה הספציפי הזה). אין לי בעיה עם הומור שחור, עד שזה מגיע לנאציזם ולשואה. תצחק על תינוקות, על ערבים על מה שבאלך, לא על השואה. זה כבר עבר כל גבול, אני רואה ילדים בכיתה שלי מצביעים למורה כמו הצדעה,בצחוק. מה מצחיק בזה לעזעזל? מה כל כך קורע בלכתוב הייל הילטר? באמת שברגע שאני אבין אני אצחק.

בקשר לפריק - אין לי מושג מה תקף אותך אחי. הוא קרא לי הימו אז רק אמרתי שדווקא מהכתיבה שלו הוא נראה הרבה יותר.
תגובה