|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל משהו שמתאמן בבית, עדיף לו מסה נקייה או מלוכלכת? (עם דאמבלים ומולטי טריינר...ואולי גם ספה)
כי מי שמתאמן בבית עם לא יעלה הרבה במסה(נכון?) ואז אם הוא במסה מלוכלכת אז כשהוא יגיע לאחוז שומן גבוה ויעשה חיטוב אז כל/רוב המסה תיעלם... ואם הוא במסה נקייה אז אין לו מה להפסיד, הוא יעלה לאט מבלי לאבד שריר. זה נכון? אני צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קשור ללהתאמן בבית \ מכון , אם אתה מתאמן נכון , עם התנגדות מתאימה ועם טכניקה נכונה , אתה אמור לגדול בדיוק כמו בחדר כושר , אומנם בחדר כושר אתה יכול לעבוד עם ברבל שזה יותר טוב לפוטנציאל הגדילה , אבל בכל מקרה זה לא משנה... פשוט תבחר מה שנוח לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רציני?
כי כל התמונות שראיתי של האנשים שהתאמנו בבית לא היו משהו כמו האלו שהתאמנו בחדר כושר. נראים כאילו התאמנו כמה שבועות וזהו. אולי משהו יוכל להביא לי לינק למשהו אחד שהתאמן בבית וגדל יפה(עם תמונות), אני ישמח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב שמן הסתם בחדר כושר אחרי כמה שבועות עולים משקלי העבודה כי השריר דורש יותר גירוי, בבית אין מגוון של משקולות ושל מכשירים...אז אלו התוצאות באמת של כמה שבועות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני לא יודע אם אני דוגמה, אבל אני עולה בערך בקילו כל פעם שאני מרגיש שאני יכול...שזה יוצא פעם בשבועיים למרות שבזמן האחרון אני כל שבוע עולה במשקלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() היה מישהו שמתאמן בבית ושם תמונות והיה ענקי.
אתיופי קטן משהו כזה קראו לו ? . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מאסה מלוכלכת היא טעות לכל מתאמן טבעי, השם כבר אומר הכל.................
זה שהמשקל מראה התקדמות זה לא אומר שאתה באמת מתקדם, ההיפך זו קפיצה אחת קדימה ושתיים אחורה.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אפשר בבקשה לדעת למה אתה חושב ככה? אני אישית לא זז במשקל במסה נקייה אבל במלוכלכת אני עולה דיי יפה וגם יחסית נקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לפעמים המשקל זה דבר שיכול להטעות, המשקל נותן לנו אינדיקציה על התקדמות על אבל אי אפשר להסתמך עליו ב- 100%.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() אנשים לא מבינים,הם חושבים שעם הם יעלו מלא במשקל ומהר הם יעלו שריר.. ולא מבינים שהם פשוט עולים שומן לעלות במאסת שריר זה לא כזה קל..... בישביל לדעת לעלות נכון לא צריך לעלות הרבה חצי קילו בחודש קילו גג... בישביל לא לצבור הרבה שומ ןככה עולים במאסה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, למדתי הרבה בדיון הזה.
אני צריך ייעוץ קטן לגבי מה לעשות בהמשך. לפי האתר הזה אני 6.9 אחוז שומן(אבל המינימום של היקף הירכיים שם זה 60, ואני 47, אז שמתי 60). http://www.goleango.com/show_calcula...id=9&art_id=39 אני ממש רזה ואני עושה כרגע מסה מלוכלכת, עדיף להמשיך עם המלוכלכת(ואז לעלות גם בשומן וזה באסה כי אין לי עצבים לעשות חיטוב ולאבד מסה) או לעשות מסה נקייה? בדרך כלל כשמגיעים לסוף חיטוב, מה אחוז השומן שצריך להגיע אליו כדי להראות פיקס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() תשתדל להתאמן חזק ולעלות כל חודש בערך קילו וככה לא תעלה הרבה בשומ ןעם בכלל..
יש אנשים שלא חייבים בכלל תקופות מאסה וחיטוב ותמיד בדרך כלל עולים נקי בלי שומן שזה באתכלס המטרה בישביל מה הכאב ראש על החיטוב וזה?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בולישיט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מסה מלוכלכת היא תירוץ של חזירונים לאכול כאוות נפשם (בשביל זה יש את ימי הצ'יטים המתוכננים!).
רוב האנשים יכולים לעלות יפה במשקל ללא כל צורך בהתפרעות קלורית בלתי מבוקרת. לא לשכוח את האלמנט הבריאותי (שמשום מה בעולם האסתטיקה ופיתוח הגוף הוא איכשהו נהיה שולי): שמירה על רמת ליפידים\טריגליצרידים\כולסטרול בדם,משק אינסולין ועוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() הכי טוב מסה נקייה אלא אם כן יש לך חילוף חומרים ממש ממש מהיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אני עכשיו עושה מאסה מלוכלכת ומצטער על זה חבל על הזמן, סבבה עליתי בשריר הרבה ורואים אבל יהיה לי קשה להוריד את השומן בחיטוב.
|
![]() |
![]() |