|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה כבר יותר טוב.
מעדן 1.5% -3% זה סבבה,בכל זאת אתה מדבר על כמות מזהרית של שומן וזה בסדר. במעדן יש 10 גרם חלבון ו-7 גרם פחמימה.תמר-8 גרם פחמימה.טונה-30 גרם חלבון וחלבון ביצה-3.5 חלבון. הייתי מוסיף כמות נוספת של פחמימות בעלות ערך גליקמי גבוה ומוריד את פרוסת הלחם.מה המשקל שלך? |
![]() |
![]() |